18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens kampe 10. – 11. januar 2023

Midtugekampene tirsdag og onsdag er i fokus på Leanders Luringer, hvor turen går til eksotiske destinationer som Irak til slutrundebold, og til engelsk og nordirsk bold i Storbritannien.

Leanders Lette – tirsdag d. 10. januar kl. 17:15

Qatar – Bahrain: Under 2,5 mål til odds 1,50 ved betfair*
Golf Cup, Gruppe B

Blot 40 kilometers broforbindelse skiller Qatar og Bahrain ad, så her har vi altså et ægte Golf-rivalopgør mellem to meget jævnbyrdige nationer, som tilmed begge vandt deres førsterundekampe mod hhv. Kuwait og Emiraterne.

Derfor vil et enkelt point givetvis lune rigtig godt hos begge mandskaber, som har mødt hinanden 17 gange indbyrdes siden årtusindeskiftet med 13 undere og blot fire overe som resultat. Det blev 1-0 til Qatar, da holdene mødtes ved Arab Cup for 15 måneder siden, og ved Gold Cup i 2017 blev det til en 1-1-pointdeler.

En fin håndfuld øres værdi i maksimalt to fuldtræffere her.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – onsdag d. 11. januar kl. 20:45

Nottingham Forest – Wolves: 1. halvleg X til odds 2,05 ved Nordicbet*
England, Liga Cup

Midt i Premier League-bundstriden skal Nottingham Forest og Wolves pludselig slås om en semifinalebillet i EFL Cuppen, men der bør ikke være nogen tvivl om, at ligaen er prioriteringen hos både Steve Cooper og nyudpegede Julien Lopetegui. Wolves har en neglebider af en bundkamp mod West Ham allerede lørdag, mens Nottingham Forests kamp mod Leicester også er en af dem, hvor taberen ryger ned i bunddyndet.

Lægger man dertil, at Wolves er det hold med flest uafgjorte 1. halvlege i Premier League (10 styk) skarpt forfulgt af Nottingham Forest på fjerdepladsen (otte styk) kombineret med kampens betydning og at der givetvis bliver roteret godt og grundigt hos begge mandskaber med det resultat, at spillet bliver mindre sammenhængende, så virker det som en god idé at gå efter en afventende første halvleg.

Godkendt pris på, at der står uafgjort, når der fløjtes til pause.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – tirsdag d. 10. januar kl. 20:45

Cliftonville – Linfield: Uafgjort og under 2,5 mål til odds 4,10 ved Unibet*
Nordirland, Premiership

Spillet er et BetBuilder-væddemål, hvor uafgjort og under 2,5 mål kombineres. Ergo skal vi bruge 0-0 eller 1-1 for at vinde

Midtvejs-guldbrag i en overordentlig tæt nordisk Premier League, hvor Larne er 1’er med 45 point. Cliftonville 2’er med samme point, men en dårlige målscore, og så følger Linfield med 43 og Crusaders med 42 point efter 21 spillede runder ud af 38.

Holdene har spillet tætte opgør i sæsonen med fire uafgjorte (alle 0-0 eller 1-1) i 11 kampe og derudover er yderligere tre opgør endt med spinkle et-målssejre.

Cliftonville og Linfield kender hinanden som deres egen bukselomme, og siden sidste sæson er fire ud af fem opgør endt uafgjort, heraf tre af dem 0-0, 0-0 og 1-1.

I en kamp af så voldsomt stor betydning, vil det ikke undre, hvis vi får endnu en målfattig pointdeling mellem de to hold.

Spil Leanders Langskud til odds 4,10* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar