18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe den 29. – 30. marts

Den sidste landsholdsfodbold dette forår skal køres i garage, og Leanders Luringer jagter den sidste værdi i både testkampe og VM-kvalifikation

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – onsdag d. 30. marts kl. 01:30

Venezuela – Colombia: Colombia vinder til odds 1,75 ved Nordicbet*
Sydamerika, VM-kvalifikation

Motivationen må og skal gøre det for Colombia i kampen her mod et umotiveret Venezuela-hold, som efter nederlaget til Argentina er sikre på at blive agterlanterne i VM-kvalifikationen.

Colombia derimod SKAL vinde og håbe på, at Peru kvajer sig mod et ligeledes umotiveret Paraguay-hold. Selv uden Radamel Falcao i truppen var man aldrig i problemer mod Bolivia på hjemmebane, hvor man vandt med 3-0 i weekenden, og derfor er man alt andet lige et bedre sted end Venezuela, som tabte 0-3 i Argentina og løb mange forgæves meter efter argentinerne.

Colombianerne vandt det omvendte opgør med 3-0 i Barranquilla, der i modsætning til Bogota ikke ligger i højderne, så venezuelanernes hjemmebane i Ciudad Guayana burde næppe virke voldsomt på gæsterne.

Glimrende odds på udesejren.

Spil Leanders Lette til odds 1,75* (spilbar til 1,66)

Leanders Listige – tirsdag d. 29. marts kl. 18:45

Belgien – Burkina Faso: Belgien vinder og under 2,5 mål i kampen til odds 2,95 ved LeoVegas*
Testkamp

Belgierne mangler lige knap TUSIND landskampe til kampen her med tanke på, at landsholdssamlingen her foregår uden Courtois, Vertonghen, Meunier, Alderweireld, Witsel, de Bruyne, Carrasco, Hazard, Mertens og Lukaku. I 2-2’eren mod Irland i lørdags stillede landstræner Roberto Martinez med en start-11’er, hvor der undervejs blot blev skiftet fire gange, så forvent nye navne i startopstillingen mod Burkina Faso a la Divock Origi, Leandro Trossard og kometen Yari Verschaeren.

Burkina Faso blev tromlet med 0-5 af Kosovo i en kamp, hvor Bryan Dabo dog blev udvist ved stillingen 3-0 i en i øvrigt temmelig lige kamp, hvor Balkan-drengene bare ramte dagen og scorede fem gange på en samlet Expected Goals-sum på 0,88, hvis man skal tro Wyscouts statistikbank.

Det primære fokus for Burkina Faso bliver ikke at få endnu en øretæve her, og truppen indeholder alt andet lige kvalitet nok til, at det sagtens kan blive spændende i den belgiske hovedstad.

På ren kvalitet bør belgierne dog vinde, men det kunne sagtens ligne en cruise control-sejr, hvor mængden af udskiftninger kommer til at dræbe flowet i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,95* (spilbar til 2,60)

Leanders Langskud – tirsdag d. 29. marts kl. 19:00

Nigeria – Ghana: Kampen ender 0-0 i ordinær tid til odds 5,50 ved ComeOn!*
VM-kvalifikation, 2. opgør (første kamp 0-0)

Reglen om udebanemål er stadig i spil i Afrika, og det skal gøre opgøret mellem Nigeria og Ghana til en voldsomt nervepirrende affære. Det første opgør i Ghana var en undervældende oplevelse, hvor de to hold TILSAMMEN kreerede 0,49 Expected Goals på 15 afslutninger, hvor Moses Simons afslutning efter 55 minutter i fri position skråt for mål var kampens med afstand største chance.

Nigerianerne er også favoritter i returopgøret med odds ned mod 2,05, men man vil næppe se en all-out-attack filosofi, for en ghanesisk scoring vil lægge et voldsomt pres på hjemmeholdet, som dermed skal op og score to gange.

Ghaneserne er i forvejen svækket af afbud fra offensive nøglespillere som Andre Ayew og Mubarak Wakaso, som har 36 landsholdsscoringer delt mellem sig, mens nigerianerne også mangler 5.topscorer Alex Iwobi.

Over fem gange pengene på, at nerverne tager overhånd og ingen af holdene vil eller tør nok til at score må være et fint langskud.

Spil Leanders Langskud til odds 5,50* (spilbar til 5,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se Leanders Luringer til Danmark – Serbien

Skriv et svar