18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 8. – 9. november

Pokalbolden ruller over store dele af Europa, og Leanders Luringer er på besøg i den danske, belgiske og pokalturnering.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 9. november kl. 18:00

Thisted – FC København: Under 3,5 mål til odds 1,72 ved bet365*
Danmark, Pokal

Hele 10 FCK-udekampe i træk i pokalturneringen er endt med maksimalt tre mål i ordinær tid, og heriblandt tæller 0-3 mod Nykøbing, 1-1 mod Hobro og Hillerød, 2-1 over Avarta (kampen blev endda spillet i Parken med FCK som udehold) og flere andre mindre opsigtsvækkende resultater.

I weekenden venter årets sidste SL-kamp med en voldsomt vigtig kamp mod AGF på udebane, og Jacob Neestrup har næppe tænkt sig at gamble med nøglespillere som Mohamed Daramy, Victor Claesson og lignende mod Thisted fra den 3.bedste række.

Det bør derfor betyde et absolut minimum af relationer på holdet, der går på banen på Sparekassen Thy Arena i Lerpytter onsdag aften på en bane, som har fået regn mere eller mindre fire dage i træk op mod kampstart.

Hjemmeholdet fra Thy har gang i en undervældende sæson i 2. division med 14 point for 13 kampe og kommer fra fire nederlag i træk i divisionen med blot to scorede mål. Derfor bør der være gode chancer for et clean sheet til FCK, og ciffertips som 0-1, 0-2, 1-2 og 0-3 virker overvejende sandsynlige, men alt efter hvor meget FCK roterer, kan der komme grus i maskineriet med uventede ciffertips som eksempelvis 1-1.

På den baggrund virker under 3,5 mål i ordinær spilletid som et overvejende fint spil.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,64)

Leanders Listige – onsdag d. 9. november kl. 20:45

Patro Eisden – Club Brügge: Patro Eisden +2,5 (AH) til odds 1,92 ved Unibet*
Belgien, Pokal

Club Brügge spiller sæsonens FIREOGTYVENDE opgør onsdag aften, når turen går til Maasmachelen, hvor Patro Eisden fra den 3.bedste rækker hører hjemme. Brügge kommer fra et skuffende 0-2 nederlag til Gent i weekenden og har sidste kamp inden VM-pausen på søndag, når der er voldsomt vigtige point på spil i topkampen mod Antwerp.

Derfor bør der være tale om et jævnt reservepræget mandskab mod Patro, og selvom Brügge-spillerne naturligvis er markant bedre end spillere fra 3.højeste niveau, så er relationer af voldsomt stor betydning i pokalkampene – bare spørg Brøndby.

Patro ligger 3’er i den 3.bedste række med et pænt snit på 2,15 point pr. kamp og er voldsomt stærke på eget græs, hvor man ikke har lukket et mål ind siden 21. august 2022 og ikke har et nederlag siden 21. august 2021! Brügge har ikke mødt et semiprofessionelt hold siden september 2019, hvor man med møje og besvær slog Francs Borains med 3-0 efter 0-0 i minut 71.

Sats på, at Patro maksimalt taber med to mål i ordinær tid her.

Spil Leanders Listige til odds 1,92* (spilbar til 1,80)


Leanders Langskud – tirsdag d. 8. november kl. 14:00

RudesIstra: Rudes scorer IKKE til odds 2,75 ved Nordicbet*
Kroatien, Pokal

Rudes fra den næstbedste kroatiske række bør ikke have store tanker om den kroatiske pokalturnering, for holdet har alt rigelig travlt med at forsvare 1.pladsen i 2. HNL, og i weekenden kommer Cibalia på besøg til et ægte topbrag mellem nummer 1 og 2 i en række, hvor kun nummer 1 rykker op.

Det bør medføre rotationer i startopstillingen mod et Istra-hold, som har gang i en meget flot sæson og allerede nu har hentet to tredjedele af sidste sæsons pointhøst på blot 15 ud af 36 kampe. Især defensiven er lynende skarp med kun 16 mål mod sig i 15 kampe; kun overgået af Champions League-deltagerne og de mangedobbelte mestre fra Dinamo Zagreb.

Holdet har 13 point til nedrykning og bør gå helhjertet efter pokalsucces, og på den baggrund bør holdets stærke defensiv kunne holde et blandet Rudes-hold fra scoring. I skrivende stund er der ikke odds ude på “Istra vinder med rent bur”, men kan man få omkring odds 3,75 på det udfald, ser det mere end lovende ud.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,55)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar