18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 8. – 9. februar

Fodbolden ruller videre over hele Europa, og Leanders Luringer kommer forbi både liga- og pokalbold i midtugens kampe tirsdag og onsdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – onsdag d. 9. februar kl. 18:30

Bergerac – Versailles: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,66 ved Nordicbet*
Frankrig, Coupe de France-kvartfinale

Deltids-prof’erne Bergerac og Versailles fra den fjerdebedste række står i en historisk situation, hvor storhold som Lyon, Lille og selveste PSG er ude af den franske pokalturnering, og et af holdene vil gå i en semifinale, hvor mulighederne for avancement på ingen måde er umulige.

Derfor må der også forventes højintenst pres på spillerne til opgøret her, hvilket alt andet lige bør resultere i få mål. Bergerac er favoritter på eget græs, og det forstår man også godt med et kig på resultaterne siden december måned, som siger otte kampe og en opsigtsvækkende målscore på 4-0 (!)

Begge hold fører deres respektive CFA-række suverænt og bør altså ikke være langt fra hinanden i niveau, så her ligner det en kamp, hvor første mål også meget vel kan blive det sidste.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,52)

Leanders Listige – tirsdag d. 8. februar kl. 20:45

Crewe – Plymouth: Plymouth vinder kampen til odds 2,10 ved Nordicbet*
England, League One

Plymouth kæmpede forbilledeligt på Stamford Bridge i lørdags, men måtte strække våben efter 120 minutter mod Chelsea, som til syvende og sidst vandt 2-1 efter forlænget spilletid.

Man kan selvfølgelig dristes til at tro, at Plymouth-spillerne nu møder op i Crewe med halvtomme batterier, men det er trods alt kun kamp nummer syv i 2022 for Plymouth, som derfor næppe er helt tomme for kræfter og derudover bør komme med stor selvtillid efter den mageløse præstation mod PL-topholdet.

Crewe kommer derimod i slatten form med tre nederlag i træk og fire kampe i træk uden at score. Holdet har haft det uhyre svært mod top8 i League One, som alle har hentet over 1,5 point i snit i sæsonen. Her har otte indbyrdes opgør beløbet sig i sølle to point ud af 24 mulige, og selvom det ene af pointene kom i netop Plymouth i det omvendte opgør, bør styrkeforholdene være så forskellige, at Plymouth trækker sig sejrrigt ud her.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 9. febuar kl. 21:00

Rayo Vallecano – Real Betis: Uafgjort i ordinær tid til odds 3,50 ved Nordicbet*
Spanien, Copa del Rey-semifinale, 1. kamp

Det er derfor overflødigt at sige, at der bliver massivt drama på Estadio Vallecas onsdag aften i det første af to semifinaleopgør, hvor det er spørgsmålet hvem af holdene, som tør at åbne sig.

Det er ikke mere end præcis en måned siden, at holdene spillede 1-1 på samme stadion i en helt lige affære, og tanken om en pokalfinale mod vinderen af Valencia-Athletic Bilbao bør være nok til, at det nemt kan udvikle sig afventende. For Betis vil det være helt acceptabelt at tage uafgjort med til returopgøret på Benito Villamarin, mens Rayo sikkert gerne vil have sejren, men omvendt har set ufarlige ud offensivt det meste af 2022 med kun fem mål i syv kampe.

Gå efter en taktisk affære uden vinder til pæn betaling.

Spil Leanders Listige til odds 3,50* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar