18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 7. – 8. juni 2022

U21-landskampene fylder Leanders Luringer denne midtuge med to tips, hvor fårene skilles fra bukkene i jagten på billetter til slutrunden i Georgien/Rumænien 2023. Endelig skal vi også på måljagt i Kina.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 8. juni kl. 13:30

Dalian Pro – Guangzhou City: Over 2,5 mål til odds 1,90 ved Cashpoint*
Kina, Super League

Den engang så stjernebesatte kinesiske liga er blevet detroniseret til primært at være en talentudviklingsliga, og hos Dalian Pro og Guangzhou stillede man med 22 asiater i startopstillingen i første runde, hvor Dalian fik 2-2 mod Henan, mens Guangzhou fik en ordentlig snitter mod det forventede tophold fra Wuhan Three Towns.

Fælles for begge kampe var en solid omgang vilde vesten-fodbold, hvor Guangzhou forærede flere kæmpechancer væk, men også var relativt skarpe foran mål med fem skud indenfor rammen på syv forsøg. Cheftræner John van Kastel er blevet i klubben, og med ham havde kun rivalerne fra Guangzhou FC og de suveræne nedrykkere fra Qingdao et højere målsnit i sidste sæson.

Dalian Pro har i store træk det samme hold som i sidste sæson havde rækkens næstdårligste defensiv, så her lugter det af mindst tre mål til fin betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,90* (spilbar til 1,80)

Leanders Listige – tirsdag d. 7. juni kl. 17:00

Litauen U21 – Nordirland U21: Nordirland U21 til odds 2,05 ved Nordicbet*
U21 EM-kvalifikation, Gruppe C

Sportsligt bedøvende ligegyldigt opgør i Gruppe C, hvor både Litauen og Nordirland har udspillet deres rolle, men hvor forskellen på de to nationer bør være stor.

Litauerne har ikke spillet siden marts måned grundet at de i start-juni skulle have mødt diskvalificerede Rusland, og selvom nordirerne fik en gedigen 0-6 lussing mod Spanien, så giver det dem alt andet lige en klar fordel at have 90 minutter i benene som samlet enhed.

Litauerne mangler derudover flere profiler såsom forsvarsspilleren Jansonas med næstflest minutter i kvalifikationen samt rutinerede Petkevicius, som er med A-landsholdet.

Nordirernes trup består alt andet lige af spillere fra bla. Manchester United, Chelsea, Norwich, Leeds og Rangers’ akademier, og med en 4-0 sejr i det omvendte opgør må de også indtage en relativt klar favoritrolle her som skal være større end oddsene antyder.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – tirsdag d. 7. juni kl. 18:00

Polen U21 – Tyskland U21: Polen U21 til odds 3,26 ved Cashpoint*
U21 EM-kvalifikation, Gruppe B

Sagen er klar for polakkerne: Alt andet end sejr sender holdet ud af top2, med mindre Israel leverer århundredets nedsmeltning og smider point mod Europas næstværste U21-hold fra San Marino, som har hentet et point og har målscoren 0-32 for de første ni kampe. Det er nemlig indbyrdes opgør foran målforskel, og her fører Israel med 4-1 i point over de to kampe.

Missionen er dog fordelagtig for polakkerne, som møder et tysk hold, der kvalificerede sig til slutrunden næste sommer med en sikker 4-0 sejr over Ungarn på hjemmebane i fredags. Derfor kommer kampen her med statsgaranti jævnt ubelejligt for de tyske talenter, som givetvis bare hungrer efter en tiltrængt sommerferie efter en lang sæson for størstedelen af klubberne i Bundesligaen og 2. Bundesligaen.

Polakkerne vandt med vanvittige 4-0 I TYSKLAND i det omvendte opgør og vil med statsgaranti møde sultne op her for at gentage kunststykket. Forvent oddsfald på hjemmeholdet mod et tysk hold, der helt sikkert givet flere periferispillere chancen.

Spil Leanders Langskud til odds 3,26* (spilbar til 2,80)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar