18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 7. – 8. februar 2023

Der var fuld plade i Leanders Weekend-Luringer. Midtugens udgave forsøger sig med succes i FA Cuppen, den tyske DfB Pokal og en indisk odds-bombe.

Leanders Lette – onsdag d. 8. februar kl. 18:00

Nürnberg – Fortuna Düsseldorf: X2 i ordinær tid til odds 1,52 ved Nordicbet*
Tyskland, DfB Pokal

Selvom der er en DfB Pokalkvartfinale på spil, bør Nürnberg være snusfornuftige nok til at indse, at det næppe ender med en plads i finalen til maj måned.

Af samme grund bør cheftræner Markus Weinzierl holde fokus på bundstriden i 2. Bundesliga, hvor Nürnberg er en del af den nervepirrende strid med blot et point mellem Bielefeld på 13.pladsen og Jahn Regensburg på den 17.plads, der giver automatisk nedrykning til 3. Liga.

Netop Jahn og Nürnberg mødes i en ægte “Keller-knaller” i kommende spillerunde, og Nürnberg har blot 65 timer mellem kickoff på Max-Morlock-Stadion onsdag inden kickoff mod Jahn på samme stadion lørdag klokken 13.

2023 er startet ud med to gange 0-1 nederlag til Nürnberg mod St. Pauli og Greuter Fürth, så der er pres på i bunden af rækken for onsdagens værter.

Nürnberg er 10 point over stregen og bør have væsentligt lettere ved at prioritere pokalkampen her. Man har en dags mere restitution fra weekenden fordi man spillede fredag, hvor Nürnberg spillede lørdag, ligesom man også spiller 2. Bundesliga-kamp mod Sandhausen søndag, hvor Nürnberg spiller lørdag.

Selvom Nürnberg vandt det omvendte opgør med 1-0 i ligaregi tilbage i oktober, bør der være ændret så meget på holdene her, at Düsseldorf er favoritter ved kickoff onsdag aften. Godkendte odds 1,52 på, at Düsseldorf ikke taber i ordinær tid.

Spil Leanders Lette til odds 1,52* (spilbar til 1,42)

Leanders Listige – tirsdag d. 7. februar kl. 20:45

Burnley – Ipswich: Burnley vinder i ordinær tid til odds 1,90 ved Unibet*
England, FA Cup

Burnley smadrer den næstbedste engelske række noget så eftertrykkeligt og har hele 18 point ned til Luton og Middlesbrough udenfor de to automatiske oprykningspladser. I weekenden sejrede man for niende gang i træk, da Norwich blev besejret med 3-0 på Carrow Road, og den fordelagtige position i Championship bør gøre, at manager Vincent Kompany kan give FA Cuppen et skud.

Efter 0-0 på Portman Road mod Ipswich i det omvendte opgør, er der nu omkamp på Turf Moor, og her bør Burnley prioritere opgøret mere end Ipswich gør.

“Tractor Boys” har kæmpe oprykningsbrag mod Sheffield Wednesday lørdag eftermiddag i lidt af en must-win kamp for Ipswich. Man er seks point efter Sheffield og har endda spillet en kamp mere, så Kieran McKenna bør spare stort benyttede profiler som Sam Morsy, Janoi Donacien og Look Woolfenden, der alle har spillet mindst 27 af sæsonens 29 League One-kampe fra start.

De tre føromtalte spillede alle hjemme mod Burnley, men der var der også en uge til næste kamp, hvorimod man altså allerede spiller 89 timer efter slutfløjt på Turf Moor denne gang.

Med 26 pladser mellem de to hold, er 1,90 på hjemmesejr efter 90 minutter flot betalt.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,75)

Leanders Langskud – onsdag d. 8. februar kl. 09:30

Real Kashmir – Sudeva Delhi: Sudeva Delhi til odds 7,50 ved betfair*
Indien, I-League

Selvom der skal ske et mindre mirakel for, at Sudeva klarer skærene i den indiske I-League, så er oddsene på dem i kampen mod Real Kashmir absurd høje.

I efteråret var holdet langt fra at holde niveau i rækken med syv nederlag og blot en enkelt uafgjort med målscoren 3-18, men i 2023 er der sket ting og sager, bla. fordi man har fået forstærkninger ind.

Den argentinske angriber Alexis Gomez var med både mål og oplæg med til at sikre en flot sejr, sæsonens første, ude mod Rajahstan i den seneste udekamp, ligesom man senest fik en flot 1-1’er mod topholdet Punjab.

Sudevas spillestil er blevet langt hurtigere og med flere våben offensivt, hvilket også har gjort, at man har trukket røde kort til modstanderne i de sidste to kampe.

Derfor er det næsten komisk, at komplet formsvage Real Kashmir er gjort til 1,45 favoritter i kampen her, for Kashmir har blot tre point i de første seks kampe af 2023 og er gået fuldkommen bagom dansen efter en drømmestart på sæsonen med 16 point for seks kampe. De næste tre kampe har givet tre point, og selvom man nu kommer med fornyede kræfter efter syv udekampe i træk, så har spillet ingelunde været imponerende. Man fik kun 1-1 mod netop Sudeva for fire uger siden, hvor der endda skulle en 95. minuts udligning til.

Senest var man uden sin tajikiske 10’er Babadzhanov grundet skade, ligesom forsvarsstyrmand Devander Singh heller ikke var med i udebanenederlaget mod Punjab.

For Kashmir taler 11 dages hvile, hvorimod Sudeva spiller fjerde kamp på 10 dage, men gejsten er stor hos gæsterne, mens Kashmir har scoret sølle to gange de sidste 12 timers fodbold.

Med tanke på, at Sudeva har 11 point til redning, virker det rene 2-tal som et værdimæssigt bedre spil end at gå efter X2 til dog også flot betalte 2,80.

Spil Leanders Langskud til odds 7,50* (spilbar til 5,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

1 kommentar

  1. Den hedder vel Leanders LANGSKUD og så skulle der vel have stået 2 og ikke X2 🙂

Skriv et svar