18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 4. – 6. januar

Årets første midtugerunde sparkes i gang, og det er blandt andet med pokalfodbold fra Spanien og sidste runde i den kinesiske Super League.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 4. januar kl. 08:30

Changchun Yatai – Shandong Taishan: Begge hold scorer i kampen til odds 1,84 ved Marathonbet*
Kina, CSL

Sidste runde i Kina, hvor oddset på en rendyrket Vilde Vesten-kamp lokker ganske meget.

Mesterskabet er sikret for gæstende Shandong Taishan, som dog har The Double at spille for med en pokalfinale søndag mod Shanghai Port. De to efterfølgende kampe efter guldet blev sikret er endt 1-1 og 2-2 mod hhv. Beijing Guoan og netop Shanghai Port, og derfor er det nærliggende at tro, at det også ender med mål fra begge sider, når Changchun Yatai tager mod.

Værterne er sikret top4, som giver kvalifikation til AFC Champions League playoffs næste sæson og råder også over rækkens topscorer Junior Negao, som givetvis gerne vil konsolidere sin førerposition med 14 mål – tre mere end nummer to på listen.

Det omvendte opgør endte 2-1 til Shandong, som næppe kommer i stærkeste opstilling her med tanke på pokalfinalen i weekenden. Stærke odds på scoring fra begge sider – kun én gang i hele sæsonen er Shandong gået målløse fra banen, og det var i 0-0 topkampen mod Guangzhou FC.

Spil Leanders Lette til odds 1,84* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – onsdag d. 5. januar kl. 19:30

Linares – FC Barcelona: Barcelona vinder med præcis ét eller to mål til odds 1,98 ved Cashpoint*
Spanien, Copa del Rey
Spillet fås ved at placere 49,5% af væddemålet på handicap (1-0) X udfaldet til odds 4 og 50,5% af den resterende indsats på handicap (2-0) udfaldet til odds 3,95.

Linares gik på juleferie i perfekt form med avancement i Copa del Rey og 16 point i de sidste seks kampe spillet i Segunda Division B – hele 10 point mere end man fik i sæsonens første 11 kampe!

Derfor bør andalusierne være optimistiske inden mødet med et hårdt prøvet FC Barcelona-mandskab, som gik fra banen på stadion på Mallorca klokken 23:00 søndag aften og derfor har haft en voldsom portion rejseri mellem ferieøen og fastlandet. Læg dertil, at holdet fortsat er stærkt ramt af corona og ikke engang kunne mønstre fuld bænk til weekendens La Liga-kamp.

Opgøret er dog af stor sportslig betydning for Barcelona, som meget nemt kan gå endnu en sæson i møde helt uden et trofæ som tilfældet også var det i 2019/20-sæsonen. Derfor er der ikke råd til at kvaje sig mod Linares, som i sidste sæson kæmpede tappert mod Sevilla på præcis samme årstid, men måtte strække våben i et knebent 0-2 nederlag.

Samme cifre kunne meget vel forekomme i midtugen, og det er uanset hvad svært at se Barcelona blæse henover gæsterne på det intime stadion i Linares med plads til 8.000 tilskuere.

Spil Leanders Listige til odds 1,98* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – torsdag d. 6. januar kl. 21:30

Majadahonda – Atletico Madrid: Atletico vinder og under 2,5 mål til odds 3,10 ved bet365*
Spanien, Copa del Rey

Atletico Madrid fik brudt den dårlige stime i La Liga med en tiltrængt 2-0 sejr over lillebror Rayo Vallecano i Madrid-lokalopgøret i weekenden, men programmet står ikke stille for Diego Simeones mænd, som har voldsomt vigtig kamp blot 70 timer efter slutfløjtet mod Majadahonda i en kamp, som er flyttet til Atleticos hjemmebane Wanda Metropolitana.

Her møder man Villarreal ude i en vigtig topkamp i det yderst tætte top4-ræs, ligesom der efterfølgende er Super Copa Final 4 i Saudi Arabien ugen efter.

Derfor er det svært at se andet end et jævnt reservepræget mandskab tage mod Majadahonda på “hjemmebane” her, og dagens forviste hjemmehold ved fint, hvordan man spiller til nul, selvom det er i den tredjebedste spanske række. Man sendte Malaga ud af pokalturneringen med 1-0 inden jul, og fire af de sidste fem kampe generelt er også endt med Clean Sheet til torsdagens underdog, som utvivlsomt betragter kampen som et stykke historie, hvorimod det for Atletico bare er en dag på kontoret foran mere end halvtomme tribuner, som skal overstås.

Forvent derfor ikke noget festfyrværkeri af en kamp, men derimod en affære, hvor Majadahonda bliver tilbage og forsøger at holde kampen tæt så længe som muligt. Atletico har vundet med rent bur samtlige fem gange i hjemmekampene i La Liga i denne sæson, og i fire af de fem kampe endte det 1-0 eller 2-0, som også er de anbefalede sejrscifre her.

Spil Leanders Listige til odds 3,10* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Find flere spilforslag fra Leander i SpilXpoden!

Skriv et svar