18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe d. 1. – 2. juni 2022

Landsholdsfodbolden er over os igen, og Leanders Luringer fokuserer hele kloden rundt med et kig på Asian Cup U23-turneringen, en afgørende VM-kvalifikationskamp og Nations League-fodbold.


Leanders Lette – torsdag d. 2. juni kl. 18:00

Estland – San Marino: Under 3,5 mål til odds 1,66 ved bet365*
Nations League, Gruppe D

Estland kommer meget sjældent til kamp som deciderede storfavoritter, men det er nu engang tilfældet mod San Marino, hvor estisk sejr står helt ned mod odds 1,05.

Vi skal dog tilbage til oktober 2016 for at finde sidste gang Estland scorede mere end tre mål på hjemmebane, ligesom forrige tilfælde ligger helt tilbage i 2011 mod Nordirland. Esterne har det svært som klare favoritter og kommer også til kamp uden angriberen Rauno Sappinen fra polske Piast som harstatus som 4.topscorer på landsholdet med sine otte mål i 45 kampe.

San Marino fik godt nok klø med 0-10 hjemme mod England, men forårets to testkampe mod Litauen og Kap Verde, som begge bør være bedre end Estland, blev kun tabt med 0-2 og 1-2, ligesom man i Nations League-regi blot har tabt et ud af 10 opgør med mere end tre mål og holdt de øvrige opgør under 3,5 mål.

Gå efter maksimalt tre scoringer i kampen, eller gå alternativt efter “Estland og under 3,5 mål” der ligger til omkring 1,90-2,00.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – tirsdag d. 1. juni kl. 15:00

Australien U23 – Kuwait U23: Kuwait U23 +1,5 (AH) til odds 2,00 ved LeoVegas*
Asian Cup U23, Gruppe B (Spilles i Usbekistan)

Australiens favoritværdighed virker noget overdrevet i den første kamp ved de asiatiske ungdomsmesterskaber i fodbold for U23-landshold. “Down Under” er spillerne vant til mellem 12 og 17 grader i disse tider, mens der ventes op mod 30 grader ved kickoff i Tashkent tirsdag aften lokal tid klokken 18.

Desuden er det svært at vurdere australiernes reelle niveau, for holdet var i kvalifikationsgruppe med både Brunei og Kina, der endte med at trække sig pga. Corona, sådan så kvalifikationen blev til to kampe mod Indonesien, som blev vundet undervældende med 2-1 og 2-1.

Kuwait sendte derimod selveste Saudi Arabien ud af kvalifikationen og kommer med et spændende hold med spillere fra omkring generation 2001 og 2002, som har leveret pæne resultater tidligere i ungdomsregi.

På den baggrund skal det være rigtig pænt at gå efter kuwaiterne til maksimalt at tabe med en enkelt pind i en klassisk nervøs åbningskamp, hvor spillet næppe sidder i skabet fra start af.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,86)

Leanders Langskud – onsdag d. 1. juni kl. 20:45

Skotland – Ukraine: Kampen ender 0-0 i ordinær tid til odds 7,90 ved Cashpoint*
VM-kvalifikation, UEFA

Vinderen af opgøret her sættes overfor Wales i finalen om en billet til VM i Qatar 2022, og det er uendelig svært ikke at se en voldsomt målfattig affære for sig. I semifinalerne endte Sverige – Tjekkiet 0-0, mens Italien – Makedonien var på vej til det indtil Aleksandar Trajkovskis sensationelle scoring i overtiden.

Ukraine står naturligvis i en ulykkelig situation grundet krigen i hjemlandet, og holdet har samtidig heller ikke spillet en kamp af betydning siden 2-0 over Bosnien i november 2021. Det er blevet til en del opvisningskampe rundt omkring i Europa, men alt i alt må holdet være svækket kompetitivt og med en taktik, som formentlig ikke er all-out-attack på Hampden Park. Hele 16 spillere fra den ukrainske trup spiller trods alt i den hjemlige liga, som har ligget stille siden krigens udbrud, og den slags må nødvendigvis sætte sig på kampformen.

Skotterne har godt nok spillet 1-1 med Polen og 2-2 mod Østrig i venskabskampene i 2022, men dette er noget helt andet som bedst kan sammenlignes med playoff-kampene om at komme til EM, hvor Skotland spillede 0-0 mod Israel og 1-1 mod Serbien inden man vandt på straffespark i begge kampe.

På den baggrund skal uafgjort ikke være langt væk, og næsten OTTE gange indsatsen på en nullert virker utrolig velbetalt.

Spil Leanders Langskud til odds 7,90* (spilbar til 6,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


2 kommentarer

  1. Australien U23 – Kuwait U23 er i morgen – onsdag d. 1 juni, og ikke tirsdag d. 31/5. Tidspunktet er dog rigtigt nok, bare en dag for tidligt.

    1. Tak for at påpege det. Vi har rettet artiklen til nu. 🙂

Skriv et svar