18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 30. – 31. august 2022

Benjamin Leander jagter værdi i tre gange pokalturnering, når midtugens fidus-flyver bliver sendt i luften.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 30. august kl. 20:00

Bolton – Crewe: Bolton vinder i ordinær tid til odds 1,75 ved Nordicbet*
England, EFL Trophy

Crewe lignede ikke et hold, der var ret interesseret i Liga Cuppen tidligere i august, da holdet fik en gedigen øretæve af League Two-kollegerne fra Bolton og tabte med hele 0-4.

Til den kamp byttede manager Alex Morris godt to tredjedele af holdopstillingen fra den seneste League Two-kamp, og derfor må det forventes, at der endnu engang bliver masser af tid til periferi-spillerne, når der tages hul på gruppespillet i den lille pokalturnering EFL Trophy.

Hele otte spillere har spillet alle seks League Two-kampe fra start for Crewe i denne sæson, og truppen tilhører de absolut tyndere i rækken.

Det bør Bolton udnytte til komfortabel sejr, for League One-mandskabet er bredere og langt mere rutineret besat end Crewe, og under manager Ian Evatt vandt man fire ud af fem kampe i EFL Trophy sidste sæson.

Fin betaling på hjemmesejren.

Spil Leanders Lette til odds 1,75* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – tirsdag d. 30. august kl. 20:45

Rangers – Queen of the South: Begge hold scorer til odds 2,85 ved Marathonbet*
Skotland, Liga Cup

Rangers skal i aktion for NIENDE gang i august efter en hård start på sæsonen med vellykket Champions League-kvalifikation. Til gengæld starter september måned også voldsomt med et Old Firm mod Celtic tidligt lørdag og den første CL-gruppespilskamp i 12 år, når man skal en tur til Amsterdam og møde Ajax onsdag aften.

Det åbner naturligvis for værdi på gæstende Queen of the South i en eller anden forstand. Gæsterne frister godt nok en tilværelse i midten af den 3. bedste række, men de viste i Liga Cup-gruppespillet fint format ved at slå topholdet fra Championship, Ayr United, med voldsomme 3-0 på udebane, ligesom Premier League-holdet St. Johnstone blev slået 3-2 efter straffesparkskonkurrence.

Det taler mod spillet, at Rangers traditionelt er ret stærke hjemme på Ibrox i Liga Cup-regi, men holdet har omvendt heller aldrig haft et CL-gruppespil at forholde sig til for slet ikke at tale om et tidligt definerende derby mod Celtic.

Derfor vil det være komplet ulogisk, hvis ikke manager Gio van Bronckhorst roterer i stor stil, og så blir styrkeforholdet pludselig noget mindre.

På den baggrund virker det bedste bet til at være begge hold til at score. Alternativt kan man spille gæsterne +2,5 Asian Handicap til odds 2,20 i snit, hvor maksimalt to-måls nederlag honoreres med gevinst.

Spil Leanders Listige til odds 2,85* (spilbar til 2,55)


Leanders Langskud – onsdag d. 31. august kl. 20:45

Viktoria Köln – Bayern München: Over 6,5 mål i kampen til odds 3,28 ved Marathonbet*
Tyskland, DfB Pokal

Bayern Münchens offensive styrke er ikke blevet decimeret voldsomt trods afgangen af Robert Lewandowski til Barcelona. 16 mål er det blevet til i de fire første Bundesliga-kampe, og tallet kunne nemt have været 20, hvis ikke Gladbachs Yann Sommer havde stået en fantomkamp i weekenden med 19 redninger.

Det er svært at se Viktoria Kölns 21-årige 3. Liga-keeper Benjamin Voll lave samme mirakler som Sommer onsdag aften, når Bayern kommer på besøg i pokalturneringen. Viktoria Köln overlevede med beskedne 8 points margin til nedrykningsstregen i den 3. bedste række i sidste sæson og tabte blandt andet med 2-4 til oprykkerne fra Magdeburg samt 0-4 og 0-3 til andre tophold fra Kaiserslautern og 1860 München. I optakten blev det 2-5 mod et blandet Gladbach-hold i en testkamp, og det er svært at se Bayern være nådige på så tidligt et stadie af turneringen trods udekamp i Berlin i weekenden og forestående CL-eventyr ude mod Inter næste onsdag.

Kampen er flyttet fra Viktoria Kölns normale hjemmebane til FC Kölns store RheinEnergie Stadion, så forvent tusindvis af medrejsende Bayern-fans til rigeligt at gøre oplevelsen jævnt neutral.

På den baggrund virker langt over tre gange pengene for mindst syv scoringer i kampen velbetalt i en kamp, der sagtens kan få begge hold på tavlen alt efter, hvad Bayern kommer med af opstilling.

Spil Leanders Langskud til odds 3,28* (spilbar til 2,90)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar