18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 29. – 30. juni 2022

Det tynder for alvor ud i midtugeprogrammet i de sidste dage af juni, men Benjamin Leander trakterer trofast med tre spiltips til kampene mellem tirsdag og torsdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 30. juni kl. 02:30

Velez Sarsfield – River Plate: Under 2,5 mål til odds 1,76 ved Marathonbet*
Sydamerika, Copa Libertadores (Første opgør)

Ren argentinsk ottendedelsfinale mellem hovedstadsklubberne Velez og River, og selvom sidstnævnte er klar favorit til at gå videre, kan spændingen sagtens forblive intakt indtil returopgøret. Holdene testede mod hinanden i februar måned i en venskabskamp som endte 0-0, mens River i det seneste indbyrdes møde i efteråret 2021 vandt med 2-0.

Velez kommer fra hele seks kampe i træk under 2,5 mål og er stærkt afhængig offensivt af topscorer Lucas Janson, som i 19 kampe i den argentinske liga har scoret otte af Velez’ 17 mål fordelt på de øvrige spillere i den nuværende trup.

River har været varme offensivt med syv mål i de sidste to kampe, men kom inden da fra tre juni-ligakampe med 0-0, 0-0 og 0-1. I Copa Libertadores endte udekampene 1-0, 1-1 og 2-1 i Rivers favør, hvor man i 2-1 sejren i Colo Colo havde 0-0 efter 82 minutter inden det gik helt amok til sidst.

Derfor virker under-prisen lige en 10 øre for højt skruet op her med to hold, som næppe overrasker hinanden meget.

Spil Leanders Lette til odds 1,76* (spilbar til 1,66)

Leanders Listige – onsdag d. 29. juni kl. 17:30

EPS – Salpa: Under 2,5 mål til odds 2,20 ved betfair*
Finland, Kakkonen B

I den ellers målrige, finske tredjebedste række er hjemmeholdet fra EPS den målfattige undtagelse. Holdet har bemærkelsesværdige 6-6 i målscore efter otte runder, og 33% af de mål kom i et 1-3 nederlag til bundholdet fra GrIFK. Efter maksimumpoint i de første tre runder er luften gået af ballonen med nul sejre og tre uafgjorte i de sidste fem kampe, og holdets suveræne topscorer Aleksi Hollmen har ikke spillet de to seneste kampe, hvor EPS har scoret nul gange.

Man skal op mod et Salpa-hold, som residerer tre point længere fremme i tabellen, men som efter en målrig start på sæsonen med målscoren 9-9 for de første fire kampe nu er kommet væsentligt længere ned på jorden med målscoren 6-6 for de efterfølgende fem kampe. Topscorer Elmo Heinonen har tegnet sig for næsten halvdelen af holdets 15 mål, så hvis EPS-defensiven kan holde styr på ham, bør der være pæne chancer for at spille til nul.

Læg dertil, at der ventes uvant høje 25 grader ved kickoff på det bagende kunstgræs i Espoo uden nogen form for skygge, og et spil på få mål virker pludselig meget attraktivt til prisen.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 1,95)

Leanders Lette – torsdag d. 30. juni kl. 00:15

Cerro Porteno – Palmeiras: Cerro Porteno til 5,25 ved bet365*
Sydamerika, Copa Libertadores (Første opgør)

Palmeiras er vicefavorit til at vinde Copa Libertadores sammen med brasilianske kolleger som Flamengo og Atletico Mineiro, men holdet kan nemt komme i problemer på en svær udebane i Paraguay i første opgør. Palmeiras har nemlig haft rigeligt på tallerkenen denne måned og spiller sin ottende kamp i juni natten til torsdag dansk tid, heriblandt den FJERDE udebanekamp på blot 10 dage.

Læg dertil, at holdet spiller topkamp i den brasilianske Serie A, hvor Palmeiras fører med 29 point og tager mod Athletico PR med 24 point i weekenden, så det vil kun være rimeligt, hvis cheftræner Abel Ferreira roterer en anelse.

Paraguayanske Cerro Porteno spiller blot sin femte kamp i juni og er derfor anderledes udhvilet i forhold til brasilianerne, og selvom man traditionelt ikke bider skeer med storholdene og blandt andet tabte med 0-2 til brasilianske Fluminense sidste sommer i samme turnering, så er oddset her alt for højt i en første kamp af to, hvor Palmeiras næppe går grædende i seng over et knebent nederlag med alle muligheder for at vende tingene i returopgøret på hjemmebane i næste uge.

Spil Leanders Langskud til odds 5,25* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar