18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 27. – 28. september 2022

En stille midtuge i landsholdsboldens skygge venter forude, men Benjamin Leander har alligevel fundet værdiholdige tips til kampene mellem tirsdag og onsdag. Både russisk fodbold og Nations League er på menuen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 27. september kl. 20:45

Grækenland – Nordirland: Under 2,5 mål til odds 1,53 ved Marathonbet*
Nations League, League C Gruppe 2

Grækerne havde allerede vundet gruppen efter fjerde spillerunde, og det kunne ses i weekendens kamp mod Cypern, hvor en flok umotiverede grækere skuffede grelt og tabte 0-1 til Middelhavnsnaboerne fra Cypern.

Nu skal man op mod et nordirsk mandskab, der stensikkert sikrer sig mod nedrykning med uafgjort. Taber man, må Cypern ikke få point mod Kosovo på udebane, så man må alt andet lige forvente sig et hold fra de britiske øer, der kommer til Athen for at pakke sig og spille til nul.

Nok har Nordirland spillet målrige kampe mod Kosovo med 2-2 og 2-3, men det omvendte opgør mod grækerne endte med et spinkelt 0-1 nederlag på en enlig scoring i første halvleg, og grækerne selv har også spillet fire ud af fem opgør i gruppen under 2,5 mål.

På den baggrund skal der være fin værdi i maksimalt to mål i kampen, som næppe går amok hverken ved stillingen 0-0, 1-0 eller 1-1.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,47)

Leanders Listige – tirsdag d. 27. september kl. 20:45

Albanien – Island: Albanien til odds 2,00 ved Unibet*
Nations League, League B Gruppe 2

Betydningsløs kamp i Nations League Gruppe B, hvor kun tre hold deltager grundet suspenderingen af Rusland. Hverken Island eller Albanien kan nå Israel på gruppens førerplads, og især Island har aldrig været ret imponerende i Nations League-regi, hvor holdet sensationelt har første sejr tilgode efter TRETTEN forsøg. Seks udekampe er endt med fem nederlag og en enkelt uafgjort, og selvom modstanderne har været Belgien, Schweiz, Danmark, England og Israel, så er ligegyldige kampe bare ikke livretten for islændingene, som primært kommer til resultaterne i kvalifikations- og slutrunderegi på fight, power og viljestyrke – noget, der ikke rimer så godt på en glorificeret venskabskamp i Albanien.

For hjemmeholdet er der altid en stor ære forbundet i at spille for hjemmepublikummet i Tirana. I Nations League-regi har man vundet tre og spillet tre uafgjorte, og truppen er de seneste år blevet højnet voldsomt i kvalitet, hvilket med al tydelighed bevises i form af, at NUL spillere er fra den hjemlige liga, mens der til gengæld er to gange Premier League og fire klubber fra Serie A samt to gange La Liga repræsenteret i truppen, hvor Atalantas Berat Djimsiti er det eneste noterbare fravær.

Gå derfor efter albansk sejr til dobbelt op.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,90)


Leanders Langskud – onsdag d. 28. september kl. 19:00

Krasnodar – Nizhny Novgorod: Uafgjort til odds 4,30 ved Marathonbet*
Rusland, Pokal – Gruppe A

Sidste runde i det russiske pokal-gruppespil, hvor sagen er bøf; taberen af Nizhny Novgorod mod Krasnodar ryger ud, hvis Lokomotiv Moskva i gruppens anden kamp slår bundholdet Khimki – noget, som de er smalle favoritter til at gøre med odds 2,20 i snit.

Selvom Krasnodar er pæne favoritter i opgøret her, er niveauforskellen ned til Nizhny Novgorod ikke alverden – otte point adskiller de to mandskaber i den indeværende sæson af den russiske Premier League, og Nizhnys oprykkere har gjort en glimrende figur indtil nu, bla. med uafgjort mod de tre Moskva-klubber fra Dinamo, CSKA og Lokomotiv.

I tilfælde af uafgjort spiller man om et bonuspoint i straffesparkskonkurrencen, og her kan Krasnodar med sejr gå forbi Nizhny og sikre sig gruppesejren.

Voldsomt odds på uafgjort udfra ovenstående.

Spil Leanders Langskud til odds 4,30* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar