18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 25. – 26. maj 2022

De største ligaer er afsluttet rundt omkring i Europa, men der er stadig værdi at hente i Leanders Luringer, som tager den store tur rundt til Sydamerikansk fodbold, serbisk pokalfinale og til varme himmelstrøg i Emiraterne.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 26. maj kl. 20:30

Pisa – Monza: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,70 ved LeoVegas*
Italien, Serie B Oprykningsfinale (1. kamp)

Oprykningsfinale 1 om en billet til Serie A, og traditionen fortæller, at vi ikke skal regne med noget målinferno i første kamp. Klubberne kommer fra et intenst playoff-skema med kampe 17/18 og 21/22. maj, og finalerne spilles altid 3-4 dage efter semifinaleopgørene.

Her er blot et enkelt af de seneste syv playoff-første-kamps-finaleopgør endt med mere end to mål, og selvom begge indbyrdes opgør i grundspillet endte med en 2-1 sejr til hvert mandskab, er der helt andre ting på spil i en finale som denne.

Derfor skal der være fin værdi i at gå efter maksimalt to mål i kampen her.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,61)

Leanders Listige – torsdag d. 26. maj kl. 18:00

Crvena Zvezda – Partizan: Under 1,5 mål i ordinær tid til odds 2,62 ved Marathonbet*
Serbien, Pokalfinale (spilles på Crvena Zvezdas hjemmebane Rajko Mitic)

Fjerde pokalfinale i træk mellem ærkefjenderne fra Crvena Zvezda og Partizan, hvor det i de tre foregående er endt 0-0, 1-0 og 1-0. De seneste 10 indbyrdes møder er endt med voldsomt målfattige 11 scoringer, og i nul af kampene er det endt med mere end to mål i samme kamp.

Med tanke på, at seks af de indbyrdes møder maksimalt har indeholdt et enkelt mål kombineret med den store prestige, der er i at vinde pokalfinalen, vil det undre meget, hvis spilbilledet ændrer sig voldsomt i kampen her, hvorfor første mål nemt også kan blive det sidste. Læg dertil, at der ventes 27 grader ved kampstart på Rajko Mitic.

Klart godkendt odds på under 1,5 mål.

Spil Leanders Listige til odds 2,62* (spilbar til 2,25)

Leanders Langskud – onsdag d. 25. maj kl. 18:00

Al Dhafra – Al Urooba: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 3,55 ved LeoVegas*
Emiraterne, UFL

Sidste runde i Emiraternes bedste fodboldliga, hvor taberen af opgøret mellem Al Dhafra og Al Urooba rykker ud. Derfor virker Al Dhafras favoritværdighed helt ned mod odds 1,65 noget overdrevet, for Al Urooba har spillet markant bedre de sidste par uger med otte point i de sidste fire opgør – kun to point færre end man fik i hele sæsonens første 22 kampe.

I det omvendte opgør endte det 1-1 efter 0-0 ved pausen, og i forvejen har vi at gøre med to af de mere målfattige hold i rækken. Derfor virker det oplagt at gå efter en målløs første halvleg, hvorfra tingene så kan gå amok i 2. halvleg, hvor et af holdene hele tiden vil skulle satse.

Spil Leanders Langskud til odds 3,55* (spilbar til 3,15)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar