18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 21. – 22. juni 2022

“The Chaaaaampiooooons” hymnen for sæsonen 2022/23 skal støves af, for Champions League-turneringen åbner med “Preliminary Round” på Island. Leanders Luringer tager selvfølgelig temperaturen deroppe, mens der også er U19 EM-slutrunde og japansk pokalfodbold på menuen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 21. juni kl. 15:00

La Fiorita – Inter D’Escaldes: Inter D’Escaldes til odds 1,65 ved Nordicbet*
Champions League, Preliminary Round

Som et slags Final4-format spilles de indledende runder til CL-kvalifikationen på Island med værterne fra KR Reykjavik, færøske Vikingur og så de to ovennævnte kombattanter La Fiorita fra San Marino og Inter D’Escaldes fra Andorra.

Andorransk fodbold er i forvejen noget foran sanmarinesisk fodbold rent landsholdsmæssigt, og også på klubfodbolddelen er det Andorra som fører an i forhold til styrkeforhold. Inter D’Escaldes’ opgave på Island gøres mærkbart lettere af et klima, som er identisk med hjemme i enklaven Andorra og samtidig spilles der på kunstgræs, hvilket også er vanlige forhold for andorranerne.

La Fiorita kommer derimod fra 30 grader i Italien og naturlige græsbaner som fast underlag og skal nu op til hurtige kunstgræsbaner med regnvejr og 10 grader. Derfor skal Inter D’Escaldes være klare favoritter i opgøret her.

Spil Leanders Lette til odds 1,65* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – tirsdag d. 21. juni kl. 17:30

Slovakiet U19 – Italien U19: Hjemmeholdet scorer IKKE til odds 2,20 ved Nordicbet*
U19 EM, Gruppe A

Slovakiet var komplet chanceløse i åbningskampen ved EM på hjemmebane, hvor man tabte 0-5 til Frankrig i en kamp, hvor franskmændene vandt Expected Goals med 3,8 mod 0,2. I slovakkernes trup er blot en enkelt udlandsprof, og den slags gør ondt, når der skal måles kvalitet mod de ypperste nationer i Europa.

Slovakkerne tabte fire ud af seks mulige testkampe i 2021 med en målscore på 6-16, og intet tyder på, at Italien kommer til at gøre det meget dårligere end Frankrig i kampen her. Italienerne slog Rumænien med 2-1 i den anden kamp i gruppen og kommer med et hold bestående af rendyrkede Serie A-talenter, hvor Inter, Juventus, Milan og Roma udgør halvdelen af de 20 udtagne spillere.

Mod Rumænien gav Italien blot et skud væk indenfor rammen, som så også endte i netmaskerne, men der bør være flot værdi i, at de holder nullet mod slovakkerne med den store klasseforskel in mente. Der bør være pæne priser at hente på “Italien vinder med rent bur”, men i skrivende stund har Cashpoint kun pauvre 2,18, hvilket i sagens natur er et langt dårligere væddemål end “Slovakiet scorer ikke” til ovenstående 2,20.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 22. juni kl. 12:00

Yokohama F. Marinos – Tochigi: Dobbeltchance X2 (ordinær tid) til odds 2,85 ved Nordicbet*
Japan, Emporors Cup

Yokohama F. Marinos fører J-League halvvejs gennem turneringen, men har også været gennem en hård sæson, hvor man også har spillet sig til avancement i AFC Champions League.

Sølle 69 timer efter slutfløjt i pokalkampen mod Tochigi fra den næstbedste række er der topkamp mod Kashiwa Reysol på 4.pladsen, som kun er fire point efter Yokohama. Derfor vil det undre en del, hvis cheftræner Kevin Muscat ikke kommer med et voldsomt roteret hold, som tilfældet også var i seneste runde på hjemmebane mod amatørholdet fra Suzuka Point Getters, der dog var med i kampen i 75 minutter inden Yokohama det sidste kvarter scorede til 2-0 og slutresultatet 3-0.

Gæsterne fra Tochigi ligger i bunden af J2 League, men ekspderede topholdet Fagiano Okayama ud med 1-0 på udebane i sidste runde. Tochigi får tilmed en ekstra hviledag inden de skal i aktion i et bundbrag mod Grulla Morioka, og forskellen på bunden af J2 League og reserverne fra topholdet i J1 League skal ikke være så stor, at det retfærdiggør næsten tre gange indsatsen på, at Tochigi ikke taber i ordinær tid.

Spil Leanders Langskud til odds 2,85* (spilbar til 2,55)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

1 kommentar

  1. Tak for eminent analyse i en skarp og altid velformuleret og varierende tone. En fornøjelse at læse og lægge ører til dine argumentationer, som selv den dyreste anklager nok ville give fortabt overfor.
    Jeg kunne dog ikke dy mig for lige at korrigere, at holdene i den indledende CL-turnering på Island ikke er med færøske Vikingur (som skrevet i den lette luring) men Vikingur Reykjavik samt Levadia Tallinn.
    Men det er jeg ikke i tvivl om, du for længst har spottet?

Skriv et svar