18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 20. – 22. september 2022

De store ligaer tager en pause, men gør plads til landsholdsfodbold i stedet. Benjamin Leander trakterer med sine tre bedste spiltips til kampene onsdag og torsdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 20. september kl. 13:30

Dalian Pro – Hebei: Dalian Pro -1,5 (AH) til odds 1,65 ved bet365*
Kina, Super League

Hebei er i voldsomt store problemer i den kinesiske CSL, hvor 17 kampe har givet 16 nederlag og sølle tre point. Efter at have været nogenlunde kompetitive i juni og juli, så har august og september givet syv nederlag i syv kampe med en målscore på 5-32, mens de første 10 kampe trods alt kun gav målscoren 5-21.

Dalian Pro er til gengæld kommet i omdrejninger efter deres sløje sæsonstart og har nu hentet otte point i de sidste fem kampe efter blot syv i de første 10. Selv da man spillede dårligere i juni og juli slog man et andet bundhold, Guangzhou City, med 3-0 på fremmed græs, og man har de sidste par uger givet debut til udlandsprofiler som ex-Paderborn angriberen Streli Mamba, som scorede fem mål i Bundesligaen i 2019/20, mens den bulgarske kreatør Borislav Tonev har fået nummer 10 og fejrede det med at score to gange i sin startdebut i sidste runde, hvor Dalian Pro smadrede Shenzen med 5-1.

Alt andet end klar sejr til Dalian Pro vil være overraskende.

Spil Leanders Lette til odds 1,65* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – tirsdag d. 20. september kl. 20:00

Northampton – Cambridge: Over 2,5 mål til odds 2,02 ved Unibet*
EFL Trophy, Gruppe 16

Hvis Northampton eller Cambridge vil gøre sig nogen som helst forhåbninger om at gå videre fra EFL Trophy-gruppespillet, batter uafgjort ikke ret meget i opgøret her, for begge hold tabte i første runde af turneringen. Northampton med 0-6 i Ipswich og Cambridge med 0-2 hjemme til Arsenals U21-hold.

Turneringen er traditionelt genstand for store rotationer, og Northampton stillede mod Ipswich blot med tre af de spillere, som senest var med til at slå Rochdale med 3-0 i League One, ligesom tallet for Cambridge var det samme.

De to hold mødtes i sidste sæsons FA Cup med samme managers og spillede 2-2 i Northampton, mens Cambridge vandt 3-1 hjemme. Gå efter mindst tre scoringer i ordinær tid – i tilfælde af uafgjort går man direkte i straffesparkskonkurrence og spiller om et bonuspoint.

Spil Leanders Listige til odds 2,02* (spilbar til 1,91)


Leanders Langskud – torsdag d. 22. september kl. 20:45

Liechtenstein – Andorra: Over 2,5 mål i kampen til odds 2,80 ved Unibet*
Nations League, League D Gruppe 1

Betydningsløs kamp mellem Andorra og Liechtenstein i Gruppe 1, hvor man ikke spiller med nedrykning, men hvor det ligger fast, at ingen af holdene kan nå Letland på den oprykningsgivende førsteplads.

Traditionelt er kampene i League D jævnt målfattige pga. den ringe, offensive kvalitet, men det virker alligevel voldsomt, at man får lige på den korte side af tre gange indsatsen på mindst tre scoringer i kampen. Det omvendte opgør endte nemlig med 2-1 til Andorra, og denne gang mangler Liechtenstein vigtige Aron Sele på den centrale midtbane med karantæne og forsvarsspilleren Daniel Brändle fra tysk fodbold.

Andorranerne er favoritter i fyrstedømmet, men mangler vigtige og rutinerede kræfter på midtbanen i form af skadede Sergi Moreno og Marc Vales.

Svært at se en defensiv, taktisk affære her med så lidt på spil, og med afbuddene fra begge hold in mente, går vi med mindst tre scoringer.

Spil Leanders Langskud til odds 2,80* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar