18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 2. – 3. august 2022

August måned er over os, og det betyder både afgørende kampe i Europa og starten på de store ligaer. Benjamin Leander finder denne tirsdag og onsdag værdi i Champions League-kvalifikationen og i DBU Pokalen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 3. august kl. 20:45

Crvena Zvezda – Pyunik: Zvezda vinder og holder nullet til odds 1,61 ved bet365*
CL-kval, 3. runde 1. kamp

Pyunik er overraskende helt fremme ved 3. kval-runde i Champions League som det første armenske mesterhold nogensinde.

Her bør endestationen dog også indtræde, når meritterede Crvena Zvezda venter i Beograd. Armenerne har mistet indtil flere af deres profiler fra sidste sæson, bla. topscorerduoen med portugisiske Hugo Firmino og ex-Viborg-angriberen Serge Deble, som scorede 24 gange i sidste sæson for Pyunik.

Selvom armenerne fik flotte 1-1 mod Cluj på udebane, skabte man ikke ret mange chancer mod rumænerne, og denne gang går modstandersværhedsgraden for alvor en tak op. Crvena Zvezda har mod lignende modstand de sidste par sæsoner vundet 5-0 over Kairat, 5-0 over Europa, 2-0 over HJK Helsinki, 2-1 over Suduva og 3-0 mod Spartaks Jurmala.

Pyunik vil givetvis gå efter at forsvare ved både 0-0 og selv en kneben 1-0’er til serberne inden returopgøret, så her bør det bedste spil være sejr til Zvezda uden mål fra Puynik.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – onsdag d. 3. august kl. 18:00

Qarabag – Ferencvaros: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,75 ved LeoVegas*
CL-kval, 3. runde 1. kamp

Qarabag trænes på 15. år af Qurban Qurbanov, og jo længere ind i CL-kvalifikationen han har været med Qarabag, jo mere målfattige bliver kampene. Hele fem af de sidste seks års 3-kvalifikationsrunde-kampe i Champions League er endt med maksimalt et mål i første opgør med Qarabag involveret, og det ligner en gentagelse mod Ferencvaros, hvor en målfattig indledning ligner et fint spil.

Der er stadig 33 grader i Agdam i Aserbajdsjan ved kickoff lokal tid klokken 20:00, og Ferencvaros spillede 0-0 til pause både i 1. kamp mod Tobol fra Kasakhstan og mod Slovan Bratislava runden efter.

Fin mening at gå efter en nulløsning efter 45 minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,50)


Leanders Langskud – tirsdag d. 2. august kl. 18:00

Fremad Amager – Hillerød: Handicap (0-1) 1-tal til odds 2,83 ved Cashpoint*
DBU Pokal, 1. runde

Hillerød har tabt de to første kampe med 1-5 i Nordicbet Ligaen, og Christian Lønstrup bør ikke bruge voldsomt med tid på pokalturneringen. I sidste sæson tabte man 0-5 til Sønderjyskes Superliga-bundhold, og selvom Fremad Amager er kategorien under med et styrkeforhold lige under midten af 1. division, bør holdet være klare favoritter mod et Hillerød-hold, som givetvis har tankerne på den næste kamp i Nordicbet Ligaen mod Hvidovre allerede fredag aften.

Fremad Amager har en ekstra hviledag i forhold til Hillerød og bør være klare favoritter på kunstgræsset i Sundby mod et reservepræget Hillerød-mandskab.

Gå derfor efter klar sejr til Fremad på mindst to overskydende.

Spil Leanders Langskud til odds 2,83* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar