18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 18. – 19. oktober 2022

Især pokalbolden er i fokus, når Benjamin Leander sætter spiltips i søen til tirsdag og onsdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 19. oktober kl. 14:00

Almopos – Lamia: Lamia til odds 1,50 ved Nordicbet*
Grækenland, Pokal

Almopos rykkede for første gang nogensinde op i den næstbedste græske fodboldrække i sidste sæson, og endte med en hæderlig 9.plads – syv point fra nedrykning, men også 36 point fra oprykning og 12 point blot fra en placering i top6.

En stor del af æren kan tilskrives topscorer Christos Rovas, som scorede imponerende 21 af Almopos’ 40 sæsonmål; blot et enkelt af dem endda på straffespark. Rovas’ succes gik dog ikke uset hen, og i sommer blev han hentet af ambitiøse Kalamata fra samme række.

Også 1.keeper Panagiotis Paiteris blev headhuntet af Trikala, og selvom en række unge spillere har meldt deres ankomst til klubben, er det svært ikke at se dem svækket.

Den næstbedste græske række starter markant senere end den bedste række, og derfor har Almopos kun en 3-0 sejr over amatørholdet Asteras Stavras i sæsonen, hvorimod modstanderne fra Lamia er otte kampe inde i den græske Super League.

Anført af den tidligere italienske landsholdsspiller Gianluca Festa som cheftræner, har holdet beholdt alle profiler fra sidste sæson og tilmed budt velkommen til en lang række spændende navne så som den notoriske målscorer Tomas De Vincenti fra APOEL og Richmond Boakye fra Ghana, som har næsten 100 Serie A-kampe på CV’et samt 43 ligamål og fire mål i Champions League i 2019 på sit CV.

Truppen er generelt temmelig bred, så selvom Festa skulle finde på at rotere her, skal Lamia stadig være så markant bedre end gæsterne ude af kampform, at det skal ende med forholdsvis simpel udesejr.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – tirsdag d. 18. oktober kl. 20:45

Darmstadt – Gladbach: Gladbach til odds 2,05 ved bwin*
Tyskland, DfB Pokal

Darmstadt fører 2. Bundesliga og bør lægge alle kræfter i at vende retur til Tysklands bedste fodboldrække for første gang siden 2016/17-sæsonen.

Da man besejrede sidste sæsons nedrykkede kollegaer fra Ingolstadt med 3-0, skete det på da der blot var spillet to runder af Bundesligaen og med 10 dages kamphvile. Her kommer hjemmekampen mod Gladbach efter blot tre dages kamphvile og med sølle 68 timers restitution inden man skal møde Holstein Kiel på hjemmebane igen. Cheftræner Torsten Lieberknecht har ikke roteret voldsomt i løbet af sæsonen, hvor hele syv ud af 11 spillere har startet mindst 11 af 12 ligakampe i 2. Bundesliga, så en eventuel rotation her vil givetvis medføre et kraftigt fald i kvalitet og mangel på relationer.

Efter en uhyre skuffende 21/22-sæson skal Gladbach ikke koncentrere sig om at spille europæisk for anden sæson i træk. I sidste sæson medførte det bla. at man lammetævede selveste Bayern München med forrykte 5-0 inden man røg ud til Hannover i næste runde.

I første runde af DfB Pokalen udslettede man Oberachern fra Oberligaen med 9-1, og selvom man har vigtig sub-topkamp mod Frankfurt på lørdag, er der alt andet lige 24 timers længere restitution for gæsterne.

Godkendt med over dobbelt op på udesejren, især hvis Darmstadt ikke kommer i stærkeste opstilling.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,90)


Leanders Langskud – tirsdag d. 18. oktober kl. 20:30

Stockport – Shrewsbury: Over 3,5 mål til odds 3,75 ved Unibet*
EFL Trophy, Gruppe 3 (Nord)

Fuldkommen bedøvende ligegyldig kamp mellem Stockport og Shrewsbury i den engelske EFL Trophy, hvor begge hold er noteret for nul point efter to kampe og uden chance for avancement.

Historisk er det interessant at se, hvad kampene mellem to hold uden teoretisk avancementmulighed er blevet i EFL Trophy de sidste to sæsoner:

Barrow – Leicester U21 1-0
Mansfield – Newcastle U21 6-3
Wycombe – Burton 0-5
Crawley – Southampton U21 0-4
Carlisle – Aston Villa U21 3-1
Bolton – Newcastle U21 3-2
Scunthorpe – Mansfield 1-2
Colchester – Southend 6-1
Plymouth – Newport 3-1
Burton – Fulham U21 1-1

Hele syv ud af 10 kampe ender over 3,5 mål med et samlet målsnit i de ligegyldige kampe på 4,4.

Begge hold har vigtigere opgaver at se til i hhv. League One og League Two, så forvent rendyrket gøgleropgør her uden voldsomt meget fokus på defensiven. Flot pris på mindst fire scoringer.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar