18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 18. – 19. maj 2022

Afgørelsens time er nær i flere ligaer, og Benjamin Leander holder fokus på den danske 1. division, den bedste schweiziske række og den sydamerikanske mesterturnering Copa Libertadores.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 18. maj kl. 18:30

Hvidovre – Fredericia: Over 2,5 mål til odds 1,70 ved Nordicbet*
1. division, Oprykningsspil

Hvis Hvidovre eller Fredericia har den spinkleste ambition om Superliga hjælper kun tre point her, og det plejer at være en rigtig fin ingrediens i et spil på over 2,5 mål.

Helsingør (55 point) og Lyngby (56 point) mødes indbyrdes, mens Horsens har status som storfavorit mod det klart dårligste hold i oprykningsspillet i form af Nykøbing FC. Med blot tre runder tilbage at spille er tre point derfor et must for Hvidovre og Fredericia, som skal håbe på et kryds i Helsingør og på sejr til Horsens blandt de mere realistiske scenarier for fortsat at være i live i oprykningsræset.

De foreløbige fire indbyrdes opgør i sæsonen er endt med 2-1 og 1-0 til Fredericia samt med 5-1 og 2-1 til Hvidovre – sidstnævnte i pokalturneringen. Meget fine chancer for, at vi for fjerde gang i sæsonen får mindst tre scoringer i et opgør mellem de to hold.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – torsdag d. 19. maj kl. 20:30

Lugano – Zürich: Zürich scorer over 1,5 mål til odds 2,10 ved bet365*
Schweiz, Super League

Besynderlig favorit i opgøret mellem Lugano og Zürich mellem to feststemte hold. Zürich blev mestre for to spillerunder siden, men har hentet fire point i to kampe efterfølgende, mens Lugano så sent som søndag eftermiddag vandt den schweiziske pokalturnering ved at besejre St. Gallen efterfølgende med hele 4-1 og efterfølgende overdådig fest.

Lugano er som pokalvinder sikret at ende i 3. kval-runde i Conference League, og derfor er de sidste to spillerunder i den schweiziske Super League helt uden sportslig betydning.

Zürich spiller derimod for en topscorertitel til topscorer Assan Ceesay, som i sidste runde scorede sæsonmål nummer 19 mod Lausanne og nu kun er tre mål efter Jordan Siebatcheu fra Young Boys.

Gå derfor efter mindst to scoringer fra mestrene til flot odds – er man mere risikovillig kan man også gå efter ren udesejr til næsten tre gange indsatsen, men Zürich fik alarmerende dårligt kun 2-2 mod allerede nedrykkede Lausanne sidste runde, så der kan nemt gå cirkuskamp i den her med ciffertips som 2-2, 3-3 mm.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – onsdag d. 18. maj kl. 02:30

Boca Juniors – Corinthians: Under 1,5 mål til odds 2,60 ved LeoVegas*
Copa Libertadores, Gruppe E

Moralsk gruppefinale i Gruppe E ved Copa Libertadores, hvor kampen i femte spillerunde falder som en ubehagelig sandwichkamp mellem to store, nationale kampe.

Inden kampen hedder stillingen Corinthians 7, Boca 6, Deportivo Cali 5 og Always Ready 4. I sidste runde har Corinthians en hjemmekamp mod bolivianske Always Ready med status som storfavorit, mens Boca skal til Colombia for at møde Cali. Nederlag for begge hold kan med andre ord blive fatalt her, mens især Corinthians vil være meget tilfredse med uafgjort her.

Boca Juniors skal spille Copa de la Liga finale mod Tigre på søndag, mens Corinthians spiller kæmpe derby mod Sao Paulo i den brasilianske Serie A samme dag. Fokus må alt andet lige være på de to kampe, så derfor kan vi nemt komme til at se to blandede mandskaber med en del periferispillere i blandt.

Gå derfor efter et målfattigt opgør, hvor første mål meget vel kan blive det sidste.

Spil Leanders Langskud til odds 2,60* (spilbar til 2,45)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


1 kommentar

  1. I Boca Juniors-Corinthians har gæsterne ingen friske højrebacks tilbage.

    Det forlyder at den offensive højremidt Gustavo Mosquito skal ned og spille wingback mens de rykker tre mand ind på midten. Gode tegn for et under spil.

    Netop Gustavo Mosquito kommer formentlig til at være i flere uvante defensive situationer overfor udfordrings-stærke Eduardo Salvio (han er blandt de spillere i Argentina som mest udfordre sin direkte modstander).

    Betfair giver odds 3,25 for et kort til Mosquito. Ikke et skidt spot hvis overstående bliver en realitet. 🙂

Skriv et svar