18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 18. – 19. januar

Leanders Luringer drager kloden rundt til både Africa Cup of Nations, QSL i Qatar og hollandsk pokalfodbold

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 18. januar kl. 16:30

Al Khor – Al Rayyan: Under 3,5 mål i kampen til odds 1,63 ved Nordicbet*
Qatar, QSL

Som nævnt tidligere i Luringerne er Qatars bedste fodboldrække knækket over, hvor mastodonterne Al Duhail og Al Sadd spiller om guldet, mens Al Gharafa, Al Arababi og Al Wakrah alle snitter godt over 1,5 point pr. kamp og aldrig kommer i nedrykningsfare. De resterende syv hold i rækken bør alle kigge sig over skulderen i forhold til nedrykningstruslen, hvor nummer 12 rykker direkte ud, mens nummer 11 går i playoff, og tager man de indbyrdes opgør i sæsonen mellem disse syv hold, er 21 opgør endt med sølle 50 mål.

Blandt de 21 opgør er hele 16 af dem gået under 3,5 mål, og til opgøret mellem Al Khor og Al Rayyan virker gæsterne helt ufattelig meget for store favoritter med odds ned mod 1,25. Holdet må undvære afrikanske profiler som Brahimi og Boli i front som ni gange har stået bag sidste eller næstsidste mål på et Al Rayyan-hold, som har scoret 20 gange i 13 kampe.

James Rodriguez stemplede godt nok ind med to scoringer senest mod Al Wakrah, men Al Khor er kraftigt i bedring målt på tre kampe i 2022, hvor man bla. spillede 1-1 med førerholdet fra Al Duhail på udebane.

Det omvendte opgør endte 2-2, og med fraværet af Boli og Brahimi virker det som god værdi at gå efter få mål her.

Spil Leanders Lette til odds 1,63* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – onsdag d. 19. januar kl. 20:00

Breda – Zwolle: Zwolle vinder kampen til odds 2,63 ved LeoVegas*
Holland, Pokal

Selvom PEC Zwolle har haft en tung sæson i Æresdivisionen, har holdet brugt pokalturneringen som et tiltrængt frikvarter fra de mange nederlag i ligaen. Man har sendt De Graafschap og Maastricht ud med syngende nederlag på 4-1 og 4-0, og nu venter Breda fra samme række i den hollandske KNVB Bekers ottendedelsfinale.

Zwolle kommer fra en flot 2-0 årspremiere over bundkollegerne fra Willem II, og selvom man har ligakamp mod Heerenveen 70 timer efter kickoff i onsdagens pokalkamp, så bør træner Dick Schreuder stille stærkt i og med, at Zwolle kommer fra næsten fire ugers kamppause henover jul og nytår og bør have stor interesse i at spille sig yderligere varme her.

Breda har spillet to kampe efter nytår med to kedelige nulløsninger som facit. Savnet af topscorer Ralf Seuntjens har været tydeligt, og den 32-årige spydspids ventes heller ikke klar til opgøret her.

På den baggrund virker det generøst at få så højt et odds på et Æresdivision-mandskab mod et subtophold fra den næstbedste række. I sidste uges hjemmekamp mod førerholdet Volendam gav Breda op mod odds 3 for sejr, men gæsterne blot gav 2,35 i snit.

Spil Leanders Listige til odds 2,63* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – tirsdag d. 18. januar kl. 20:00

Gabon – Marokko: Uafgjort til odds 3,20 ved betfair*
Landshold, Africa Cup of Nations

Med tre point hver i bagagen kunne Gambia og Mali godt finde ud af at dele i porten søndag eftermiddag, og mon ikke også Gabon og Marokko kan finde ud af det samme tirsdag aften, når Gruppe C skal afgøres. Marokko er allerede videre til mellemrunden, men spiller for den vigtige gruppesejr, som parrer dem med en 3’er fra Gruppe A, B eller F, mens en andenplads vil give dem en ottendedelsfinale med 2’eren i Gruppe A, som pt. ser ud til at blive Burkina Faso samt en bøvlet kvartfinale mod Nigeria med yderligere rejsetid, mens man med gruppesejren er garanteret at blive i Yaoundé hele vejen i gennem.

Gabon vil naturligvis gerne have gruppesejren af samme grund, men holdet bør prise sig lykkelige blot for andenpladsen, for holdet er underdogs til kampen tirsdag og vil med nederlag være uhyre ilde ude. Så kræver det blot en ghanesisk sejr over Comoroerne for at Gabon er helt nede på tredjepladsen med risiko for, at man end ikke går videre som én af de bedste 3’ere.

U forvejen har Gabon set solide ud defensivt indtil videre, så det ligner en nulløsning eller en 1-1’er her til alles tilfredshed.

Spil Leanders Listige til odds 3,20* (spilbar til 2,86)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.Skriv et svar