18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltip til midtugekamp d. 18. august 2022

Sidste kapitel i de europæiske kvalifikationskampe står for døren, og Benjamin Leander har naturligvis fokus på de opgør med to spiltips til onsdag og torsdag. Tirsdag skal der kigges mod de lavere, engelske rækker.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 17. august kl. 18:45

Qarabag – Viktoria Plzen: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,87 ved Marathonbet*
Champions League, Playoff-runde (1. kamp)

Ligesom over det meste af Europa hærger varmen også i Aserbajdsjan, hvor Qarabag og Viktoria Plzen onsdag aften duellerer om hundredevis af millioner i første af to kapitler om en billet til Champions League-gruppespillet.

For Qurban Qurbanov hos Qarabag bliver det 11. gang, han står i en playoff-kamp med sit Qarabag-hold men kun anden gang i Champions League-regi. Første gang var mod danske FC København, og her endte det 1-0 til aserbajdsjanerne i en voldsomt chancefattig affære, nøjagtigt som det var tilfældet i Conference League sidste sæson, hvor Aberdeen blev besejret med samme cifre i 1. playoff-kamp.

Viktoria Plzen har mødt blød modstand mod HJK Helsinki og et decimeret Sheriff Tiraspol-mandskab og scoret 11 gange i de første fire kampe, men her bør man være oppe mod anderledes solid modstand. Kampens betydning og de 33 grader ved kickoff i Agdam bør i hvert fald gøre, at under 2,5 mål indeholder værdi til de nuværende priser.

Spil Leanders Lette til odds 1,87* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – torsdag d. 18. august kl. 19:00

Pyunik – Sheriff Tiraspol: 1. halvleg ender 0-0 odds 2,60 ved 888sport*
Europa League, Playoff-runde (1. kamp)

Der måles temperaturer op mod 40 grader i Armenien i disse dage, og selvom det “blot” er 31-32 grader ved kickoff på stadion i Yerevan torsdag aften klokken 21 lokal tid, så er det stadig en glohed lille ovn, der venter aktørerne i Europa League-playoffkampen mellem Pyunik og Sheriff Tiraspol.

Armenien jagter sit blot andet hold i et europæisk gruppespil nogensinde, så Pyunik bør angribe kampen ganske forsigtigt, mens Sheriff Tiraspol ikke har imponeret offensivt med fire scoringer i seks CL-kvalifikationskampe indtil videre, hvoraf de tre er faldet på eget græs og den sidste på udebane mod Plzen faldt på straffespark.

Det endte 0-0, da holdene for 16 år siden mødtes i CL-kvalifikationen, og selvom der er løbet meget vand i åen siden dengang, er det langt fra utopisk at tro på en gentagelse i en varm kulisse med millioner på spil for begge mandskaber. Sats på en langsom begyndelse uden mål i de første 45 minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,60* (spilbar til 2,40)


Leanders Langskud – tirsdag d. 16. august kl. 20:45

Burton – Ipswich: Ipswich -1,5 (AH) odds 3,45 ved bet365*
England, League One

Burton tabte alle fire testkampe i sommeren, og holdets form de første tre kampe har ikke forbedret sig det mindste. Tværtimod har man været fuldkommen hullede i defensiven, som har indkasseret 13 mål på sølle 360 minutters fodbold.

I weekenden fik man et nyrehug af de store mod Accrington Stanley på udebane, hvor man førte 3-0 efter 50 minutters spil og 4-2 efter 90 minutter, men endte med blot at få 4-4 på en mareridtsafslutning. Midtbaneankeret Calum Butcher udgik sågar med skade efter blot en halv time, og spørgsmålet er nu, om man har mental og fysisk styrke til at rejse sig mod oprykningsfavoritterne fra Ipswich allerede tirsdag aften.

Ipswich så meget stærke ud, da de vandt 3-0 over MK Dons i weekenden, hvor 2-0 allerede lå fast efter 28 minutter, og 3-0 scoringen faldt efter en time. Under den tidligere Manchester United akademi-træner Kieran McKenna har Ipswich holdt et snit på tæt på 2 point per kamp, siden han tiltrådte efter jul sidste år, og i februar slog man netop Burton problemfrit med 3-0, og det var endda i en periode, hvor offensiven ikke scorede ret mange mål.

På den baggrund virker det som et frækt langskud at gå efter klar Ipswich-sejr tirsdag aften på Pirelli Stadium.

Spil Leanders Langskud til odds 3,45* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF


Skriv et svar