18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 11. – 12. januar

Fodbolden ruller over hele kloden fra landsholdsbold i Afrika til spansk Super Cup på saudiarabisk grund. Leanders Luringer dækker det hele denne midtuge.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – onsdag d. 12. januar kl. 20:00

FC Barcelona – Real Madrid: Begge hold scorer til odds 1,57 ved bet365*
Spanien, Super Cup semifinale

For tredje sæson i træk spilles den spanske Super Cup som et “Final 4 stævne”, og i de fire foregående semifinaler er det endt med begge hold på tavlen. Turneringen rammer ned midt i et vigtigt tidspunkt af sæsonen, og selvom det altid er dejligt at slå ærkerivalen og måske sikre sig et trofæ, får kampene oftest et noget mere uforudsigeligt og vildt kampbillede med knap så fastlåst spillestil.

Begge indbyrdes opgør i 2021 endte med 2-1 sejre til Real Madrid, og selvom Barcelona skulle helt ind i minut 95 for at score på Camp Nou i det indbyrdes opgør i oktober, vadede katalanerne i chancer og kunne nemt have scoret flere gange.

Det tæller kun for spillet, at Barcelona har fået forsvarsspiller Eric Garcia skadet, ligesom Dani Carvajal også er ude for Real Madrid på samme konto.

Mål fra begge sider virker ganske logisk til fin betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – tirsdag d. 11. januar kl. 17:00

Nigeria – Egypten: Under 1,5 mål til odds 2,37 ved bet365*
Africa Cup of Nations, Gruppe D

Tager man et kig på de grupper i Africa Cup of Nations, som har haft to mærkbart stærkere hold end de øvrige to hold – altså en tydelig moralsk gruppefinale – har historikken været klar gennem de sidste fire slutrunder:

2019: Algeriet – Senegal 1-0, Marokko – Elfenbenskysten 1-0, Ghana – Cameroun 0-0
2017: Marokko – Elfenbenskysten 1-0, Egypten – Ghana 1-0
2015: Elfenbenskysten – Cameroun 1-0

Altså 6 ud af 6 kampe med maksimalt et mål i den moralske gruppefinale, og i tirsdagens opgør er det særligt formildende, at kampen er den første i gruppen plus det faktum, at de fire bedste 3’ere også går videre.

I udgangspunktet gør det altså krydset ret attraktivt mellem to meget jævne nationer, men som historikken også viser, har 1-0 til et af landene også været et voldsomt hyppigt resultat.

De to lande har ikke mødt hinanden i kompetitivt regi i seks år og har ikke spillet sammen i knap to måneder siden sidst, hvilket også kan plædere for en afventende start på kampen.

Alt i alt virker maksimalt et mål i kampen som en god, listig luring, selvom 1-1 også er med i toppen af listen over sandsynlige udfald.

Spil Leanders Listige til odds 2,38* (spilbar til 2,20)

Leanders Langskud – tirsdag d. 11. januar kl. 20:00

Sudan – Guinea Bissau: Over 2,5 mål til odds 2,88 ved betfair*
Africa Cup of Nations, Gruppe D

Voldsom betaling på mindst tre scoringer med tanke på, at det blot er fire måneder siden, de to mandskaber sørgede for dobbelt så mange mål i det indbyrdes opgør i VM-kvalifikationen. Her vandt Guinea Bissau med 4-2 på sudansk grund i en kamp, hvor der stod 0-3 efter 39 minutters spil. Nok endte det 0-0 da Guinea Bissau havde hjemmebane i november, men her var omstændighederne også markant anderledes i og med, at kampen var sportsligt komplet værdiløs i VM-kval-regi, hvor Marokko allerede var kvalificeret til videre spil.

Sudan og Guinea Bissau er havnet i en voldsomt hård gruppe med Nigeria og Egypten som klare favoritter til plads nummer et og to, og sidste år var det påkrævet at hente tre point med nogenlunde neutral målscore for at gå videre.

I sagens natur er der derfor brug for en sejr her til begge hold, med mindre man vil stå i en situation, hvor der skal gafles point mod både Egypten og Nigeria i gruppens to sidste kampe. Det kan gøre kampen langt mere åben end oddsene antyder, og naturligvis må næsten tre gange indsatsen testes på mindst tre scoringer i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,88* (spilbar til 2,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

1 kommentar

  1. Dit væddemål + BHS står i 4.3 – det er da et vildt odds med tanke på at en sejr nærmest er lig med 3 pladsen.

Skriv et svar