18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 10. – 12. maj 2022

Leanders Luringer starter den store flyver og tager på midtuge-rundtur både i England og Schweiz inden der tankes brændstof med et stop i Brasilien.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 12. maj kl. 00:00

Ceara – Tombense: Under 2,5 mål til odds 1,57 ved bet365*
Brasilien, Copa do Brasil 2.opgør (første kamp 2-0 til Ceara)

Første kamp var en undervældende affære, hvor Serie A-holdet Ceara kom tidligt foran efter et kvarter, fik midtstopperen Messias smidt ud kort inde i 2. halvleg, men alligevel lykkedes med at score et afgørende mål til 0-2 i en kamp, hvor Tombense fra Serie B hverken ville eller kunne ret meget.

Ceara har rigeligt at se til med både bundkamp i Serie A og deltagelse i Copa Sudamericana – sydamerikanernes svar på Europa League – med kampe både den 14. og 18. maj, så returopgøret her ligner et, der bare skal overstås og hvor 0-0 sagtens kan være acceptabelt nok i forhold til at spille sig sikkert videre samlet.

Tombense har scoret fem mål i seks kampe i Serie B, hvoraf de tre er på straffe, og man har bundduel mod Guarani i weekenden som bør være en langt vigtigere prioritet end at vende 0-2 på udebane mod en modstander fra rækken over. Forvent derfor også et blandet hold fra gæsterne og i det hele taget en usammenhængende affære, som bør ende med maksimalt to scoringer.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,46)

Leanders Listige – tirsdag d. 10. maj kl. 21:00

Aston Villa – Liverpool: Liverpool -1,5 (AH) til odds 2,28 ved Nordicbet*
England, Premier League

Nok smed Liverpool et stort skridt i den engelske titelkamp ved kun at spille 1-1 mod Tottenham, men “Spurs” har gennem flere sæsoner voldt problemer for Klopps Liverpool, og Liverpool-legenden Steven Gerrards Aston Villa må formodes at blive en noget nemmere hurdle at komme over.

Hjemmeholdet skal nemlig bruge en fuldkommen dommedagsagtig nedsmeltning for at komme i nærheden af nedrykningsfare med 9 point og en 35 mål bedre målforskel ned til Leeds, og mod topholdene i rækken har Villa været jævnt chanceløse i sæsonen med fuldkommen absurde fire point ud af 42 mulige, hvor alle point endda er kommet i to opgør mod Manchester United. Alle øvrige 12 opgør mod Man. City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham, West Ham og Wolves er blevet tabt.

Liverpool er fire mål dårligere end Manchester City efter sidstnævntes storsejr på 5-0 over Newcastle søndag aften, så her er der incitament for at køre på for Klopps tropper i jagten på City og Guardiola. Fin værdi i udesejr med mindst to overskydne.

Spil Leanders Listige til odds 2,28* (spilbar til 2,12)

Leanders Langskud – torsdag d. 12. maj kl. 20:30

Zürich – Lausanne: Zürich -3 (EH) til odds 5,90 ved bet365*
Schweiz, Super League

Ren paradekørsel her for Zürichs nykårede mestre, der skal op mod et Lausanne-hold, som i weekenden rykkede ned i den næstbedste række og må formodes at tage turen til Stadion Letzigrund med beskeden motivation.

For Zürich blir det første hjemmekamp efter guldet blev sikret, og så er der en vis motivation i at få skudt topscorer Assan Ceesay endnu højere op i klassementet. Gambianeren er fire mål efter Young Boys’ Siebatcheu med tre spillerunder igen, og Ceesay er varm med fire mål i de seneste fire kampe.

Sidst de to hold mødtes i Zürich scorede Ceesay også to gange, så gå efter en fodboldaften i hjemmeholdets tegn med storsejr på mindst fire mål.

Spil Leanders Langskud til odds 5,90* (spilbar til 5,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar