18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens fodboldkampe 1. – 2. februar

Ingen action i de største ligaer på grund af landsholdspausen, men den slags plejer at være guf for Leanders Luringer, der har vundet værdi i et par af de perifære ligaer lørdag og søndag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – onsdag d. 2. februar kl. 21:00

Valencia – Cadiz: Valencia vinder kampen til odds 1,75 ved Nordicbet*
Spanien, Copa del Rey

Februar måned bliver alfa og omega for Cadiz i bestræbelserne på at redde en ny sæson i La Liga. Mange vigtige kampe mod de øvrige hold fra nederste halvdel venter, og et voldsomt vitalt et af slagsen spilles allerede lørdag eftermiddag på Mallorca, når man skal op mod de direkte konkurrenter fra Mallorca, som inden weekendens møde er to point foran Cadiz, endda med en kamp i hånden.

Godt nok er Cadiz i en kvartfinale i pokalturneringen med blot to kampe til finalen, men det vil stadig være voldsomt satset af den nye træner Sergio Soriano at komme i stærkeste opstilling med tanke på de langt vigtigere prioriteringer i ligaen.

Det åbner for et spil på et langt mere pokalsultent hjemmehold fra Valencia, som efter en fornuftig december har skudt sig 11 point fri af nedrykning og ligger splat midt i tabellen. Valencia-mandskabet har en hel dags mere hvile end Cadiz i og med, man først møder Real Sociedad søndag klokken 14, så det vil undre noget, hvis José Bordalas ikke kommer med noget nær ideel startformation.

Godkendt odds på hjemmesejren her – bemærk, at der kun spilles et enkelt opgør uden returopgør.

Spil Leanders Lette til odds 1,75* (spilbar til 1,62)

Leanders Listige – tirsdag d. 1. februar kl. 21:00

Bolivia – Chile: Over 2,5 mål i kampen til odds 2,30 ved LeoVegas*
Fodbold, VM-kvalifikation CONMEBOL

Uforståeligt højt odds på mange mål i en kamp, hvor hverken Bolivia eller Chile kan leve med uafgjort. Begge lande led hårde nederlag i midtugen, da bolivianerne for 60. gang ikke formåede at vinde en VM-kvalkamp på udebane, men måtte ned med nakken 1-4, mens Chile heller ikke kunne overkomme Argentina på eget græs, men tabte 1-2.

Hos Bolivia er midtbaneankeret Justiniana i karantæne efter sit direkte røde kort i Venezuela, mens chilenerne er endnu mere voldsomt ramt af tre karantæner; to i bagkæden til Vegas og Maripán samt til midtbanemotoren Pulgar.

I sagens natur taler det pænt for et spil på mange mål, men mest afgørende er tabelsituationen, hvor Bolivia og Chile har hhv. 15 og 16 point mod Uruguay på 19 på den playoff-givende femteplads. Der resterer kun tre spillerunder, og Uruguay har en voldsomt favorabel hjemmekamp mod Venezuela denne midtuge, mens Chile har Brasilien ude og netop Uruguay hjemme. Bolivia har endnu sværere Colombia ude og Brasilien hjemme, så uafgjort er og bliver decideret ubrugeligt for begge mandskaber, hvis Uruguay som forventet prygler Venezuela.

På den baggrund skal over 2,5 mål-spillet være fremragende til prisen.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – onsdag d. 2. febuar kl. 20:45

Celtic – Rangers: Halvleg/Fuldtid X/X til odds 5,50 ved bet365*
Skotland, Premier League

Vitalt ærkerivalopgør i toppen af skotsk fodbold mellem Celtic og Rangers på et tidspunkt, hvor hjemmeholdet er to point efter Rangers med 10 runder igen af grundspillet og vil ha’ meget svært ved at sluge et nederlag.

Omvendt vil Rangers med nederlag til Celtic overgive førstepladsen i rækken, så i al sin simpelhed lugter det af et voldsomt nervøst topbrag, hvor frygten for at tabe nemt kan overstige lysten til at satse ved uafgjort et stykke inde i anden halvleg.

Det taler umiddelbart mod spillet, at blot et af de sidste 10 derbies er endt uden vinder, men de absolut færreste af møderne har også været med et udgangspunkt, hvor tabellen var så tæt som tilfældet er her to tredjedele inde i sæsonen.

Vi prøver den velbetalte variant på, at det står uafgjort ved pausen og også ender lige – almindeligt kryds i kampen udløser til sammenligning blot 3,40.

Spil Leanders Listige til odds 5,50* (spilbar til 4,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Læs også Nicolai Lisbergs seneste blog om Daniel Wass

Skriv et svar