18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens europæiske kampe 26. – 28. juli

Både Champions League og Conference League rykker tættere på de afgørende kampe. Benjamin Leander kigger på returopgør fra 2. kvalifikationsrunde i begge turneringer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 27. juli kl. 18:00

Bodø/Glimt – Linfield: Bodø vinder, over 1,5 mål og begge hold scorer ikke til odds 1,65 ved LeoVegas*
Champions League, 2. kvalrunde (2. opgør, første kamp 1-0 Linfield )

Spillet er et Bet Builder-væddemål.

Bodø leverede en tam indsats i Nordirland og tabte efter et forsvarskoks med 1-0 til mestrene fra Linfield. Der er dog en verden til forskel på Bodø ude og hjemme – spørg bare Roma, som fik ørerne i maskinen med 6-1 på Aspmyras kunstgræs, ligesom færøske KI/Klaksvik i sidste runde tabte med 0-3 på norsk grund.

Linfield har aldrig været længere end anden kvalrunde i Champions League, primært takket være en række undervældende indsatser på udebane, hvor man siden 17/18 har tabt 0-4 til Celtic, 0-4 til Rosenborg, 0-1 til Legia Warszawa og 1-3 til Zalgiris Vilnius. Holdet har mistet sin suveræne topscorer Christy Manzinga til ungarsk fodbold henover sommeren, og i første kvalrunde tabte man 0-1 ude til ligeledes kunstgræs-vante TNS fra Wales.

Her går vi med varianten, at Bodø skal vinde med 2-0 eller større uden at lukke mål ind til klart godkendte 1,65.

Spil Leanders Lette til odds 1,65* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – tirsdag d. 26. juli kl. 19:00

Sheriff Tiraspol – Maribor: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,55 ved LeoVegas*
Champions League, 2. kvalrunde (2. opgør, første kamp 0-0)

Første kamp i Slovenien var en gedigen ørkenvandring, hvor Maribor skabte nul og niks i løbet af kampen og derfor har spillet en forholdsvis stor favoritværdighed over til moldaviske Sheriff Tiraspol. Grundet den tilspidsede situation i Østeuropa omkring Ukraine er kampen dog blevet flyttet fra Transnistrien og Tiraspol til hovedstaden Chisinau i Moldova. Her vandt Sheriff 1-0 over bosniske Zrinjski på et selvmål efter et hjørnespark; ciffertips der også blev Sheriffs samlede sejr.

Der ventes op mod 30 grader klokken 20 lokal tid, og selvom reglen om udebanemål er sløjfet, tyder alt på en lavintens indledning på kampen. I sidste sæson stod der 0-0 efter 44 minutter i begge kval-kampe mod Dinamo Zagreb og Røde Stjerne, og denne gang satser vi på, at holdene kan sørge for en nullert til pause.

Spil Leanders Listige til odds 2,55* (spilbar til 2,45)


Leanders Langskud – torsdag d. 28. juli kl. 20:00

Drita – Antwerp: Dobbeltchance 1X til 3,04 ved Marathonbet*
Conference League, 2. kvalrunde (2. opgør, første kamp 0-0)

Selvom Antwerp var bedst i første kamp, kunne der ikke indvendes noget voldsomt mod, at det endte 0-0 i Belgien efter 90 minutters Antwerp-dominans. Antwerp havde bolden 76% af tiden og fremtvang 21 afslutninger, men de færreste af dem indeholdt den fornødne kvalitet, og nu venter pludselig et bøvlet returopgør i komplet fremmede rammer i Prishtina på Fadil Vokkri Stadion, hvor flere andre hold er gået forgæves de sidste par sæsoner, blandt andre succesrige hold som Bodø/Glimt og de tabende finalister fra Feyenoord, som henholdsvis tabte 1-2 og spillede 0-0 mod Prishtina og netop Drita.

Drita tabte sølle 2-3 sammenlagt til Feyenoord, der skulle bruge en scoring i minut 92 for at tvinge sig videre adgang, og selvom ingen af Dritas spillere givetvis ville klare en adgangsprøve blot til Antwerps bænk, skal man langt fra undervurdere de intimiderende forhold i Kosovo, hvor de seneste syv hjemmekampe i alle internationale turneringer er endt med fire kosovoanske sejre og tre uafgjorte.

Prøv frække odds 3+ på, at Drita som minimum tvinger kampen i forlænget spilletid – der ventes i øvrigt regn, torden og op mod 30 grader ved kickoff på det langt fra imponerende græstæppe.

Spil Leanders Langskud til odds 3,04* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar