18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til torsdagens europæiske kampe 15. september 2022

Anden gruppespilsrunde i Champions League, Europa League og Conference League skal afvikles. Benjamin Leander finder sit bedste spil fra alle tre turneringer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 15. september kl. 21:00

Bodø/Glimt – FC Zürich: Over 2,5 mål til odds 1,65 ved Unibet*
Europa League, Gruppe A

Det gik fint med at anbefale begge hold scorer i sidste uges opgør mellem PSV og Bodø, og nu går vi efter mål påny.

På forhånd er PSV og Arsenal Gruppe As oplagte avancementsduo, så her gælder kun tre point for både Bodø og Zurich, hvis man vil have chancer for at udfordre om en af gruppens to øverste pladser.

Zürich har gennem det meste af sæsonen vist forfærdeligt forsvarsspil og kommer fra fire nederlag på stribe med målscoren 6-11, men også Bodø viser defensive skrøbeligheder og har lukket syv mål ind i de to sidste kampe i Eliteserien, hvor det er blevet til skuffende nederlag på 1-4 til Molde og 2-3 mod Tromsø.

Kampen spilles på kunstgræs i Bodø, og Zürich har fire ud af fem kampe spillet på kunstgræs siden 2021 (udekampe mod Lausanne Sport og Young Boys) over 2,5 mål med 17 mål tilsammen i de fem opgør.

Fin betaling på mindst tre fuldtræffere torsdag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,65* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – torsdag d. 15. september kl. 21:00

Istanbul BB – Fiorentina: X’et til odds 3,30 ved Nordicbet*
Conference League, Gruppe A

10 af 16 kampe i Conference League endte uafgjort i første runde, og i Tyrkiet bør der være pæne chancer for, at Basaksehir og Fiorentina fortsætter kryds-togtet.

I en gruppe med Hearts og undertippede Riga FS er de to klubber nemlig klart i førersædet hvad angår favoritværdighed til at gå videre fra gruppen, og derfor bør uafgjort passe begge hold fortrinligt her. Fiorentina kom frygteligt fra land med 1-1 mod det lettiske hold trods status som odds 1,08 favoritter inden kickoff, mens Basaksehir var anderledes nådesløse og vandt med hele 4-0 i den skotske hovedstad mod Hearts.

Fiorentina er stadig rangeret som det bedste hold i gruppen, så Basaksehir sælger givetvis kampen for et kryds, da man så vil holde to points afstand til Fiorentina, mens italienerne bare ikke skal tabe i Tyrkiet for dermed at være fem point efter tyrkerne allerede efter tre timers fodbold.

Under 2,5 mål udfaldet er også ret klar favorit i kampen med odds ned mod 1,75, så vi går efter den logiske pointdeling her, hvor 0-0 og 1-1 ligner oplagte ciffertips.

Spil Leanders Listige til odds 3,30* (spilbar til 3,10)


Leanders Langskud – tirsdag d. 13. september kl. 21:00

Marseille – Frankfurt: Rødt kort i kampen til odds 4,10 ved Unibet*
Champions League, Gruppe D

Der er på forhånd lagt op til dårlig stemning i Marseille, når Frankfurt kommer på besøg. Frygten for voldsomme optøjer har fået fransk politi til at nægte tyske fans at samle sig på større pladser, ligesom det ikke er tilladt at bære klubfarver i byen. Derfor bør stemningen på stadion også blive jævnt anspændt, og det kan nemt forplante sig til banen.

Både Marseille og Frankfurt kom nemlig fra land med klare nederlag i første runde, så her skal der helst tre point på tavlen, hvis ikke forhåbninger om videre avancement skal dø tidligt efter 180 minutters fodbold.

Selvom spanske Jose Sanchez tilhører den blidere ende af dommere fra La Liga og kun har trukket rødt to gange i La Liga i 2022, så er der stadig rigeligt med hårde hunde i kampen her – i flæng kan nævnes Obite Ndicka og Djibril Sow fra tyskerne, mens Marseille givetvis bidrager til dramatikken gennem Samuel Gigot, Valentin Rongler m.fl.

Alt for højt med over fire gange indsatsen på rødt kort i så intens en affære på Velodromen i Marseille.

Spil Leanders Langskud til odds 4,10* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar