18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen d. 6. september 2023

Landsholdspausen er over os, men Leanders Luringer udkommer i vanlig stil. Tirsdag til onsdag er der Match of the WEAK, engelsk sekundabold og pokalbold på menuen.

Gibraltar og Malta byder hinanden op til en ægte Match Of The WEAK. Foto: IMAGO

Leanders Lette – onsdag d. 6. september kl. 20:00

Malta – Gibraltar: Under 2,5 mål til odds 1,66 ved bet365*
Venskabskamp

Match of the Weak mellem to lidet seværdige nationer, som tester formen af i en venskabskamp inden der venter EM-kvalifikationskampe forude. Malta er klare favoritter til opgøret, men Gibraltar går optimistiske ind til kampen velvidende, at de ikke har tabt en venskabskamp i over to år. Modstanden har dog også været af mild sværhedsgrad i form af to kampe mod Andorra, en mod Grenada, en mod Færøerne og en mod Liechtenstein med resultaterne 1-0, 0-0, 0-0, 0-0 og 2-0 til følge.

Malteserne står i en særdeles uvant situation som forhåndsfavoritter – sidst det skete var i Nations League mod San Marino, hvor man hjemme gav 1,15 og ude gav 1,30. Begge kampe skulle pustes og prustes hjem med sejre på hhv. 1-0 og 2-0, ligesom man slog netop Gibraltar i en testkamp i 2020 som identisk favorit rent oddsmæssigt. Dengang endte det 2-0, hvor kampens sidste scoring blev sat ind i tillægstiden.

Fin værdi i at gå efter få mål i en arytmisk affære med mange udskiftninger, hvor mange spillere må forventes at skulle i ilden i sensommerens første landskamp

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – tirsdag d. 5. september kl. 20:45

Banbury – Alfreton: Alfreton til odds 2,20 ved bet365*
England, National League North

Et kig på de underliggende parametre i Englands National League North afslører en dyster vinkel på tirsdagens hjemmehold fra Banbury, som ligger nummer 20 af 24 hold med målscoren 4-14 efter syv spillerunder.

Alle holdets syv point er kommet mod hold fra 15.pladsen og nedefter, og derudover ser holdet offensivt inkapabelt ud med hele 42 af 65 afslutninger i sæsonen kommende udenfor feltet. Det giver sig selv, at det ikke er holdbart i det lange løb, men også på øvrige parametre er man skidt kørende.

Blandt de 48 hold i National League North og South har man:

  • Næstfærrest antal berøringer i modstandernes straffesparksfelt
  • Færrest indlæg
  • Tredjefærrest hjørnespark
  • Tredjeflest afslutninger mod sig
  • Femteflest boldtab
  • Færrest nøgleafleveringer til store chancer
  • Færrest smart passes
  • Næstfærrest Deep Completions pr. kamp

Derfor kan det undre, at man stadig får forholdsvis pæn betaling på en Alfreton-sejr tirsdag aften på Banbury Plant Hire Community Stadium. Hjemmeholdet er blevet blæst ud med 0-3 mod Buxton og 0-4 mod South Shields i de to seneste ligakampe, hvor man har været nede med 0-3 indenfor de første 45 minutter. Truppen er tyndt besat og med kun tre markspillere over 24 år.

Gæsterne kommer med en stærk præstation fra weekendens runde via 2-2 mod de overvældende oprykningsfavoritter fra Scunthorpe. Man har været på måltavlen i alle syv kampe i sæsonen og spiller en fin omgang omstillingsfodbold, bla. fordi man ligger med færrest afleveringer af alle hold i rækken, men til gengæld spiller man med voldsom kvalitet i front og har blot 32% af sine afslutninger udenfor boksen – altså under halvdelen af Banburys total.

I sidste sæson endte Alfreton som 5’er i rækken, mens Banbury var helt nede på 17.pladsen, og selvom Alfreton er blevet decimeret af flere spillersalg, er Banbury det samme og forventes at skulle kæmpe hårdt mod nedrykning.

Fine 2,20 på gæsterne udfra de nuværende tilstande på de to hold.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – tirsdag d. 5. september kl. 20:30

Harrogate – Nottingham U21: Harrogate -1 (EH) til odds 3,60 ved bet365*
England, EFL Trophy

Den lille pokalturnering, EFL Trophy, afvikles i gruppespilformat, hvor Harrogate fra League Two har trukket Carlisle, Accrington og Nottingham Forests U21-mandskab.

Harrogate led sit mest forsmædelige nederlag i nyere tid, da man i sidste uge tabte med utrolige 0-8 til Blackburn på eget græs i Liga Cuppen. Manager Simon Weaver havde byttet på otte pladser ift seneste ligakamp mod Morecambe, og uanset om han vælger at rotere eller ej, vil det formentlig være en flok jævnt opsatte spillere, der går på banen for at undgå en ny pokalydmygelse.

Modstanden bliver også markant mere overkommelig denne gang i form af et Nottingham Forest-reservehold, som rykkede op fra den næstbedste U21-række i sidste sæson efter playoff, og som denne sæson kommer med en blanding af spillerne fra sidste sæson, og så førsteårs seniorspillere, som i sidste sæson endte i den tunge ende af U18 Premier League Nord-rækken, hvor man bla. tabte med 0-5, 0-6 og 0-3 til de tre absolutte tophold fra Manchester United, Manchester City og Sunderland U18. Nu står den så på seniorfodbold mod et fysisk Harrogate-mandskab, som spiller med størst challenge intensity af alle hold i League Two denne sæson (tacklinger, bolderobringer og dueller pr. minut modstanderne har bolden), og det bliver en helt ny opgave for de unge Forest-talenter at skulle på.

Harrogate-manager Hooper går ind på sit fjortende år i klubben og har fine pokalstatistikker i EFL Trophy-turneringen på hjemmebane, hvor syv hjemmekampe er vekslet til fem sejre, en uafgjort og et nederlag, bla. med sejre på 2-0 over Newcastle U21 og 3-1 over Leicester U21 indenfor de sidste tre år. Et mærkbart dårligere Forest-mandskab bør få det tungt, så her går vi med overlegen sejr på mindst to mål til hjemmeholdet.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar