18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen 3. – 4. juli 2024

Midt i EM-festen er der også plads til vanlige fiduser fra Benjamin Leander. Finland, Sydafrika og USA besøges på fidusrundturen!


Leanders Luringer

Leanders Lette – onsdag d. 3. juli kl. 18:00

OPS – GBK: GBK til odds 1,42 ved bet365*
Finland, Kakkonen Gruppe C

Hjemmeholdet fra OPS har vundet en af 11 kampe i den finske Kakkonen Gruppe C og tabt de seneste fire kampe med en målscore på 3-17. Senest havde man givet ny keeper Godswil Akazulu chancen i stedet for den sønderskudte førstekeeper Pekkala, men nigerianeren måtte udgå efter en time.

Det aldrende mandskab med syv spillere på 30 eller over i startopstillingen har godt nok hentet alle sæsonens seks point hjemme på kunstgræsset i Oulu, men man bør ikke have mange chancer mod det suveræne tophold fra GBK. Gæsterne har vundet 10 af 11 kampe og kun smidt point mod Veikkaus Liga-reserverne fra SJK, og selv med to stamspillere i karantæne skal man stadig være overvældende favoritter her, bla. fordi man råder over ligatopscorer Uwaegbulam, som har garnet 17 gange i 11 kampe, bla. to gange i det omvendte opgør som GBK vandt med 4-2.

Fine 1,42 på, at sejrsmarchen fortsætter for GBK onsdag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,42* (spilbar til 1,30)

Leanders Listige – onsdag d. 3. juli kl. 15:00

Lesotho – Angola: Angola til odds 2,00 ved bet365*
Afrika, COSAFA Cup

Sidste runde ved COSAFA Cup i Sydafrika, hvor kun Gruppe C mangler at blive afgjort. Angola og Namibia har fire point, mens Seychellerne og Lesotho har et enkelt.

De tre gruppevindere plus den bedste 2’er går videre til semifinalerne, og eftersom den bedste 2’er allerede har seks point i Gruppe B, skal der ske vilde ting, hvis Lesotho skal have en chance for at vinde gruppen.

Udover selv at skulle besejre Angola, er Lesotho afhængig af en kæmpe sensation fra Seychellerne, som skal slå Namibia. Som ekstra benspænd skal Lesotho score flere mål end Seychellerne for ikke at blive besejret på målscore, så det er på alle måder et usandsynligt scenarie for Lesotho at vinde gruppen.

Angola har derimod et fint skud for enten at vinde gruppen eller blive bedste 2’er med syv point. Det kræver en sejr, og man bør spiller for spiller være langt bedre besat end Lesotho. Angolanerne kan prale af at have 16 spillere med fra Europa, her i blandt den tyrkiske Süper Lig og den bedste portugisiske række, og en lang række af spillerne har indtil flere kampe på CV’et for det rigtige A-landshold.

Lesotho har syv spillere med fra den sydafrikanske liga og resten af spillerne fra den hjemlige liga, og så sent som for et år siden besejrede Angola Lesotho med 4-2 ved selvsamme COSAFA Cup. I år stiller angolanerne et bedre hold, og derfor skal dobbelt op på sejr til dem også være aldeles glimrende.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – torsdag d. 4. juli kl. 04:30

Sacramento Republic – Las Vegas Lights: 0-0 efter 1. HALVLEG til odds 3,00 ved bet365*
USA, USL Championship

Det koger i USA for tiden med voldsomt høje temperaturer, således også i Sacramento, hvor der i disse dage måles temperaturer over 45 grader i dagtimerne.

Det lokale fodboldhold fra Sacramento Republic spiller på naturgræs på Heart Health Park, og i den seneste 1-0 sejr hjemme over Hartford Athletic, spillede man på en voldsomt tør bane, som skabte store udfordringer for spillerne. og hvor sejrsmålet blev scoret i det 87. minut.

Nu skal man op mod et Las Vegas Lights mandskab, som har fundet formen og kommer med 10 point i de sidste seks kampe efter ellers kun at have hentet 11 point i de første 12 kampe af sæsonen.

Man har endnu ikke tabt en kamp med schweiziske Nicolas Ammeter på mål efter han kom til fra Wil i sit hjemland, og samtidig har man mistet pondus i offensiven med skade til ivorianske Samaké i front, som har været ude i over en måned.

Meget fint med odds 3 på, at Sacramento for tredje kamp i træk spiller en målløs første halvleg i hedebølgen.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar