18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen 29. – 30. maj 2024

Leanders Luringer fokuserer på Conference League-finale og et frækt, tyrkisk langskud til odds 10,00 onsdag og torsdag i denne midtuge.


Foto: Insidefoto di andrea staccioli/Alamy Live News

Leanders Lette – torsdag d. 30. maj kl. 02:00

Fortaleza – Sportivo Trinidense: Fortaleza vinder med rent bur til odds 1,53 ved bet365*
Copa Sudamericana

Sidste runde i Copa Sudamericana, hvor brasilianske Fortaleza er naturlige storfavoritter mod paraguayanske Sportivo Trinidense.

Efter fem gruppespilskampe er Trinidense sikre på at ende sidst, mens Fortaleza fører gruppen med 10 point, to foran Boca Junior og tre foran Nacional Potosi, som mødes i gruppens anden kamp.

Selvom Fortaleza vinder gruppen med 0-0 under forudsætning af, at Boca Juniors ikke slår Nacional Potosi med 7+ mål, bør brasilianerne køre simpelt over de overmatchede paraguayanere, som spiller med i en kontinental turnering for første gang i klubbens 89-årige historie i denne sæson.

Man tabte det omvendte opgør med 0-2 til Fortaleza på hjemmebane og ligger tilmed sidst i den hjemlige turnering med to runder igen, og al fokus bør være på den kommende hjemmekamp mod Club Guarani sølle 65 timer efter slutfløjt i Brasilien.

Solid værdi i, at Fortaleza tager en cruise control sejr uden at lukke mål ind.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – onsdag d. 29. maj kl. 21:00

Olympiakos – Fiorentina: Intet kort før minut 27:00 til odds 1,83 ved bet365*
Conference League Finale. Spilles i Athen.

Conference League Finale i Grækenland, hvor Olympiakos med garanti vil føle sig på hjemmebane i Athen, men hvor vi ikke bør få nogen voldsomt intens start på finalen.

Det er opgør nummer SYVOGHALVTRES for begge hold, og med Fiorentina som kneben forhåndsfavorit bør det blive italienerne på bolden og grækerne stående forholdsvis dybt i banen.

Fiorentina var i den omvendte rolle i sidste sæsons Conference League-finale, hvor det var West Ham, som var de knebne favoritter, og hvor det også startede forholdsvis afventende ud. Første advarsel fra spanske Carlos Del Cerro Grande på fløjten kom efter 31 minutter, og portugisiske Artur Soares Dias er vant til at dømme langt mere dramatiske opgør hjemme i Portugal med de tre storklubber fra Sporting, Benfica og Porto.

I Europa har Soares Dias dog en langt mere kontinental tilgang til kampene med få kort og lang snor til de involverede. Fem europæiske opgør i Champions League og Europa League har blot beløbet sig i 11 advarsler undervejs, og det på trods af forholdsvis højintense opgør som Leipzig-Man. City, Newcastle-Dortmund og Leverkusen – West Ham. I fire af fem kampe har Soares Dias været oppe med gult kort efter det 27. minut – helt efter UEFAs generelle dommerlinje, hvor man gerne vil vente med at trække første kort til helt åbenlyse situationer og hellere give påtale ved første forseelse over stregen.

Fornuftig pris på, at første advarsel kommer efter stadionuret har passeret 27:00

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,67)

Leanders Langskud – torsdag d. 30. maj kl. 19:00

Sakaryaspor – Bodrum: 0-0 efter ordinær tid til odds 10,00 ved bet365*
Tyrkiet, 1. Lig Playoff-finale (Spilles på neutral grund i Adana)

Nervepirrende oprykningsfinale i vente mellem Sakaryaspor, som sidst var i Super Lig i 2007 og kometholdet fra Bodrum, som var udenfor det tyrkiske ligasystem i den femtebedste række så sent som i 2015, men som er stormet op gennem rækkerne og nu jagter første sæson i Tyrkiets bedste række nogensinde.

De to hold spillede 0-0 så sent som i februar måned, og Bodrum kommer med status som det næstmest målfattige hold i 1. Lig i grundspillet med et målsnit under 2,0 pr. kamp og spillede også 0-0 så sent som i anden playoff-semifinale mod Corum, hvor man efter 1-1 i første opgør vandt efter straffesparkskonkurrence i returopgøret.

Bodrum tabte også playoff-finalen sidste sæson med et 1-2 nederlag til Pendikspor efter en vild første halvleg, og denne gang vil man med største sandsynlighed gå mere forsigtigt til værks.

Sakaryaspor har haft privilegiet af at holde kampfri som 3’er i rækken, men 19 dage uden kamp af betydning bør også sætte sit store præg på især indledningen af kampen.

0-0 til pause til odds 2,63 kan også forsøges med god samvittighed, men vi går planken ud og satser på 90 målløse minutter nøjagtigt som da de to hold mødtes tidligere i år.

Spil Leanders Langskud til odds 10,00* (spilbar til 8,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar