18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen 20. – 22. februar 2024

Leanders Luringer napper fiduser fra øverste hylde, når Premier League, Champions League og Conference League står foran midtugebesøg.

Odds og optakt til Inter - Salernitana i Serie A


Foto: IMAGO / Giuseppe Maffia

Leanders Lette – tirsdag d. 20. februar kl. 21:00

Inter – Atletico Madrid: Under 2,5 mål til odds 1,72 ved bet365*
Champions League 1/8-finaler, 1. kamp

Inter er forbløffende klare 1,75-1,80 favoritter til første kamp i Milano, men selvom italienerne har gang i en ufattelig flot sæson. har Diego Simeones Atletico-mandskab endeløs erfaring med CL-slutspilskampene.

De sidste fem sæsoner har Atleti spillet samtlige fem slutspilskampe under 2,5 mål, når det kommer til det første af to opgør, og det er langt fra sikkert, at man overhovedet får scoret mod det, som er Top5-ligaernes klart bedste defensiv. Inter har lukket absurd lave otte mål ind i 16 hjemmekampe i alle turneringer denne sæson, og ciffertip som 0-0, 1-0, 2-0 eller 1-1 virker helt logiske her.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,61)

Leanders Listige – tirsdag d. 20. februar kl. 20:45

Manchester City – Brentford: City vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,08 ved bet365*
England, Premier League

Thomas Frank og Brentford vandt begge opgør mod Manchester City i sidste sæson og stod også mod i 45 minutter så sent som for to uger siden, men takket være en forrygende Phil Foden vandt City med 3-1 i London, og nu er der “returopgør”, når City har hjemmebanefordel i Manchester i en udsat Premier League-kamp.

Guardiolas tropper skuffede ved kun at få 1-1 med mod Chelsea lørdag aften i en affære, hvor Erling Haaland afsluttede ni gange uden scoring og City brugte mange kræfter på forgæves at nedbryde Mauricio Pochettinos tropper. Selvom City har vundet ni af de sidste 10 kampe i alle turneringer, har kun 5-0 sejren over Huddersfield i FA Cuppen været på mere end to mål, og der er god grund til at tro, at det heller ikke bliver knusende cifre mod Brentford.

Nok tabte Franks tropper med 1-4 til Liverpool i weekenden, men udover det har 10 af sæsonens 13 nederlag været på 1 eller 2 mål, og under Thomas Frank har Brentford aldrig tabt med mere end to mål ved fem lejligheder mod Guardiolas City.

Fortrinlige dobbelt-op og en sjat på at spille handicap -1 og -2 X. Der skal spilles 48% på handicap -1 til 4,33, mens de resterende 52% skal spilles på -2 handicappet til odds 4,00.

Spil Leanders Listige til odds 2,08* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – torsdag d. 22. februar kl. 18:45

Bodø/Glimt – Ajax: Begge hold scorer i BEGGE halvlege til odds 7,00 ved bet365*
Conference League Playoff, 2. kamp (Første kamp 2-2)

Der venter en lang udebanetur for Ajax op til kunstgræsset i Bodø, men underlaget er ikke fremmed for Ajax, som tre gange i denne sæson har gæstet Æresdivisions-mandskaber med syntetisk underlag.

Nøjagtigt som de fleste andre udekampe for Ajax i sæsonen, har der været underholdning fra ende til anden, og i alle tre kampe mod Excelsior (2-2), Heracles (4-2) og Waalwijk (3-2) har begge hold været på tavlen i begge halvlege.

Første kamp endte 2-2 i et sandt chancehav, hvor Bodø godt nok kun førte 1-0 ved pausen, og hjemme på Aspmyra har holdet været en sand målmaskine i de 13 gruppespils- eller slutspilskampe, man har spillet i europæisk regi.

30 gange har man scoret undervejs, og kun Arsenal har spillet til nul som gæstende mandskab højt oppe mod nord, hvor bla. Roma blev tævet med 6-1 i 2021 og Celtic med 3-1 i 2022, ligesom Besiktas og Lugano blev tævet med 3-1 og 5-2 i Conference League-gruppespillet i efteråret.

Gå efter endnu en hæsblæsende kamp med scoringer fra begge hold i begge halvlege til skyhøj betaling.

Spil Leanders Langskud til odds 7,00* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar