18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen 19. – 20. marts 2024

Landsholdspausen er i gang, men Leanders Luringer fortsætter ufortrødent og jagter fiduser fra kvindernes Champions League og engelsk Lower League-fodbold.


Foto: IMAGO / CTK Photo, Radek Petrasek

Leanders Lette – onsdag d. 20. marts kl. 20:45

Kingstonian – Dulwich: Dulwich vinder til odds 1,61 ved bet365*
England, Ryman Premier Division

Kingstonian løber tør for tid i Ryman Premier League (også kendt som Isthmian Premier League) og har besværlige 12 point til redning med ni spillerunder igen. Desperationen begynder så småt at indfinde sig, og de seneste tre kampe er tabt med 1-4 til Whitehawk, 2-3 til Folkestone og 1-3 til Horsham – de to første nederlag til hold fra bund10 i rækken.

Nu skal man op mod kultholdet Dulwich Hamlet, som er langt længere fremme i rækken og blot er tre point fra en playoff-plads til oprykningskampe om at rykke op i National League South. Formen er fremragende, og de eneste to nederlag man har lidt i 11 2024-kampe har været mod rækkens nummer 1 og 2 fra Hornchurch og Chatham – endda med mindst mulig margin på 1-2 og 2-3.

Dulwich har 10 point i de sidste fire kampe med en målscore på 8-2, og mod de femdårligste hold i rækken, heriblandt sidsteplacerede Kingstonian, har man fire sejre i fire forsøg efter nytår med en målscore på 13-6.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – tirsdag d. 19. marts kl. 20:45

Bishops Stortford – Kings Lynn: Kings Lynn -1,5 (AH) til odds 2,30 ved bet365*
National League North

Med et 0-3 nederlag til Alfreton i lørdags rykkede Bishops Stortford endegyldigt ud af National League North efter et mareridt af en sæson. Allerede ni runder før afslutningen ligger det faktum fast, og Bishop Stortfords nedtur skyldes især, at man havnede i den nordlige del af den sjettebedste række på trods af, at man ligger blot en times kørsel nord for London i en dog voldsomt overbefolket syd-række, som altså medførte, at man røg i nord-rækken med enorme udebaneture til følge med spillerflugt og budgetreduktion som resultat.

Bishops Stortford er nu oppe på undervældende 14 nederlag i træk, og det er svært at se holdet gå ud og spille frit bare fordi degraderingen nu er en realitet.

Derfor ligner det umistænkelige nederlag nummer 15 i træk når Kings Lynn tager den forholdsvis korte tur på lige knap to timer sydpå for at møde Bishops Stortford. Gæsterne kommer med enorm selvtillid efter tredje sejr på stribe – i weekenden med en vital 2-1 sejr over Rushall Olympic som er direkte nedrykningskandidat. Med sejren er Kings Lynn fem point over stregen, men har stadig otte kampe tilbage i sæsonen, hvorfor tre point skal på kontoen tirsdag aften mod det detroniserede bundhold.

Kings Lynn har otte kampe på stribe uden nederlag og kun seks mål mod sig i processen, mens Bishops Stortford har 10 af de sidste, føromtalte nederlag på mindst to mål.

Sats på klar sejr til Kings Lynn.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – onsdag d. 20. marts kl. 21:00

Brann (k) – FC Barcelona (k): Begge hold scorer til odds 3,40 ved bet365*
Champions League, kvinder, 1. kvartfinale

Nok er Barcelona gigantiske favoritter mod Brann i kvindernes Champions League-kvartfinaler, men at det ligefrem skulle være en kæmpe overraskelse, hvis Brann scorer, er svært at få ind i hovedet.

Først og fremmest spiller Barcelona guldbrag mod Real Madrid fire dage efter opgøret her. Den kamp kunne nemt rumstere i spillernes baghoveder, for der er et returopgør til at rette op på tingene i hjemme i Barcelona, og derfor er det ikke påkrævet, at Barcelona bare går ud og smasker i gennem, selvom de er både to og tre klasser over deres norske modstandere.

Derudover har Barca-defensiven ikke været noget Fort Knox i Champions League indtil videre, hvor verdens bedste kvindehold har lukket mål ind både mod Frankfurt og Benfica i to ud af tre udekampe indtil videre – mod Benfica lukkede man uhørte fire mål ind i en kamp, hvor man var 1,03 favoritter på forhånd.

Nordmændene spiller på kunstgræs i kolde Bergen, hvilket næppe er guf for catalanerne, og Brann har allerede spillet med musklerne mod et andet storhold i form af franske Lyon, som kun fik 2-2 med fra Norge, da de gæstede Brann i gruppespillet så sent som for tre måneder siden.

Fornemt odds på mål fra begge hold her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar