18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen 15. – 16. maj 2024

Leanders Luringer kommer hele kloden rundt i midtugen fra Ligue 1 i Frankrig over Grækenland med slutstop i Sydamerika.


Foto: Matthieu Mirville/LPS via ZUMA Press

Leanders Lette – torsdag d. 16. maj kl. 00:00

Lanus – Metropolitanos: Halvleg/Fuldtid: Lanus/Lanus til odds 1,44 ved bet365*
Sydamerika, Copa Sudamericana

Gigantisk motivations og kvalitetsforskel i mødet mellem argentinske Lanus og venezuelanske Metropolitanos i Copa Sudamerica gruppespillet, hvor Metropolitanos har udspillet deres rolle med et point i de første fire kampe. Allerede tre dage efter mødet med Lanus har man voldsomt vigtig kamp i den hjemlige liga, hvor man med sejr over UCV kvalificerer sig til sæsonfinalerne, og den kamp må alt andet lige tage al fokus hos venezuelanerne, som traditionelt er skrækkelige på udebane i både Copa Libertadores og Copa Sudamericana.

Man tabte det omvendte opgør med 0-2 til Lanus på eget græs, og for Lanus gælder det bare om at få en sejr hjem, sådan så man kan nøjes med uafgjort i gruppefinalen mod brasilianske Cuiaba på hjemmebane i næste runde.

Målscoren er irrelevant for Lanus, som derfor bare bør satse på tidlig føring og cruise control. Det virker i hvert fald mere logisk at spille på føring ved pausen samt sejr til hjemmeholdet i stedet for at gå efter handicap-sejren på mindst to mål til endda dårligere odds.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,35)

Leanders Listige – onsdag d. 15. maj kl. 19:00

PAOK – Panathinaikos: Over 2,5 mål + BTS til odds 2,10 ved bet365*
Grækenland, Super League

Næstsidste runde i Grækenlands Super League med uafgjort forbudt, hvis mesterskabsdrømmen skal holdes i live. For Panathinaikos er håbet uhyre spinkelt efter et sensationelt 0-1 nederlag hjemme til umotiverede Aris for to uger siden, men for PAOK lever det i høj grad, hvis AEK smider point i en svær topkamp på udebane mod Olympiakos. Selvom Panathinaikos’ guldhåb er utrolig spinkelt, har holdet stadig en top3 placering at tænke på, hvis man vil ud i Europa, og så batter uafgjort ikke meget onsdag aften.

Holdene kender hinanden indgående og mødes for sjette gang i indeværende sæson. De tre indbyrdes opgør i sæsonen er endt 3-2 til PAOK, 2-1 til PAOK og 2-2, mens to pokalsemifinaler endte med en 1-0 sejr til hvert hold. Sidste sæson endte det med 1-1, 2-1, 3-0 og 2-1 i de fire ligakampe, og med tanke på, at begge hold skal angribe hårdt ved uafgjort, giver det glimrende mening at satse på mindst tre scoringer og fuldtræffere fra begge hold.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – onsdag d. 15. maj kl. 21:00

Nice – Paris SG: Terem Moffi (NIC) scorer til odds 2,75 ved bet365*
Frankrig, Ligue 1

Paris Saint Germain er blevet franske mestre, og med det blev storklubbens motivation i Ligue 1 også endegyldigt slukket. Ikke engang i Kylian Mbappés afskedskamp på Parc Des Princes kunne man hive sig op til en anstændig indsats mod umotiverede Toulouse i weekenden, hvor man skammeligt tabte med 1-3.

Derfor kan man som PSG-fan også godt frygte, hvordan det nu skal gå på udebane mod et topmotiveret Nice-mandskab. Al fokus fra PSG-spillerne må forventes at ligge i næste weekends pokalfinale mod ærkefjenderne fra Marseille, og det bør åbne for gode muligheder for Nice onsdag aften.

Værterne er fire point fra en automatisk CL-plads i næste sæson, men har en kamp i hånden i forhold til konkurrenterne fra Lille og Brest, som begge er på 58 point for 33 kampe. Kun sejren er brugbar for Nice onsdag aften, men der er også taget højde for det i oddsene, hvor Nice-sejr belønnes med omkring odds 2,50-2,60.

Derfor virker det overraskende højt, at man får 2,75 på Nice-topscorer Terem Moffi til at finde vej til netmaskerne. Nigerianeren har scoret 11 gange i sæsonen, bla. to gange i det omvendte opgør i den franske hovedstad, hvor Nice vandt med 3-2. Moffi sparker også straffespark, og lige i underkanten af tre gange indsatsen for scoring fra ham er særdeles flot betalt. De frække vælger et byg-selv-væddemål med Nice til at vinde og Moffi til at score til omkring odds 4,00.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar