18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen 13. – 15. februar 2024

Benjamin Leander turnerer Europa rundt med målfest fra Qatar og knockoutkampe fra Europa- og Conference League.

Foto: IMAGO / Atlantico Press, Gerardo Santos

Leanders Lette – tirsdag d. 13. februar kl. 20:30

Muaither – Al Duhail: Begge scorer og over 2,5 mål til odds 1,72 ved bet365*
Qatar, QSL

Genstart i Qatars bedste fodboldrække efter nationens imponerende Asian Cup-triumf, hvor Al Duhail havde fem mand udtaget til triumfen, bla. topscorer Ali Almoez. Om han spiller opgøret her er et spørgsmålstegn, men det ændrer ikke på, at det er to af QSLs tre suverænt mest scorende hold, som mødes.

Bundholdet Muaither snitter 4,4 mål pr. kamp og har i transfervinduet mistet både forsvarsgeneral Arias og topscorer Mbenza – førstnævnte dog et markant værre fravær end sidstnævnte i og med, at fire af Mbenzas fem scoringer i sæsonen faldt i en og samme kamp mod det andet bundhold fra Al Markhiya, mens congoleseren slet ikke scorede i de sidste syv kampe for klubben.

Man skal op mod et Al Duhail hold, som snitter næsthøjeste 4,8 mål pr. kamp i sæsonen, bla. via en defensiv, som endnu ikke har spillet til nul i sæsonen og som sluttede af med 11 mål mod sig i de sidste tre kampe, bla. med pinlige 3-5 mod bundholdet Al Ahli i årets sidste kamp. Offensiven er mærkbart bedre end defensiven – Philippe Coutinho og Michael Olunga er de mest prominente navne på mandskabet, som slog Muaither med 4-1 i det omvendte opgør i ligaen.

Fin betaling på scoring fra begge mandskaber her og mindst tre scoringer i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – torsdag d. 15. februar kl. 21:00

Benfica – Toulouse: Benfica vinder og holder nullet til odds 2,10 ved bet365*
Europa League Playoff, 1. kamp

Toulouse var tættere på at rykke ud af Ligue 1 sidste år end at blive nummer syv, men holdet gik i Europa grundet en sejr i den franske pokalturnering, hvor vejen til titlen dog også var som flået ud af et lykkehjul med sejre over amatørholdet Lannion, hjemmekampe mod Ajaccio og Reims fra Ligue 1 samt mod Rodez fra Ligue 2 inden en semifinale mod et andet Ligue 2 hold fra Rodez. I finalen slog man Nantes og undgik dermed at møde et eneste Top10-hold fra Ligue 1 i hele turneringen.

I denne sæson er situationen mere presset for Toulouse, som ligger tre point fra direkte nedrykning og nu har fået to voldsomt svære kampe mod de portugisiske guldfavoritter fra Benfica. Toulouse gik videre fra en gruppe med Liverpool, som man flot slog med 3-2 hjemme, men tabte 1-5 ude, samt LASK fra Østrig og belgiske Union SG. De to sidstnævnte langt under niveau i forhold til Benficas, og derfor er man også fortjente underdogs torsdag aften på Estadio da Luz.

Benfica skuffede i CL-gruppespillet, hvor man ikke kunne følge op på sidste sæsons heroiske kampe mod bla. PSG og Juventus, men måtte i stedet se Inter og Real Sociedad nappe top2-pladserne. Det ændrer dog ikke på, at man fortsat holder et voldsomt højt niveau med over 2,50 point i snit pr. kamp i den hjemlige række og blot 12 mål lukket ind i 20 ligakampe, hvoraf halvdelen endda blev lukket ind i de første fem runder.

Kan Benfica holde styr på Toulouse topscorer Thijs Dailinga, burde der ikke være tvivl om hjemmesejren. Prøv 2,10 på Benfica-sejr med Clean Sheet i stedet for 1,36 på den almindelige hjemmesejr.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – torsdag d. 15. februar kl. 21:00

Maccabi Haifa – Gent: Maccabi Haifa til odds 2,75 ved bet365*
Conference League Playoff, 1. kamp

Selv på neutral grund i Budapest giver det ikke meget mening, at israelske Maccabi Haifa er gjort til underdogs mod et kriseramt belgisk mandskab fra Gent.

Belgierne har startet 2024 fuldkommen rædderligt med fem nederlag i seks kampe, hvor det enlige point kom i en 2-2’er mod bundholdet Westerlo på en udligning i 90+7. Så sent som søndag dummede man sig igen ved at tabe 1-2 til Cercle Brügge på hjemmebane i en kamp, hvor man spillede 70 minutter i overtal, men alligevel endte med nederlag.

Gent gik videre fra en svag Conference League-gruppe med islandske Breidablik, ukrainske Zorya og Maccabis landsmænd fra Tel Aviv, hvor Gent smed førstepladsen i sidste runde med et nederlag på 1-3 – ligeledes på neutral grund i Bosnien.

Haifa er to point foran Tel Aviv i den israelske liga og har startet året ud med syv sejre, en uafgjort og et nederlag i ligasammenhæng. I Europa League-gruppespillet leverede man bedre resultater end forventet i en hård gruppe med Villarreal, Rennes og Panathinaikos, hvor man hentede fem point og gik i Conference Playoffs via en tredjeplads.

Maccabi Tel Aviv endte i omkring odds 2,50 mod Gent i efteråret, og et marginalt bedre Haifa mandskab bør også skulle derned omkring i pris.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar