18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen 13. – 14. december 2023

Benjamin Leander har fokus på alle tre europæiske klubturneringer i midtugens luringer, hvor der bla. er drama for alle pengene i Newcastle-Milan og et langskud til TI gange indsatsen!

Foto: IMAGO / Nicolo Campo

Leanders Lette – onsdag d. 13. december kl. 21:00

Newcastle – Milan: Mål efter minut 75:59 til odds 1,83 ved bet365*
Champions League, Gruppe F

Taberen af opgøret her ender sidst i gruppen, mens begge hold har mulighed for at gå videre som 2’er. Det kræver dog, at PSG smider point mod Dortmund, hvis Newcastle skal videre, mens franskmændene SKAL tabe, hvis Milan skal have chancen for avancement.

Uanset hvad er det svært at forestille sig noget tidspunkt i kampen, hvor opgøret dør, med mindre vi får en usandsynlig stor føring til et af holdene i et opgør, hvor Newcastle på forhånd er vurderet som 1,85-1,90 favoritter.

Det omvendte opgør endte uforløst 0-0 i første gruppespilskamp, men siden har begge hold udviklet sig til forholdsvis målrige hold – for englændernes vedkommende ser man slidt ud pga. et hårdt kampprogram midt i en tsunami af skader, og de sidste to kampe i Premier League er blevet tabt med 1-7 sammenlagt til Everton og Tottenham, mens Milan heller ikke ser defensivt solide ud med kun et enkelt Clean Sheet i de sidste 10 kampe i alle turneringer.

Svært at forestille sig, at et mål mere i kampen kommer til at give odds 1,83, når vi går ind i det 77. spilminut.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – torsdag d. 14. december kl. 18:45

Slavia Prag – Servette: Slavia Prag holder målet rent til odds 1,90 ved bet365*
Europa League, Gruppe G

Slavia Prag skal blot bruge 0-0 for at vinde Europa Leagues Gruppe G med det enkelte forbehold, at Roma ikke må slå Sheriff Tiraspol med 5-0, 5-1 eller andre sejre på mindst fire mål. Med andre ord bør tjekkerne kunne tage fuld kontrol over hjemmekampen mod schweiziske Servette, som uanset udfaldet af kampen er garanteret en plads i Conference League-playoff-kampe til foråret.

Slavia har været bundsolide defensivt denne sæson – især på Fortuna Arena i den tjekkiske hovedstad, hvor otte af 13 hjemmekampe er endt med rent bur til målmandsteamet Mandous og Kolar.

Servette har scoret tre ud af fire mål i Europa League mod gruppens bundhold fra Sheriff Tiraspol, og bør have fokus på årets sidste opgave allerede søndag eftermiddag, hvor Lugano venter i en vigtig kamp, som kan sende Servette på andenpladsen inden vinterpausen med de rette resultater. Derfor bør træner Rene Weiler også spare spillere til kampen, sådan så Slavias favoritværdighed formentlig forøges, når holdopstillingerne tikker ind.

Det bør dog ikke være med et hjemmehold, som bare angriber for fulde gardiner fra første fløjt af, og det bedste spil bør være, at Slavia endnu engang spiller til nul til næsten dobbelt op i betaling på det udfald. Tjekkerne vandt i øvrigt det omvendte opgør i Schweiz med 2-0 tilbage i september.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,72)

Leanders Langskud – torsdag d. 14. december kl. 18:45

Ferencvaros – Fiorentina: 0-0 til odds 10,00 ved bet365*
Conference League, Gruppe F

Nok har Ferencvaros mulighed for at vinde gruppen med sejr over Fiorentina, men ungarerne giver over odds 3 på hjemmebane mod Fiorentina, og et nederlag vil næsten med sikkerhed betyde farvel til Europa for denne gang.

Taber man med et enkelt mål til italienerne, skal forfølgerne fra Genk blot vinde med to over umotiverede Cukaricki på eget græs, og spørgsmålet er, om Dejan Stankovic’ tropper ikke er fint tilfredse med at tage en andenplads under de forudsætninger, som med statsgaranti sikres, hvis kampen også slutter som den starter; 0-0.

Fiorentina vil i ægte italiensk stil helt sikkert være fint tilfredse med at spille uafgjort og vinde gruppen, og holdet er i forvejen inde i en hård periode med både 120 minutter og straffesparkskonkurrence mod Parma i pokalen, inden man spillede en halv time i overtal mod Roma 11-mod-10 og 10 minutter i overtal 11-mod-9 uden at kunne nappe sejren i hovedstaden denne weekend.

Det omvendte opgør sluttede også uden vinder, nemlig 2-2, og til astronomiske 10 gange indsatsen er det værd at prøve en skilling på et 0-0 resultat, som næppe vil give skuffede miner i nogle af lejrene.

Spil Leanders Langskud til odds 10,00* (spilbar til 8,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar