18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen 12. – 13. marts 2024

Engelsk sekundabold og et Champions League-brag er opskriften på midtuge-succes fra Leanders Luringer tirsdag og onsdag.

Odds og optakt til Inter - Atalanta i Serie A


Foto: IMAGO/Augusto Casasoli

Leanders Lette – tirsdag d. 12. marts kl. 20:45

Bishops Stortford – Kings Lynn: Kings Lynn til odds 1,50 ved bet365*
England, National League North

Bishops Stortford har efterhånden været nævnt her i spalterne en gang eller to, men der er ingen grund til at stoppe spilforslagene mod den suveræne bundprop i National League North lige foreløbig.

Lørdag tabte agterlanternen for 13. gang i træk, da topholdet Scunthorpe på trods af en uduelig bane sejrede legende let med 5-0, bla. på to scoringer inden stadionuret stod på fem minutter.

Truppen er papirstynd og uden muligheder for at rotere ret meget, sådan så manager Steve Smith nok engang sender et selvtillidsforladt og slidt hold på banen tirsdag. I kampe med maksimalt tre dages hvile forinden, har Bishops Stortford vundet én og tabt ni i løbet af denne sæson.

Man render ind i et formstærkt Kings Lynn-mandskab, som har taget store skridt mod overlevelse via 15 point i de seneste syv kampe uden et eneste nederlag, hvor man bla. har spillet uafgjort med top6-holdene fra Alfreton og Chester og slået Brackley fra fjerdepladsen med mægtige 3-1 på udebane. I weekenden vandt man et vitalt bundbrag med 1-0 ude over Blyth Spartans på mål af vintererhvervelsen Jon Margetts, der nettede for fjerde gang i de sidste fem kampe.

Defensivt har Kings Lynn også set langt mere solide ud end tidligere med kun fire mål mod sig i perioden på syv kampe uden sejr, og alt i alt er det voldsomt svært at se de slagne værter diske op med offensiv eller defensiv kvalitet nok til, at et nederlag for 14. gang i træk kan undgås.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – onsdag d. 13. marts kl. 21:00

Atletico Madrid – Inter: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,75 ved bet365*
Champions League 1/8-finale, 2. kamp (Første kamp 1-0 Inter)

0-0, 1-1, 0-1, 1-0, 2-1, 1-0, 0-0, 1-0, 2-0 og 0-0.

De sidste 10 CL-slutspilshjemmekampe for Atletico Madrid har ikke ligefrem gjort over 2,5-spillerne stenrige, og onsdag aften er det også svært at se en målfest for sig, når bundsolide Inter gæster Wanda Metropolitana i den spanske hovedstad.

Milaneserne har den bedste defensiv af alle hold på tværs af Europas top5 ligaer med absurd lave 17 mål lukket ind i 37 kampe i alle turneringer i denne sæson, og det er stadig kun Sassuolo og Benfica, som har scoret mere end én gang mod Simone Inzaghis tropper i indeværende sæson.

Selvom reglen om udebanemål er afskaffet, vil det stadig være et grimt søm halvvejs gennem kisten for Atletico såfremt Inter skulle score tidligt i opgøret, så det vil undre voldsomt, hvis ikke kampen udvikler sig forholdsvis afventende – nøjagtigt som i det omvendte opgør, hvor Marko Arnautovic scorede kampens enlige mål efter 79 minutter efter en 1. halvleg med kun to afslutninger indenfor rammen og en sammenlagt xG-score på 0,52.

Naturligvis er der en risiko for, at Atletico satser hele butikken ved eksempelvis 1-1, men at under 2,5 måls-udfaldet ikke er større favorit inden kickoff virker mystisk.

Spil Leanders Listige til odds 1,75* (spilbar til 1,66)

Leanders Langskud – tirsdag d. 12. marts kl. 20:45

Banbury – Boston United: Boston United -1,5 (AH) til odds 3,00 ved bet365*
England, National League North

Udover prügelknaben fra Bishops Stortford, er også Banbury nede i et sort hul i den engelske National League North. I weekenden tabte man for sjette gang i træk, og det foruroligende ved de nederlag har været, at de alle er kommet mod mandskaber, der langt fra kan klassificeres som tophold.

Fire af nederlagene er kommet mod deciderede bund10-hold i den 24 mandskaber store række, mens 1-3 nederlaget mod Buxton fra den nuværende 14.plads ej heller var ret imponerende.

Derfor er der lagt i kakkelovnen til en ny skuffelse, når offensivt formstærke Boston United gæster Banbury Plant Hire Community Stadium tirsdag aften. Boston kommer fra et festfyrværkeri af en kamp mod Gloucester City, som ligger nummer næstsidst én placering efter Banbury, hvor man uddelte bøllebank med hele 7-3.

Angriberduoen med Kelsey Mooney og Jimmy Knowles var ustyrlige og fordelte alle syv mål mellem sig og noterede sig for sæsonscoring nummer 19, 20, 21, 22, 23, 24 og 25 tilsammen, ligesom det var Bostons 14. scoring de sidste fem kampe. 2024 har i det hele taget været god ved Boston, som har 23 point i 14 kampe og med weekendens sejr nu er i Top7, der udløser playoff-billetter til næste sæsons National League.

Fem af Bostons seks sejre i 2024 har været på mindst to mål, ligesom syv ud af 10 Banbury-nederlag mod Top12-holdene har været på mindst to overskydende mål.

Gå efter klar udesejr med mindst to mål til flot tredobling af indsatsen.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,80)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar