18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugen 10. – 11. april 2024

Leanders Lette – onsdag d. 10. april kl. 20:45

Hull – Middlesbrough: Over 2,5 mål til odds 1,80 ved bet365*
England, Championship

Uafgjort forbudt-kamp mellem Hull og Middlesbrough, som ligger side om side i tabellen med fem spillerunder tilbage. Begge hold har seks point op til Norwich, som indtager den sidste, playoff-givende placering som nummer seks, og kanariefuglenes målscore er så meget bedre, at der reelt er syv point op til de grøn/gule.

Det bør åbne for en underholdende affære på MKM Stadium i Hull, hvor værterne kommer fra to målrige opgør med 3-1 sejr over Cardiff i weekenden og nederlag på samme cifre mod Leeds den 1. april.

Middlesbrough kommer omvendt fra seks kampe i træk med under 2,5 mål, hvpr man blot er blevet passeret en enkelt gang, men modstanden har også været favorabel med fem af kampene mod hold, der alle er at finde i bund10. Mod Top10-holdene er fire af seks kampe gået over 2,5 mål i 2024, og det omvendte opgør endte da også med 2-1 sejr til Hull.

Fin logik i mindst tre fuldtræffere.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – torsdag d. 11. april kl. 21:00

Leverkusen – West Ham: Leverkusen vinder med rent mål til odds 2,50 ved bet365*
Europa League-kvartfinale, 1. kamp

Suveræne Leverkusen cruiser mod The Double i Tyskland, hvor man er 16 point foran Bayern og kan vinde mesterskabet mod Werder Bremen allerede den kommende weekend. Man er også i pokalfinalen mod Kaiserslautern 25. maj som kæmpefavoritter, men der er også mulighed for en forrygende Treble, hvis man kan nå til tops i Europa League.

Engelske West Ham venter over to kampe i kvartfinalerne, men englænderne har dårligt nyt inden første kamp på BayArena.

Vigtige Edson Alvarez er ude med karantæne, og endnu værre blev topscorer og talisman Jarrod Bowen skadet i weekenden efter et hårdt slag på hoften. West Ham-kilder melder ud, at Bowen er en såkaldt “game time decision”, og må altså betragtes som kraftigt tvivlsom til spil torsdag aften. Bowen har været voldsomt vital med 19 mål og otte oplæg i sæsonen og har misset sølle fem af West Hams i alt 46 kampe i sæsonen.

West Ham tabte 0-1 til Leverkusens markant ringere Bundesliga-kollegaer fra Freiburg for under en måned siden, og med midtbanedynamo Alvarez ude og Bowen hængende i en tynd tråd, bliver det voldsomt svært at få et resultat med fra Leverkusen.

Værterne har ikke tabt i fuldkommen utrolige 41 kampe, og på BayArena har otte af 19 sejre været med rent bur i sæsonen. Derfor er det mere attraktivt at spille på sejr uden West Ham scoring til odds 2,5 end den rene sejr til omkring 1,40 – 1,45.

Spil Leanders Listige til odds 2,50* (spilbar til 2,35)

Leanders Langskud – onsdag d. 10. april kl. 21:00

Swansea – Stoke: Uafgjort og under 2,5 mål til odds 4,00 ved bet365*
England, Championship

I Championship er bundstriden ufattelig tæt i denne sæson. Rotherham har taget den første billet ud af rækken, men fra Sheffield Wednesday på 23. og næstsidstepladsen til Swansea på 15.pladsen skiller blot fem point, sådan så ni hold altså skal ud i en stoledans om at undgå to nedrykningspladser med fem kampe igen.

Det bør give en lang række nervøse, indbyrdes opgør. Så sent som i weekenden spillede Huddersfield (næstsidst) og Millwall (sjettesidst) 90 nervøse minutter inden Huddersfield vandt 1-0 på noget nær kampens sidste spark i 90+4, og det bør også blive et kampforløb i samme spor, når Swansea og Stoke mødes.

Waliserne har fem poit ned til stregen, mens Stoke har fire. Swanseas form er ikke noget at råbe hurra for med kun en enlig derby-sejr over Cardiff i de sidste seks opgør, som alle har været målfattige og er gået under 2,5 mål.

Stoke er i bedring og har to sejre, to uafgjorte og to nederlag i de sidste seks kampe med nederlagene til tophold som Leeds og Norwich.

Slutprogrammet er nådigt for begge hold med kun en kamp mod top10-modstand, og derfor vil et uafgjort resultat her passe aldeles udmærket.

Swansea har otte af 11 kampe 0-0 eller 1-1, mens Stoke har otte af 10 kampe 0-0 eller 1-1. Derfor napper vi glædeligt 70 øre større pris ved at satse på de to ciffertips fremfor den normale uafgjorte til odds 3,30.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar