18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til lørdagens kampe 8. oktober 2022

Leanders Luringer fokuserer på finsk, hollandsk og lavere engelsk ligafodbold på et rendyrket lørdagsprogram.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 8. oktober kl. 15:00

KTP – TPS: Over 2,5 mål til odds 1,57 ved bet365*
Finland, Ykkönen oprykningsspil

Underholdende affære i vente i Kotka, hvor hjemmeholdet er rykket tilbage i den bedste finske række efter resultaterne sidste weekend og kan spille fuldstændig frit, mens TPS med al sandsynlighed skal bruge alle tre point for at fastholde den andenplads, som giver playoff-kampe mod Lahti fra Veikkausligaen. TPS har kun to point og en dårligere målscore ned til et formstærkt Jaro-hold på 3.pladsen, som er 1,35 favoritter hjemme mod umotiverede Ekenäs på samme tidspunkt, så sejr til Jaro vil tvinge TPS til at nappe sejren.

Lørdagens gæster har misbrugt de første to matchbolde ved at tabe 0-1 til netop Jaro, mens man sidste weekend kun fik 2-2 mod totalt umotiverede KPV.

Selvom Kotkan givetvis har fejret oprykningen grundigt og derfor næppe er sportsligt topmotiverede, så råder man over rækkens topscorer i spanske Mika, som er fuldstændog ustyrlig med 12 mål i de sidste 10 kampe og sikker kurs mod rækkens topscorertitel.

Svært at se kampen gå død på noget tidspunkt, så gå efter tre mål til fin betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,47)

Leanders Listige – lørdag d. 8. oktober kl. 16:00

Chelmsford – Cheshunt: Chelmsford og over 2,5 mål i kampen til odds 2,45 ved Unibet
England, National League South

Spillet er et BetBuilder-væddemål, hvor Fuldtid “Chelmsford” og Totalt antal mål “Over 2,5” udløser odds 2,45.

I den engelske National League South startede Cheshunts oprykkere med en fin 3-2 sejr over Hampton & Richmond, men de efterfølgende ni kampe har alle budt på nederlag, de seneste af slagsen bekymrende af slagsen på 3-4 til Tonbridge og senest mod ellers formsvage Dulwich Hamlet, som blot havde en sejr i ni forsøg inden kampen.

Sidste weekend røg man ud til et ellers voldsomt skadesramt Kidderminster-mandskab i FA Cuppen, og nu skal man op mod skarpe Chelmsford, som udover et nederlag til topholdet Havant & Waterlooville er ubesejrede i resten af sæsonen. Man brugte ingen kræfter på at blæse Romford omkuld med 5-0 i FA Cuppen, og i et lignende matchup mod et også svagt Weymouth-hold vandt man sikkert med 3-1.

Cheshunt har hele otte ud af ni nederlag i ligaen på ciffertips over 2,5 mål, så her er det sjovere at bygge Chelmsford-sejr og over 2,5 mål i stedet for det almindelige 1-tal til 1,53.

Spil Leanders Listige til odds 2,45* (spilbar til 1,83)


Leanders Langskud – lørdag d. 8. oktober kl. 16:30

Volendam – Ajax: Ajax -4,5 (AH) til odds 7,00 ved LeoVegas*
Holland, Eresdivisie

Det sker sjældent, at Ajax får en decideret øretæve, men de få gange det er sket de sidste fem år, at Ajax har tabt med mindst tre mål, har man haft for vane at bounce hurtigt tilbage igen.

I 2018 tabte man to gange 0-3 til PSV, som blev fulgt af sejre på 4-1 over Venlo og 7-0 i pokalturneringen over HVV. I 2019 tabte man 2-6 til Feyenoord, men seks dage senere smadrede man Venlo med 6-0. I 2021 var den så gal igen med et stort nederlag til PSV på 0-4 i Super Cuppen. Ajax tog revanche en uge senere ved at slå Nijmegen med 5-0.

Nu kommer Ajax så fra et historisk stort 1-6 hjemmebanenederlag til Napoli i Champions League, så motivationen og hævntørsten bør være stor mod Volendam. Oprykkerne ligger sidste efter otte spillerunder og havde også det dårligste forsvar i top5 i den næstbedste række sidste sæson med alt for høje 1,4 mål lukket ind pr. kamp. I Eresdivisie har man fået klø med blandt andet 7-1 af PSV, godt nok på udebane, og selvom cheftræner Wim Jonk har en stor fortid i netop Ajax som spiller og som U19-træner mellem 2014 og 2015, bør Ajax ikke vise nogen nåde i opgøret på Kras Stadion i Volendam, hvor mange spillere bør være voldsomt sultne efter at bevise træner Alfred Schreuder, at de hører til i startopstillingen i Napoli i revancheopgøret i næste uge. Samtidig ligner Volendam et sikkert bund3-hold, og dem slog Ajax med de opsigtsvækkende cifre 13-0, 3-1, 4-2, 5-0, 4-0 og 5-0 i sidste sæson.

Prøv Ajax til at vinde med mindst fem overskydende til flot odds hos LeoVegas

Spil Leanders Langskud til odds 7,00* (spilbar til 5,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar