18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til årets SIDSTE Superliga-runde 12. – 13. november 2022

Årets sidste udgave af Leanders Superliga-luringer er landet!

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 12. november kl. 16:00

Sikeborg – Lyngby: Over 2,5 mål til odds 1,66 ved bet365*
Danmark, Superligaen

Lyngby er stadig sejrsløse efter 16 spillerunder, og en tilværelse i 1. division virker uundgåelig.

Nu møder man det hold, man har været tættest på at slå i sæsonen i form af et Silkeborg-hold, man førte mod i 35 minutter af 1. spillerunde, da man spillede 2-2 på hjemmebane. De efterfølgende 15 spillerunder har Lyngby blot ført i 20 minutter.

Det omvendte opgørs dynamik bør følge med i “returopgøret” på kunstgræs, hvor Silkeborg fortsat er uden pasningskongen og balance-talismanen Mark Brink. Uden ham har Silkeborg tabt 2-3 i Horsens, tabt 1-2 til Viborg og lukket to mål ind mod Randers den time, Brink ikke spillede efter at være tidligt udgået.

Lyngby har givet store chancer væk NI kampe i træk og bør ikke være tæt på at få et Clean Sheet her, mens Silkeborg også spiller tilpas offensivt og skaber rigeligt store chancer til, at både ciffertips som 3-0 og en ny 2-2’er kan være i spil her. Gå efter logiske tre mål eller flere i opgøret.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – søndag d. 13. november kl. 14:00

AGF – FC København: Over 4,5 kort i kampen til odds 1,94 ved Unibet*
Danmark, Superligaen

5-8-5-7-7-5-14 (!!)

Sådan er kort-statistikken mellem AGF og FCK siden 20/21-sæsonen, og med tanke på den tætte tabelsituation og FC Københavns akutte sejrsbehov, er det svært at forestille sig mindre drama søndag eftermiddag.

Dommer Mads Kristoffer Kristoffersen havde 10 advarsler i FCK – FC Midtjylland og var også manden bag de famøse 14 kort i AGF-FCK for to år siden, hvor han udviste både Nicolai Poulsen og Mikkel Kaufmann. Ceres Park bliver tæt på fuldsat søndag, og stemningen bliver med statsgaranti jævnt infernalsk.

Flot, flot betaling på sølle fem kort – gult/rødt tæller for tre, mens direkte rødt kort tæller for to.

Spil Leanders Listige til odds 1,94* (spilbar til 1,80)


Leanders Langskud – søndag d. 13. november kl. 14:00

HorsensOB: Horsens under 0,5 mål til odds 3,45 ved Unibet*
Danmark, Superligaen

42% af Horsens scoringer i sæsonen er kommet efter enten straffespark eller langskudsmål udenfor feltet, og selvom førstnævnte også er en indikator på, at Horsens er farlige i modstandernes felt, så har Jens Berthel Askous tropper ikke imponeret på underliggende parametre i forhold til deres overordentligt flotte pointhøst.

Horsens har færrest afslutninger af alle hold i Superligaen, færrest store chancer (0,30+ xG) skabt, færrest tiltvungne hjørnespark og tredjefærrest afleveringer til banens sidste tredjedel. Det skal ikke lyde som om, Jens Berthel Askous udvalgte har overpræsteret tykt, men holdets offensiv er bare ikke ret stærk, og OB skal have bedre chancer for at spille til nul end oddsene antyder.

Især fordi målmand Martin Hansen begynder at tage voldsomt fra, mens Mihajlo Ivancevic bare bliver bedre og bedre i midterforsvaret. Man har ikke tilladt store chancer mod sig i fire af de seneste syv kampe, og selvom man ingenlunde havde styr på Anders K. Jacobsen i det omvendte opgør, vandt man stadig med 1-0.

Flot betaling på, at OB spiller til nul igen, mens Horsens kommer ned på jorden efter den forrygende 5-1 sejr mod Randers i seneste hjemmekamp.

Spil Leanders Langskud til odds 3,45* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar