18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til lørdagens fodboldkampe 12. februar

Leanders Luringer har fundet de tre bedste bud på lørdagsfiduser fra fodboldens verden. Vi skal bla. til finalen ved VM for klubhold og til mulig pokalsensation i Skotland.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 12. februar kl. 17:30

Chelsea – Palmeiras: Chelsea vinder i ordinær tid til odds 1,70 ved LeoVegas*
VM for Klubhold, Finale

Historisk har de forsvarende Champions League-vindere altid været storfavoritter ved finalen i VM for klubhold:

2020 Bayern München 1,22 mod UANL Tigres
2019 Liverpool 1,46 mod Flamengo
2018 Real Madrid 1,18 mod Al Ain
2017 Real Madrid 1,26 mod Gremio
2016 Real Madrid 1,12 mod Kashima Antlers
2015 FC Barcelona 1,18 mod River Plate

Derfor virker det voldsomt, at Chelsea nu er helt oppe at ramme odds 1,70 mod et Palmeiras-hold, som immervæk kun har spillet statsmesterskaber i Brasilien siden Serie A-turneringen stoppede 10. december.

For Chelsea er der en hel uge til næste opgave i London-lokalogøret mod Crystal Palace, så Thomas Tuchel bør komme i stærkeste opstilling og nappe sejren mod brasilianerne til det, som rent odds-teknisk bør være overpris.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – lørdag d. 12. februar kl. 13:30

Manchester United – Southampton: Begge hold scorer og over 2,5 mål i kampen til odds 2,10 ved bet365*
England, Premier League

Det har bestemt ikke været kedeligt at se Ralph Hassenhutls Southampton mod Manchester United. Seks indbyrdes møder har givet en målscore på 19-8 til “De Røde Djævle” og selv hjulpet på vej af den historiske 9-0 sejr på Old Trafford for et år siden, har der stadig været 3,6 mål i snit i de øvrige fem kampe.

Southampton tog en fremragende 3-2 sejr på udebane mod Tottenham onsdag aften, hvor holdet leverede ypperligt presspil og nemt kunne have scoret mere end tre gange mod Spurs. Dagen forinden havde Manchester United skuffet med blot 1-1 ude mod Burnley, og efter jul har United blot holdt nullet i to ud af ni kampe.

1-1 er en risiko her i forhold til et gæt på ciffertips, men Southampton ligner på ingen måde et hold, som har tænkt sig at stille sig tilfreds med det ene point. Derfor går vi med mindst tre scoringer i kampen og mål fra begge mandskaber.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – lørdag d. 12. februar kl. 18:30

Annan – Rangers: Annan +1,5 (AH) til odds 3,70 ved bet365*
Skotland, Scottish Cup, 5. runde

Rangers har kørt et decideret voldsomt program de sidste to uger, hvor man har spillet 26. januar, 29.januar, 2. februar, 6. februar og 9. februar inden det på lørdag igen er kamptid mod Annan fra den fjerdebedste række i den skotske pokalturnering.

Fem dage senere venter Dortmund i Europa League-playoff, og manager Gio van Bronckhorst må derfor ventes at stille med et temmelig blandet hold, som uvant skal spille på kunstgræs-underlag mod Annan, som derimod har kampen som en af sæsonens helt store oplevelser.

Annan har blot spillet to kampe siden 22. januar og bør derfor komme vel restituerede, og selvom forskellen mellem Premiership og League Two i sagens natur er enormt stor, så kan Rangers sagtens komme i problemer på dagen.

Gå derfor efter Annan til maksimalt at tabe med et mål i ordinær tid.

Spil Leanders Listige til odds 3,70* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Flere spilforslag fra Benjamin Leander?

Skriv et svar