18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til lørdag den 25. september

Leanders Luringer tager den store lørdagsrundtur til Island, Brasilien og Portugal, hvor der blandt andet jagtes skyhøje odds 7,80 på Leanders Langskud.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 25. september kl. 19:00

Guimaraes – Benfica: Dobbeltchance X2 og under 4 mål til odds 1,61 ved bet365*

Spillet er et byg selv væddemål, hvor kombinationen sammensættes under “dobbeltchance” og “antal mål”.

Benfica øjner blod med en hjemmekamp mod FC Barcelona, som bliver markant mere overkommelig end tidligere set. Catalanerne lider på alle leder og fronter, og naboerne fra den iberiske halvø kan blive distanceret med fire point i Gruppe E, hvis Benfica vinder hjemmekampen på Estadio da Luz onsdag aften.

Det bør få træner Jorge Jesus til at rotere noget i udekampen mod Vitoria Guimaraes, og i forvejen kan Benfica godt tillade sig den luksus at prioritere CL-kampen lidt mere med tanke på, at holdet har gjort rent bord i Primeira Liga med 18 point for seks runder.

Træner Jorge Jesus har også en fornem, indbyrdes statistik mod Guimaraes-træner Pepa, som han har slået seks gange med en samlet målscore på 18-3. Dengang har Pepa været træner for Pacos, Tondela og Moreirense, og denne gang bør han komme med sit historisk stærkeste hold.

Om det ligefrem er nok til point mod Benfica er nok tvivlsomt, men ved at bygge væddemålet “Dobbeltchance X2 og under 4 mål” får vi effektivt resultaterne 0-0, 0-1, 1-1, 0-2, 1-2 og 0-3 med. Altså to uafgjorte og et hav af “cruise control sejre” til forhåndsfavoritterne fra Benfica. Til odds 1,61 skal det være en fin betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)


Leanders Listige – lørdag d. 25. september kl. 22:00

Santa Cruz – Botafogo PB: 2-tallet til odds 2,20 ved Nordicbet*

Sidste runde i Brasiliens Serie C, hvor det allerede nu ligger fast, at Santa Cruz må en tur ned i Serie D. “En række, det ikke er værdigt for Santa Cruz at spille i”, udtalte klubbens præsident efter katastrofen var officiel, og spørgsmålet er, hvor mange af spillerne, der har tænkt sig at give alt for klubben i den sidste kamp på hjemmebane inden den givetvis står på nye adresser for langt størstedelen af spillerne efter kampen.

Gæsterne fra Botafogo kommer helt sikkert til at give alt for klubben eftersom holdet i den grad har noget på spil. Holdet indtager pt. den sidste plads til oprykningsslutspillet, men kan blive overhalet af både Ferroviario og Volta Redonda inden sidste spillerunde samtidig med, at man kan nå 2.pladsen i gruppen, der vil betyde fordel af hjemmebane og en nemmere lodtrækning i semifinalerne.

Med andre ord bør der altså både være motivation og klasse til forskel her, og selvom Botafogo mangler rutinerede, karantæneramte Juninho, har holdet stadig rigeligt med rutine fra højere niveau via syv andre markspillere på mindst 30, der alle har spillet i den bedste eller næstbedste række tidligere i karrieren. Flot odds på det logiske 2-tal her.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 1,95)

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Leanders Langskud – lørdag d. 25. september kl. 16:00

Breidablik – Kopavogur: Kopavogur vinder 2. HALVLEG til odds 7,80 ved Marathonbet*

Sidste runde i Islands bedste række, hvor der er endnu er spænding om guld, sølv og den sidste nedrykker. Breidablik bliver mestre, hvis holdet henter flere point end Vikingur Reykjavik, men det er der ikke meget, der tyder på, for Vikingur har en hjemmekamp mod komplet umotiverede Leiknir, som i sæsonens første 10 udekampe har hentet sølle to point. Leiknir reddede sig endegyldigt sidste weekend på trods af et 0-1 nederlag til nedrykningstruede Keflavik, så der skal virkelig ske ting og sager, før Breidablik kommer i guldposition.

Naturligvis vil hjemmeholdet gå benhårdt efter sejren, men hvad når meldingen kommer om, at Vikingur måske fører 2/3-0 ved pausen? Så kan gassen hurtigt gå af ballonen, og det er guf for Kopavogur, der skal ha’ alle tre point, hvis Akranes under stregen slår Keflavik i et sandt nedrykningsgys. Hvis Akranes vinder kampen med præcis et mål og Kopavogur krydser mod Breidablik, vil ALLE tre hold stå med 21 point og målscoren -15! Her kommer det så ned til flest scorede mål, og der kan Kopavogur meget nemt stå med sorteper, hvis holdet kun får 0-0. Både Keflavik og Kopavogur risikerer at stå med helt identisk målscore, og så vil Kopavogur trække sorteper på dårligere indbyrdes målscore mellem de to hold (1-2)

Derfor har Kopavogur altså incitament til at gå efter point hele vejen i gennem, og det bør også afspejle sig i de sidste 45 minutter, hvor holdet givetvis vil være jævnt mere motiverede end Breidablik, hvis blot meldingen kommer om, at Vikingur som forventet fører klart.

Derfor prøves skyhøje 7,80 på, at gæsterne vinder 2. halvleg isoleret set uden fokus på, hvordan 1. halvleg ender.

Spil Leanders Langskud til odds 7,80* (spilbar til 5,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

2 kommentarer

  1. Den Lette – spillet er vel under 3,5 mål hvorfor 1-3 og 0-4 ikke giver gevinst. Fås i øvrigt pt. til 1,68 ved Nordic bet builder

    1. Tak for opmærksomheden, Anders! Det er rettet nu. Fin pris hos Nordicbet!

Skriv et svar