18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til kvindernes VM i fodbold 1. – 2. august 2023

Kvindernes Fodbold-VM går for alvor ind i sin afgørende fase, og Benjamin Leander udnytter den store spænding i nærmest alle puljer til at traktere med tre spilforslag, bla. til Danmarks skæbnekamp mod Haiti.

Foto: IMAGO / Xinhua

Leanders Lette – tirsdag d. 2. august kl. 13:00

Haiti – Danmark: Danmark holder Clean Sheet til odds 1,72 ved bet365*
VM i fodbold for kvinder. Gruppe
D

Med mindre Kina leverer en voldsom overraskelse og slår England (odds 8,50 i skrivende stund) er Danmark videre som nummer to i Gruppe D, hvis bare man spiller uafgjort mod Haiti. En modstander, som landstræner Lars Søndergaard har beskrevet som “en hel del bedre end ventet”, og et postulat, som ingenlunde er hverken defensivt eller forlorent.

Mellemamerikanerne tabte kun med 0-1 til både Kina og England og har vist stor defensiv stabilitet i en trup, hvor kun en enkelt spiller gør sig i hjemlandet, mens resten af spillerne kommer fra fransk fodbold og amerikansk sekundafodbold. Ingenlunde et hold, Danmark skal frygte, men et hold, som ikke må undervurderes.

Derfor vil det også være fjollet af danskerne at angribe kampen med et voldsomt offensivt tryk og give plads til omstillinger, hvor lille, lynhurtige Nerila Mondesir fra Montpellier i den bedste franske række kan gøre ondt på danskerne sammen med blot 150 cm høje Batcheba Louis, som også var skarp for franske Fleury i den forgangne sæson.

Danskerne var komfortable mod Kina i store dele af kampen og bør kunne organisere sig så tilpas fint, at Haiti ikke bør komme til store chancer. Med mindre meldingen kommer om usandsynlig kinesisk føring mod England, skal Danmark ingenting, og derfor er oddset på Clean Sheet til keeper Lene Christensen faktisk overraskende fint.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – onsdag d. 2. august kl. 12:00

Panama – Frankrig: Over 2,5 mål og begge hold scorer IKKE til odds 1,80 ved bet365*
VM i fodbold for kvinder. Gruppe F

Der er en overvejende sandsynlighed for, at 1-0 er nok for Frankrig i forhold til at sikre sig gruppesejren, for de nærmeste forfølgere fra Jamaica har en voldsomt svær kamp mod Brasilien på 3.pladsen, hvor brasilianerne giver 1,22 for sejren og dermed vil havne på gruppens andenplads, hvis Frankrig som forventet indfrier deres 1,04 favoritværdighed.

Der er dog ingen grund til at tro, at gruppens (og potentielt hele VMs) dårligste hold fra Panama giver Frankrig nævneværdig modstand onsdag middag dansk tid. Mellemamerikanerne er med til deres første VM nogensinde og var komplet chanceløse mod Brasilien, hvor man tabte 0-4, havde en afleveringsprocent på 56 og tabte skudstatistikken 6-32.

Franskmændene er et noget bedre hold end Brasilien, og Panama har indenfor de sidste tre år tabt 0-6 til Haiti ved OL, 0-8 til USA ved OL og 0-7 til Japan i en venskabskamp. Alle nationer, som er mærkbart under franskmændenes standard.

Selvom Frankrig skulle rotere en stjerne eller to, så burde de være alt rigeligt i stand til at give de motivationsløse mellemamerikanere en øretæve, og spillet her går på, at Frankrig vinder med 3-0 eller bedre uden at lukke mål ind.

Spil Leanders Listige til odds 1,80* (spilbar til 1,67)

Leanders Langskud – tirsdag d. 1. august kl. 9:00

Vietnam – Holland: 1. spiller som får gult kort: INGEN til odds 8,00 ved bet365*
VM i fodbold for kvinder. Gruppe E

Holland er gigantfavoritter til sejren mod lille Vietnam med odds 1,01, og kigger man på de kampe ved VM-slutrunden, hvor vi har haft gigant-forhåndsfavoritter til odds 1,02 eller lavere, er der god værdi i at kigge efter en udramatisk affære:

Spanien – Zambia: 12 frispark, to gule kort i minut 90+1 og 90+10 ved stillingen 5-0.
Brasilien – Panama: 17 frispark. 0 gule kort i kampen. Brasilien vandt 4-0
England – Haiti: 21 frispark. 3 gule kort i kampen. England vandt kun 1-0
USA – Vietnam: 26 frispark. 2 gule kort i kampen. USA vandt 3-0.
Spanien – Costa Rica: 18 frispark. 0 kort i kampen. Spanien vandt 3-0.

Altså er to ud af fem kampe med kæmpefavoritter endt uden kort, og Holland står overfor en opgave, hvor de skal jagte mål fra kampens begyndelse. Vil man vinde gruppen foran USA, kræver det et resultat, som er tre mål bedre end USAs ditto mod Portugal, og derfor er det svært at forestille sig motivationsløse Vietnam stå i en situation, hvor de pludselig begynder at hive kort mod hollænderne, som ganske enkelt skal være bedre, hurtigere og i stand til at spille sig forbi asiaterne, som tabte 0-9 til Spanien i sidste test inden VM og 0-7 til Frankrig i en testkamp sidste sommer, hvor det endte uden kort mod begge europæiske nationer.

Kroatiske Ivana Martincic dømmer sin første kamp ved slutrunden og er til dagligt vant til at dømme herrespillere i den næstbedste række, mens hun internationalt har dømt tre af dine seneste seks klubkampe helt uden kort i kvindernes Champions League. Hun bør være rigeligt overkvalificeret til opgaven her, som bør ende med 0 kort langt flere gange end en ud af otte opgør.

Spil Leanders Langskud til odds 8,00* (spilbar til 5,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar