18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Kroatien – Danmark den 22. september 2022

Danmark har matchbold i Zagreb torsdag aften, når Nations League 1.pladsen kan sikres med sejr mod Kroatien. Benjamin Leander giver sine tre bedste spiltips til den nervepirrende kamp.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 22. september kl. 20:45

Kroatien – Danmark: Under 2,5 mål til odds 1,65 ved bet365*
Nations League, League A Gruppe 1

Det omvendte opgør i Parken havde sølle to afslutninger indenfor rammen, hvor Mario Pasalic’ ene af slagsen var nok til at sikre kroaterne sejren på dansk grund.

Dengang kom begge hold fra to udmattende kampe ugen op til, hvorimod man denne gang møder friskere op.

Til gengæld bør kampens vigtighed sørge for, at kampen næppe går målamok. Taberen af kampen står umanerlig skidt i forhold til at få geuppesejren, og med afbud fra stærke navne som Jonas Wind, Andreas Cornelius, Robert Skov, Yussuf Poulsen og Josip Brekalo, går vi med maksimalt to scoringer her.

Spil Leanders Lette til odds 1,65* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – torsdag d. 22. september kl. 20:45

Kroatien – Danmark: Kroatien flest hjørnespark til odds 1,83 ved Unibet*
Nations League, League A Gruppe 1

Uden ret mange store angribere til rådighed vil det være underligt, hvis danskerne øser indlæg ind mod det kroatiske forsvar. Nok vandt danskerne 8-4 i det omvendte opgør i Parken hvad angår hjørnespark, men her stillede man også med Andreas Cornelius den første time og Jonas Wind som erstatning den sidste halve time.

Omvendt vil kroaterne givetvis sigte efter 191 cm høje Ante Budimir og kun falde tilbage i tilfælde af føring, som vil sende dem på førstepladsen.

Danskerne tabte hjørnesparkene med 5-6 i Østrig og fik mirakuløst nok 2-2 på Stade de France selvom franskmændene havde bolden 60% af tiden og havde49 etablerede angreb på danskernes bane, men med mindre Danmark kommer foran i Zagreb, bør det være kroaterne, som bliver spildominerende og dermed også med bedst chancer for at komme flest gange til hjørneflagene.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,75)


Leanders Langskud – torsdag d. 22. september kl. 20:45

Kroatien – Danmark: Kasper Schmeichel (DAN) får kort til odds 12,00 ved bet365
Nations League, League A Gruppe 1

Et gedigent langskud, men hvorfor ikke? Kasper Schmeichel har temperament som sin far og har i sin seniorkarriere modtaget et gult kort 31 gange for klub og landshold. I VM-kvalen så han gult mod både Skotland og Israel på udebane, ligesom han i Nations League i 2018 så gult i to ud af tre starter; begge gange mod Wales.

Schmeichel er IKKE i karantænefare til kampen mod Frankrig, så her kan man nemt forestille sig, at Schmeichel ved uafgjort eller især ved spinkel dansk føring i løbet af 2. halvleg vil tage sig god tid ved igangsættelserne. Desuden er ikke så få af de 31 gange gult kort kommet for brok, og italienske Davide Massa er ikke typen, man skal spøge med på den konto.

Prøv voldsomme odds 12 på, at Schmeichel på den ene eller anden måde havner i Massas sorte bog torsdag aften.

Spil Leanders Langskud til odds 12,00* (spilbar til 9,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar