18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Italien – Spanien d. 6. juli 2021

Fire hold resterer ved EM-slutrunden, og Leanders Luringer går i dybden med tre spilforslag til begge semifinaler. Først i ilden skal Spanien og Italien.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 6. juli kl. 21:00

Italien – Spanien: Over 3,5 kort i kampen til odds 1,61 ved bet365*

Med mindre kampen går i forlænget spilletid, er det voldsomt svært at se kampen her undgå at blive dramatisk til sidst. Italienerne leverede en sand opvisning i tidsudtræk, drama og skuespil i de døende minutter mod Belgien, og det var en mindre sensation, at det blot endte med et enkelt gult kort.

Den slags går næppe med sydlandske temperamenter samlet en masse i semifinalen, og selvom der er mange nye navne ift. VM 2018-kvalifikationskampene i 2016/2017, så endte det trods alt med otte advarsler i det første opgør mellem de to kombattanter, og Italiens pres er ikke blevet mindre intenst under Roberto Mancini som landstræner.

Felix Brych dømmer kampen, og var kuriøst nok manden bag de otte advarsler i VM-kvalen for fire år siden, og vil givetvis være nultolerant overfor usportslig adfærd og brokkeri, så her er det virkelig ikke svært at finde fire kort i ordinær spilletid, med mindre vi som sagt får en affære på vej i forlænget spilletid. Til den tid kan det dog nemt være endt med fire mand i Brychs sorte bog, så værdien skal være soleklar.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,45)


Leanders Listige – tirsdag d. 6. juli kl. 21:00

Italien – Spanien: Lorenzo Insigne over 2,5 afslutninger i ordinær tid til odds 2,20 ved bet365*

Kun Ciro Immobile har flere afslutninger for italienerne end målscoreren til 2-0 mod Belgien; Lorenzo Insigne. Den vævre offensivspiller har i det hele taget været temmelig skydegal for “Azzurri” med 60 afslutninger på 18 kampe siden efteråret 2018, og det er svært at se ham uden en offensiv nøglerolle mod et spansk hold, som ikke så overbevisende ud defensivt mod hverken Kroatien eller Schweiz.

Både blokerede skud, skud forbi mål og skud indenfor rammen tæller her, og Insigne havde såmænd tre skud på mål sidst han spillede mod Spanien i VM-kvalifikationen i 2017 i en kamp, hvor italienerne var mærkbart større underdogs end de er tirsdag aften.

Gå efter mindst tre Insigne-afslutninger til spiseligt odds.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,05)


Leanders Langskud – tirsdag d. 6. juli kl. 21:00

Italien – Spanien: Sergio Busquets får kort til odds 3,25 ved bet365*

Det er ufattelig sjældent, at man scorer sig 3,25 på kort til Sergio Busquets, når han stiller op til en kamp som underdog. Det sker temmelig sjældent for FC Barcelona, og Busquets har da også kun fået kort i to af de syv kampe, han har stillet op i som underdog for klub og landshold siden efteråret 2017.

Alligevel virker betalingen på kort til Busquets dog her temmelig generøs. Yuri Tielemans skulle kun bruge 20 minutter for at ryge i dommerens sorte bog i Belgien-Italien, og med Busquets på samme placering på banen er det svært at se FC Barcelona-spilleren undgå at komme i infight adskillige gange.

Læg dertil, at Busquets har fået gult i to ud af fire kampe med Brych som dommer de sidste fem år, og så virker det forsvarligt at gå efter kort til en af banens absolut mest oplagte kortslugere.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 2,85)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

Skriv et svar