18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Holland – Danmark den 26. marts

Landskamp og Leanders Luringer rimer perfekt på hinanden, så Benjamin Leander har fundet et sæt luringer frem til årets første landskamp, når Kasper Hjulmands tropper gæster Johan Cruyff Arena.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 26. marts kl. 20:45

Holland – Danmark: Der dømmes IKKE straffespark i kampen til odds 1,35 ved bet25*
Testkamp

Odds 1,35 er absolut til den lavere side i afdelingen for “Leanders Lette”, men husk på, at venskabskampe ikke afvikles med VAR, sådan så der altså er langt færre risici for, at en penibel situation kan ses i gennem.

Danmarks 10 straffespark under Kasper Hjulmand fordeler sig på to mod Island, to mod Gibraltar, to mod Moldova, et mod England, et mod Finland, et mod Færøerne og et mod Georgien. Altså primært i kampe, hvor modstanderne har været af ekstremt meget lavere kvalitet end Holland.

Hollænderne selv fik godt nok seks straffespark i VM-kvalifikationen, men det’ altså med tre gange to straffespark mod Tyrkiet, Montenegro og Gibraltar, som også må siges at være langt under niveau emd danskerne, især disciplinært. I testkampe har hollænderne blot fået ét straffespark i 12 tilfælde siden 2017, og det var senest mod Georgien.

Acceptabel betaling på, at der ikke peges på pletten i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,35* (spilbar til 1,28)

Leanders Listige – lørdag d. 26. marts kl. 20:45

Holland – Danmark: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,75 ved LeoVegas*
Testkamp

De to hold står naturligvis for offensiv fodbold, men det er stadig første samling for landsholdsspillerne siden november måned. Fire en halv måned er lang tid i landsholdsfodbold, og derfor skal man næppe forvente et festfyrværkeri af en kamp i Amsterdam.

Sidst Danmark spillede kamp i marts måned efter en lang pause endte det med en kneben 2-0 sejr over Israel, som endda var i kompetitivt regi i VM-kvalifikationen, mens hollænderne på samme tidspunkt sidste år godt nok var helt ved siden af sig selv og tabte 2-4 i den tyrkiske heksekedel. Det var dog under Frank de Boer som landstræner, og under Louis van Gaal har defensiven set mærkbart bedre ud.

Det er naturligvis et tab for Danmark, at defensive navne som Daniel Wass og Simon Kjær er ude med skader, men erstatningerne er stadig så tilpas fine til, at det næppe ender med rendyrket hollandsk skydetelt i kampen, selvom der kommer pres på offensivt.

En snert af værdi i maksimalt to mål i opgøret.

Spil Leanders Listige til odds 1,75* (spilbar til 1,70)

Leanders Langskud – lørdag d. 26. marts kl. 20:45

Holland – Danmark: Ciffertip 1-1 til odds 6,50 ved bet365*
Testkamp

Danskerne er ikke blevet testet voldsomt under Kasper Hjulmands vinger, men ser man bort fra de tre nederlag til Belgien, så har Danmark faktisk været overordentlig godt med i de øvrige kampe mod kvalitetsmodstandere i England (0-0, 1-0 og 1-1 i ordinær tid) samt i testkampen mod Tyskland (ligeledes 1-1)

Hollænderne skal ikke være langt fra i niveau, og med afbud fra anfører Simon Kjær er det svært at se Kasper Schmeichel og co. få let spil mod hollændernes offensiv med flere slagkraftige navne.

I en kamp, som skal være tættere på papiret end hollændernes odds 1,95-favoritværdighed, ligner 1-1 til høj betaling et ganske fornuftigt langskud.

Spil Leanders Langskud til odds 6,50* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Find flere tips fra Leander i SpilXpoden


Skriv et svar