18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til HELE Superliga-gyserrunden søndag den 19. marts 2023

Leanders Luringer kører dobbelt op på Store Superliga-søndag og har Luringer klar til ALLE seks kampe.

Foto: Scanpix

Leanders Lette 1 – søndag d. 19. marts kl. 15:00

FC Nordsjælland – Brøndby: Begge hold scorer til odds 1,59 ved Marathonbet*
Danmark, Superligaen

Det lugter af mål i Farum, hvor Brøndby skal bruge alle tre point på at være fuldstændig sikre på en plads i mesterskabsspillet. Selvom uafgjort kan være nok, er det svært at se Brøndby opgive sit offensive spil, som har været i særklasse skarpt under Jesper Sørensen med 10 store chancer skabt på mindst 0,30 Expected Goals og 0 store imod sig.

FCN har dog også været kreative under Johannes Hoff Thorup som træner. Til gengæld har man tre gange smidt en føring i forårets kampe, og førstepladsen i Superligaen er i fare, hvis man smider point her.

Kuriøst nok er fem af de sidste seks indbyrdes opgør endt med mindst af holdene til ikke at score, men med stor spillerudskiftning og nye trænere i Sørensen og Thorup, bør man ikke skele voldsomt til den statistik, men i stedet se på et matchup, hvor der bør være offensiv og tempofyldt fodbold i vente.

Begge hold på tavlen ser oplagt ud.

Spil Leanders Lette til odds 1,59* (spilbar til 1,50)

Leanders Lette 2 – søndag d. 19. marts kl. 15:00

FC København – Viborg: FCK scorer over 1,5 mål til odds 1,48 ved Nordicbet*
Danmark, Superligaen

Oddset på FCK (1,38 for sejr torsdag eftermiddag) virker ved første øjekast latterligt lavt mod et Viborg-hold, som fuldt fortjent indtager en top3-placering i Superligaen.

FCK’erne fremstår dog tæt på uovervindelige for tiden på alle arealer af banen, og Viborgs opgave i Parken besværes voldsomt af en karantæne til anfører Jeppe Grønning, som har startet samtlige SL-kampe i denne sæson.

I sidste sæson spillede VFF seks kampe hvor Grønning spillede 45 eller færre minutter, og resultatet var tydeligt: Fem point i seks kampe og 11 mål lukket ind på under 500 minutter.

Under Jacob Neestrup har “Byens Hold” skabt over to store chancer pr. kamp i snit, og selvom Lucas Lund har stået en stor sæson i Viborg-målet, bør der være overordentlig god sandsynlighed for mindst. toFCK-træffere i kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,48* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige 1 – søndag d. 19. marts kl. 15:00

Lyngby – Horsens: Under 2,5 mål til odds 1,88 ved bet365*
Danmark, Superligaen

Forbløffende god pris på en målfattig affære i Lyngby med tanke på, at de indbyrdes opgør mellem de tre nedrykningskandidater fra Lyngby, Horsens og AaB har været som følger:

LBK – AaB 0-2, AaB – LBK 1-1, ACH – AaB 0-0, AaB – ACH 0-0, ACH – LBK 1-0

Med andre ord 5 ud af 5 under, og søndag i Lyngby er det lidt en nederlag forbudt kamp for begge hold i og med, at Horsens med nederlag vil gå på fem forårsnederlag ud af fem og sølle fire points afstand ned til Lyngby – en afstand, som for fem spillerunder siden var på svimlende SEKSTEN point.

For Lyngby vil et nederlag medføre 10 points afstand til Horsens og en målscore, der er minimum seks mål dårligere.

Det ustadige vejr har næppe hjulpet på baneforholdene i postnummer 2800, hvor hverken 1-1 kampen mod FCN eller 1-0 kampen mod Brøndby bar præg af specielt poleret eller chancerig fodbold.

Neglebider i vente, hvor der må være større sandsynlighed for fight og intensitet end mål og store chancer.

Spil Leanders Listige til odds 1,88* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige 2 – søndag d. 19. marts kl. 15:00

AGF – OB: Flest hjørnespark: AGF (-1) til odds 2,06 ved Unibet*
Danmark, Superligaen

Kun Horsens har flere indlæg i Superligaen denne sæson end AGF har, og det giver god mening, at AGF’erne har så mange indlæg mod deres 9’er i Patrik Mortensen, som har flere hovedstødsforsøg end nogen anden spiller i Suppen.

I foråret har AGF spillet med både masser af indlæg og masser af hjørnespark. Sidstnævnte er blevet vundet med 9-3 i Randers og 9-3 mod Horsens, mens man mod Silkeborg var boldbesiddelsesmæssigt domineret med sølle 35% i eget favør og et nederlag på 3-4 på hjørnesparkskontoen.

OB derimod ligger suverænt sidst i indlægsstatistikken, både hvad angår kvantiteten og kvaliteten desangående. Man har ikke længere solgte Issam Jebali at sigte efter i boksen, og Bashkim Kadrii er virkelig ikke manden at sigte efter i luften med NUL hovedstødsforsøg i sæsonen sålangt. De sidste to kampe er tabt med 3-6 i hjørne mod AaB og med 0-10 mod FCK, hvor man allerede inden udvisningerne til Adelgaard og Ivancevic var bagud 0-4 i hjørnespark.

Da holdene mødtes i Odense havde AGF overtaget i boldbesiddelse med 56-44 og 6-3 i hjørnespark, og lignende cifre kunne sagtens indfinde sig her.

Fin betaling på, at AGF kommer til hjørneflagene mindst to gange mere end OB.

Spil Leanders Listige til odds 2,06* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud 1 – søndag d. 19. marts kl. 15:00

AaB – Randers: Simen Nordli (RFC) scorer til odds 3,95 ved bet25*
Danmark, Superligaen

Nordjyske kunne torsdag melde om OTTE fraværende spillere til AaB-træning inden weekendens kamp mod Randers, og i forvejen er det svært at se nogen form for lys for enden af den mørke, nordjyske tunnel for tiden. AaB har ikke vundet på eget græs i Superliga-regi i snart syv måneder, og selvom defensiven har været klart bedre end offensiven under Erik Hamrén, ændrer det ikke på, at AaB er ramt til opgøret her og givetvis skal rokere om på holdet igen.

Randers har heller ikke imponeret stort i foråret, men har hentet norsk forstærkning i vintervinduet, der ser spændende ud. Simen Nordli scorede tre og lagde op til fem i sidste sæson for Aalesund, hvor han havde tre afslutninger pr. kamp i snit, og har også gjort sig bemærket for Randers i sine første fire starter med 10 afslutninger – syv af dem inde fra straffesparksfeltet inklusiv fire fra den såkaldte DangerZone centralt for mål.

Thomas Thomasberg har fortsat svært ved at få løst sin 9’er kabale, hvor Filip Lundberg senest var fuldkommen anonym mod AGF, mens hverken Marvin Egho, Alhaji Kamara eller Stephen Odey virker skarpe for tiden. Derfor kan Nordli være Randers’ go to guy i forhold til offensiv produktion.

Næsten fire gange indsatsen på den norske kantspiller frister.

Spil Leanders Langskud til odds 3,95* (spilbar til 3,50)

Leanders Langskud 2 – søndag d. 19. marts kl. 15:00

Silkeborg – FC Midtjylland: Tillægstid 2. halvleg – mål scoret? JA til odds 4,75 ved bet25*
Danmark, Superligaen

I denne uges episode af SpilXpoden er der advokeret for masser af drama i Silkeborg-FCM, og spilforslaget her flugter fint derefter.

FCM er pisket til sejr, hvis de vil med i Top6, mens Silkeborg er det samme, med mindre Randers taber til AaB og AGF ikke taber til OB. Oddsene tilsiger, at der sammenlagt er under 30% sandsynlighed for, at det sker, så Silkeborg må forventes at angribe kampen i vanlig, offensiv stil.

Sidst de to hold mødtes i Silkeborg skulle FCM også jagte mål for at holde snor i FCK ift målforskel, og her endte det med Silkeborg-scoring i 90+3 efter en vild, offensiv afslutning, og søreme om ikke marts-mødet mellem de to hold også bød på en 90+3 scoring fra gæsternes Henrik Dalsgaard.

Flot betaling på, at det blir alle gode gange tre i træk med overtidsscoring i 2. halvleg med tanke på opgørets dynamik.

Spil Leanders Langskud til odds 4,75* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar