18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til GYSERafslutningen i den norske Eliteserie 12. december

Hverken guld- eller nedrykningsplaceringer er på plads endnu i den norske Eliteserie, og det efterlader voldsomt spændende kampe som Leanders Luringer har kastet sig over.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 12. december kl. 17:00

Brann – Sarpsborg: Over 2,5 mål til odds 1,66 ved Nordicbet*

Brann Bergen flirter med nedrykning fra den bedste norske række for blot anden gang siden 1987, og man er afhængig af hjælp fra andre hold for at kunne klare frisag. Kravet er sejr over Sarspsborg, mens Stabæk skal sætte point til i udekampen mod Odds.

Derfor er det naturstridigt at tro på andet end mange mål i opgøret, hvor uafgjort altså sender Brann ned i OBOS Ligaen. Gæsterne fra Sarpsborg har været voldsomt målrige i anden halvdel af sæsonen, hvor de første 15 kampe kun indeholdte 34 scoringer, så har de sidste 14 af slagsen haft hele 46 scoringer, hvor Sarpsborg ikke har holdt nullet i de seneste 12 af slagsen. Omvendt er man blot blevet nullet i to af kampene, og selvom det omvendte opgør i Sarpsborg endte 0-0 i juni, så bør underholdningsværdien blive langt højere her. Over 2,5 mål virker langt mere attraktivt end at spille Brann til at vinde kampen til fedtede odds 1,57 i snit – det er alt andet lige et hold, som blot har vundet sølle fire ud af 29 kampe i sæsonen.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,55)


Leanders Listige – søndag d. 12. december kl. 17:00

Lillestrøm – Sandefjord: Over 2,5 mål og begge hold scorer i kampen til odds 1,85 ved bet365*

Sjældent og dobbelt spilforslag på samme kamp, men som det kan læses nedenfor, er der særlig motivation på spil for især Lillestrøms Thomas Lehne Olsen.

Lillestrøm mangler dog 60% af sin normale bagkæde med karantæner til wing backen Edh og midstopperne Garnås og Ogbu, så der skal virkelig tænkes kreativt fra cheftræner Geir Bakke, som dog skal bruge tre point i jagten på den fjerdeplads, som kan udløse europæisk spil efter sommerferien.

Sandefjord mangler vigtige Brice Wembangomo, som også er i skammekrogen efter advarsel senest, og uden Wembangamo fra start i denne sæson har søndagens gæster tabt fire og spillet en enkelt uafgjort med 10 mål lukket ind i processen.

Gå efter mål fra begge sider og mindst tre af slagsen i kampen i en affære, hvor 1-1 vil være komplet ubrugeligt for især Lillestrøm-

Spil Leanders Listige til odds 1,85* (spilbar til 1,72)


Leanders Langskud – søndag d. 12. december kl. 17:00

Lillestrøm – Sandefjord: Thomas Lehne Olsen (LSK) scorer mindst 2 mål i kampen til odds 4,70 ved LeoVegas*

Både motivation for holdet og motivation for en enkelt spiller skal være afgørende her. Lillestrøm kan stadig ende på den Europa-givende fjerdeplads, som kræver, at Viking, Molde eller Bodø vinder den norske pokalturnering, hvilket dog også er svært sandsynligt.

For LSK-anfører Thomas Lehne Olsen er det chancen for at blive topscorer i Eliteserien, som motiverer stort, og det bliver i skarp konkurrence med Moldes Ohi Omoijuanfo. Begge herrer ligger på imponerende 26 sæsonscoringer indtil videre, og blot en enkelt scoring vil sende Lehne Olsen op på siden af Sigurd Rushfeldt og Kasper Junker, som hver har 27 sæsonscoringer, mens to scoringer vil tangere Harald Brattbakks 28 mål i 1996. Odd Iversens 30 mål i 1968 virker langt væk, men alt andet lige bør Lillestrøm udelukkende spille kampen for at sætte sin anfører op til mere personlig hæder.

Sandefjord tager den to en halv time lange bustur nordpå uden noget som helst at spille for. Defensivprofilen Wembangomo afsoner karantæne, ligesom midtbaneslideren Kurtovic og den andorranske landsholdsspiller Marc Vales var skadet i sidste kamp.

Voldsomme odds på, at Lehne Olsen scorer mindst to gange her med tanke på, at Lillestrøm er 1,54 favoritter på hjemmebane. Man kan få vilde odds 56,00 på, at Lehne Olsen scorer fire gange og dermed tangerer rekorden som mest scorende spiller på en sæson i Norges bedste fodboldrække.

Spil Leanders Langskud til odds 4,70* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Vil du se flere spiltips fra Leander? Så tjek SpilXpoden ud, der har dugfriske spiltips!

Skriv et svar