18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til gyser-afslutning i Sverige d. 4. december 2021

“En-två-tre, då måste man dricka Fanta och Rosé” siger Toke Parbo i SpilXpertens Podcast “SpilXpoden”. I denne omgang er der dog en-två-tre styks svenske luringer fra Benjamin Leander til sidste spillerunde i Allsvenskan lørdag eftermiddag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 4. december kl. 15:00

Örebro – Elfsborg: 2-tallet til odds 1,53 ved bet365*

Det er ikke San Marino mod Spanien, men det er dæleme svært at se, hvor i alverdens riger og lande Elfsborg skal kvaje sig ude mod komplet motivationsløse Örebro, som er sikre på at slutte næstsidst i rækken og dermed må en tur i Superettan til næste sæson. Holdet har spillet 13 kampe mod holdene fra 1. – 7.pladsen, der alle har over 1,5 point i snit, og facit er undervældende ET ud af NIOGTREDIVE mulige point med målscoren 7-30.

Elfsborg spiller både for europæisk deltagelse med tredjepladsen indenfor rækkevidde og for som minimum at fastholde fjerdepladsen foran Hammarby, som også betyder noget i tv-indtægts-regnskabet.

Læg dertil, at kampen spilles på kunstgræs, der også er Elfsborgs vante underlag, og at Elfsborg mod holdene fra bund9 har spillet 17 kampe med 12 sejre, to uafgjorte og tre nederlag som facit.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,44)


Leanders Listige – lørdag d. 4. december kl. 15:00

Häcken – Djurgården: Mål mellem minut 76 og slutfløjt: JA til odds 1,90 ved ComeOn*

Det er svært at se andet end fart over feltet, når Häcken og Djurgården mødes på naturgræs i Göteborg. Der ventes ikke nævneværdig form for nedbør på Bravida Arena, hvor Häcken holder til, og derfor burde baneforholdene ikke spille ind.

Häcken har i udgangspunktet ikke noget at spille for i top eller bund, men kan ende på alt mellem 8. og 12.pladsen. Holdet ligger nummer 11 i skrivende stund, så det er svært at se holdet gå ud og spille på andet end tre point.

For Djurgården er der langt mere vigtige ting på spil i toppen. Man pissede mesterskabschancen væk i sidste runde med et forsmædeligt nederlag hjemme til Varberg, og nu gælder det så om at holde fast i top3. Man kan også sikre håneretten ved at ende højere end ærkerivalerne fra AIK, og uafgjort ser ud til at være ubrugeligt for lørdagens gæster, da man i tilfælde af Elfsborg-sejr i Örebro vil være lige på point, men dårligere på målscore end Elfsborg.

Det omvendte opgør endte 2-1 på bla. to selvmål, og her bør det heller ikke skorte på mål eller action i en kamp, som aldrig kommer til at dø. Gå efter mål i det sidste kvarter af ordinær spilletid plius eventuel tillægstid.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)


Leanders Langskud – lørdag d. 4. december kl. 15:00

Malmö – Halmstad: Under 0,5 mål i 1. HALVLEG til odds 3,40 ved LeoVegas*

Malmö er med 99,999% mestre med uafgjort, fordi det vil kræve AIK-sejr over Sirius på mindst 11 overskydne mål. Halmstad redder sig en ny sæson i Allsvenskan med et resultat, der er ligmed eller bedre end Degerfors, som pt. indtager den playoff-givende tredjesidsteplads, men problemet for Halmstad er, at Degerfors har en udekamp mod allerede nedrykkede Östersund, og derfor tyder meget på, at Halmstad skal ud at vinde på Swedbank Arena for at beholde 13.pladsen.

Det er dog ikke skrevet i granit, at Degerfors indfrier 1,43 favoritværdigheden i Östersund, så spørgsmålet er, om ikke holdene kommer afventende ud med massivt fokus på diverse Livescore-apps.

Halmstad har i forvejen været Allsvenskans med afstand mest målfattige hold med et målsnit på 1,62 pr. kamp – mere end 1,00 mål lavere end Allsvenskans gennemsnit hos de øvrige hold. Hele 17 af holdets 29 kampe har stået uafgjort ved pausen med 12 af de 29 1. halvlege helt uden scoringer.

Det omvendte opgør endte tilmed helt uden scoringer, så her skal odds 3,40 være aaaalt for højt på nul mål ved pausefløjtet.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar