18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Frankrig – Danmark i Nations League 3. juni 2022

Danmark skal på en voldsom opgave ude mod Frankrig, der ikke har tabt en kompetitiv landskamp på hjemmebane siden foråret 2013. SpilXpertens Benjamin Leander har som altid fundet tre spilforslag frem, når landsholdet stiller op til kamp.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – fredag d. 3. juni kl. 20:45

Frankrig – Danmark: Frankrig til odds 1,68 ved Nordicbet*
Nations League, Gruppe A

Bevares, ingen Pogba eller Giroud, men det franske hold fremstår stadig helt ufattelig stærkt, og 21 kampe i EM/VM-kvalifikation samt Nations League uden et eneste nederlag taler sit tydelige sprog.

Danskerne er som beskrevet i Leanders Blog ikke et sted, hvor man for alvor virker til at være på højeste parathedsindex, og mod Belgien og Holland er det blevet til nederlag på to gange 2-4 indenfor de sidste 18 måneder, når Danmark har spillet på udebane mod kvalitetsmodstand.

Det lugter derfor desværre af et nederlag til at åbne landsholdssommeren på for Hjulmand og co.

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,61)

Leanders Listige – fredag d. 3. juni kl. 20:45

Frankrig – Danmark: Begge hold scorer til odds 2,10 ved bet365*
Nations League, Gruppe A

Danmark har vist sig voldsomt offensivt potente under Kasper Hjulmand, hvor man i kompetitivt regi kun er gået målløse fra banen i en ligegyldig 0-2 reservepræget affære mod Skotland, 0-1 kampen mod Finland, hvor Pierre-Emile Højbjerg tilmed brændte straffe under voldsomt ekstraordinære forhold, og så de to første kampe mod Belgien og England på hjemmebane, hvor man tilmed spillede uden tilskuere pga. Corona og hvor Hjulmands idéer tilmed var helt nyimplementerede.

Man har scoret ude mod Belgien og England (sidstnævnte både i Nations League og til EM), og franskmændene bør ikke være af en kaliber, hvor de bør være pæne favoritter til at holde nullet mod Danmark. Spillere som Raphael Varane, Lucas Digne og Presnel Kimpembe har alle haft jævnt middelmådige sæsoner rent defensivt på klubplan, ligesom blot fem af de 14 kompetitive kampe man har spillet i EM/VM-kval og Nations League er endt med et Clean Sheet de sidste fire år, hvor Finland, Kasakhstan, Andorra og Island har været modstanderne i de fire.

Aldeles glimrende spil på begge hold til at score med tanke på, at Danmark tilmed igen råder over en Christian Eriksen i flot spilhumør.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,86)

Leanders Langskud – fredag d. 3. juni kl. 20:45

Frankrig – Danmark: Under 22,5 booking points til odds 2,70 ved Nordicbet*
Nations League, Gruppe A

Nok ventes der godt fyldt på Stade de France, men derfra bør intensiteten også være til at overse i kampen her. Det er svært at forestille sig Champions League-vindende Karim Benzema gå ind til kampen med gigantisk overskud og fart i fødderne, ligesom det generelt gælder for begge hold, at den absolut sidste mængde energi skal suges ud af de trætte fodboldkroppe, som for visse spillere har nærmer sig 60 kampe i denne sæson.

Mod Belgien på udebane i et lignende matchup i 2020 endte det med blot et enkelt gult kort, og selvom det endte med seks kort i England-Danmark på et tomt Wembley i samme periode, var det også et resultat af en jævnt penibel Jesus Gil fra Spanien, som var opmand til det opgør. Denne gang dømmer tyske Felix Zwayer, og det bør blive med langt mindre palaver i en affære, som generelt ikke skriger på voldsomt mange frispark.

Klar værdi i maksimalt to advarsler, som spillet her dækker over. Gult kort tæller for 10 point, rødt kort for 25 og et gult/rødt for 35.

Spil Leanders Langskud til odds 2,70* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar