18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til første slutspilsrunde i Superligaen

Fårene er skilt fra bukkene i Superligaen, og forude venter 10 dramatiske kapitler i top og bund. Benjamin Leander begiver sig ud i Superliga-luringerne til første runde af mesterskabs- og nedrykningsspillet.

Leanders Lette – søndag d. 3. april kl. 16:00

Brøndby – Randers: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,81 ved Mr. Green*
Superligaen Mesterskabsspil, 23. spillerunde

Brøndby slider i det offensivt uden Mikael Uhre i front, og spørgsmålet er om cheftræner Niels Frederiksen tager chancen og starter inde med Mathias Greve til kampen her for at skabe nye relationer. Anis Ben Slimane kommer sent hjem fra landskampe med Tunesien, ligesom Joe Bell gør det samme efter at have været i aktion for New Zealand, så forvent næppe, at Brøndbys offensiv sprudler påny fra første fløjt.

Det er et tab for hjemmeholdet, at Henrik Heggheim afsoner hele tre dages karantæne for sit røde kort mod AaB i runde 22, men omvendt kommer Randers også med en række undervældende præstationer i sæsonen mod de øvrige top6-hold, hvor 10 kampe blot bød på én sejr og sølle fire chancer på mindst 0,30 Expected Goals mod FCM, FCK, Brøndby, AaB og Silkeborg i de 10 kampe.

Det endte 1-0 i Brøndby og 1-1 i Randers i grundspillet, og under 2,5 mål her skal også være et solidt spil til alle gode gange tre hvad angår undere i de indbyrdes opgør mellem de to kombattanter.

Spil Leanders Lette til odds 1,81* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – søndag d. 3. april kl. 14:00

AGF – Vejle: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,95 ved bet365*
Superligaen Nedrykningsspil, 23. spillerunde

AGF slider voldsomt med den offensive kreativitet og har ikke fået held med at ryste posen i de seneste to kampe, hvor talisman Patrick Mortensen har været bænket.

Til kampen her er FIRE mand i karantæne, bla. det kreative isæt Mikael Anderson og balancespilleren Nicolai Poulsen, hvilket også giver problemer for David Nielsens tropper.

Vejle kom fint fra land under Ivan Prelic som ny cheftræner og har i foråret set markant bedre ud defensivt med bla. 0 store chancer givet væk mod både AaB og OB. Uafgjort kan sagtens vise sig gavnligt i og med, man så vil være enten status quo eller at man henter et point på enten OB eller FCN, som mødes samtidig søndag kl. 14.

Fin betaling på maksimalt to fuldtræffere i det århusianske.

Spil Leanders Listige til odds 1,93* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – søndag d. 3. april kl. 18:00

AaB – FC København: Over 4,5 kort i kampen til odds 2,85 ved LeoVegas*
Superligaen Mesterskabsspil, 23. spillerunde

Der var rigeligt med drama da FCK vandt 3-1 i Nordjylland tidligere på sæsonen, hvor Kamil Grabara sparkede en bold ud mod det nordjyske hjemmepublikum og dommer Jakob Kehlet måtte i lommen hele otte gange efter det gule kort.

Selvom rolige og relativt kort-fattige Michael Tykgaard er på fløjten her, skal han stadig give de gule kort, som er åbenlyse, og der bør virkelig komme tryk på i det nordjyske med tæt på udsolgt og et givetvis højt AaB-pres på FCK’erne.

Alt for højt odds på mindst fem kort i kampen, hvor direkte rødt kort tæller for to og gult/rødt tæller for tre.

Spil Leanders Langskud til odds 2,85* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se også: SpilXpoden med spiltips til weekenden

2 kommentarer

  1. Hej Leander
    Kik på dine spil 1/2 April
    Henning

    1. Tak for de vågne øjne Hc1952. Vi fik det rettet i tide. 🙂

Skriv et svar