18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til første gruppespilskamp ved kvinde-EM 8. – 10. juli 2022

Kvindernes EM åbner i England, og det med dansk deltagelse fra Lars Søndergaards tropper! Benjamin Leander har tips til Danmarks åbningskamp mod Tyskland samt to andre opgør.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 9. juli kl. 18:00

Portugal – Schweiz: Begge hold scorer til odds 1,68 ved LeoVegas*
Kvinde-EM, Gruppe C

Nok er schweizerne forhåndsfavoritter til opgøret mod Portugal, men holdet har forsvaret sig decideret rædderligt i optakten, og kampens betydning gør samtidig, at det ligner et af de mere underholdende opgør i første gruppespilerunde, når de to hold sætter hinanden stævne på Leigh Sports Village Stadium i Manchester.

De to øvrige hold i gruppen er nemlig Holland og Sverige, som begge tilhører den sekstet, som er vurderet som havende en realistisk chance mellem odds 5 og odds 8 for at vinde EM-guldet. Med andre ord fungerer uafgjort ikke rigtigt for portugiserne og schweizerne, og Schweiz kommer med en optakt, der inkluderer 0-7 mod Tyskland og 0-4 mod England, mens Portugal har tabt 0-3 til Tyskland i VM-kvalen og 0-2 og 0-4 til Sverige og Norge ved Algarve Cup i foråret.

Logiske begge hold scorer betales overraskende fint hos LeoVegas

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,53)

Leanders Listige – søndag d. 10. juli kl. 21:00

Frankrig – Italien: Under 2,5 mål til odds 2,33 ved LeoVegas*
Kvinde-EM, Gruppe D

Frankrig og Italien er de to storfavoritter til at gå videre fra Gruppe D, og af samme grund bør den moralske gruppefinale blive en afventende affære, hvor ingen af holdene nødvendigvis skal satse stort fremadrettet.

Italienerne har løftet niveauet markant de sidste par år med stigende kvalitet i den hjemlige Serie A, og man fik glimrende 1-1 mod Spaniens forhåndsfavoritter i sidste test inden slutrunden.

Frankrig har testet mod langt dårligere modstand i form af Cameroon og Vietnam og bør få langt sværere arbejdsforhold her end i sejrene på hhv. 4-0 og 7-0 mod miniputterne fra Afrika og Asien. Et frækt bud kunne være uafgjort til odds 4,50, men maksimalt to mål til langt over odds 2 er lige tanden mere spiseligt.

Spil Leanders Listige til odds 2,33* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – fredag d. 8. juli kl. 21:00

Tyskland – Danmark: 1. halvleg ender 0-0 til odds 3,35 ved Mr. Green*
Kvinde-EM, Gruppe B

Med Spaniens guldfavoritter og Finland som et af de svageste hold ved hele slutrunden, er opgøret mellem Danmark og Tyskland kampen, som ikke må tabes, hvis man ikke vil have et rigtig dårligt udgangspunkt for at komme videre fra gruppen. Nederlag til enten Danmark eller Tyskland vil med al sandsynlighed betyde, at man skal ud og slå Spanien, hvilket alt andet lige bliver en voldsomt svær opgave.

Derfor bør naboopgøret mellem de to mandskaber også spille afventende ud i en kamp, hvor der heller ikke bør være den store tvivl om, at landstrænerne Lars Søndergaard og Martina Voss-Tecklenburg er fint forberedt på hinanden. Tyskerne kommer med et rent ligalandshold kraftigt domineret af spillere fra de to mastodonter fra Wolfsburg og Bayern, mens Danmarks anfører Pernille Harder har rigeligt kendskab til tyskerne qua tre år og masser af succes i netop Wolfsburg.

Der ventes stadig op mod 25 grader ved kickoff i Brentford, hvilket også bør lægge en dæmper på angrebsvilligheden, så langt over odds 3 på en nullert i de første 45 minutter virker tillokkende.

Spil Leanders Langskud til odds 3,35* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar