18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Finland – Danmark 10. september 2023

Moralsk, nordisk gruppefinale mellem Finland og Danmark. SpilXpertens Benjamin Leander er klar de tre bedste spiltips helt uden klaphat på.

Nervøs gruppefinale i vente søndag mellem Danmark og Finland. Foto: IMAGO / Bildbyrån

Leanders Lette – søndag d. 10. september kl. 18:00

Finland – Danmark: Under 2,5 mål til odds 1,75 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Selvom det er tæt i toppen af Gruppe H, ændrer det ikke på, at Finland – Danmark ER gruppefinalen. For finnerne vil uafgjort være et aldeles glimrende resultat, mens Danmark næppe vil betragte det som en katastrofe at få et point med hjem fra Helsinki, selvom selvforståelsen naturligvis er, at der skal en sejr til.

Finnerne er et bundsolidt hold og stærkt defensivt afstemt under Mikko Kanerva siden 2016. Hver gang et storhold har lagt turen forbi Helsinki, er det somregel endt både chance- og målfattigt. 0-1 mod Italien, 0-2 mod Frankrig samt 0-1 mod Rusland og 0-2 mod Belgien ved EM i 2021 har været facit.

Danskerne var handlingslammede mod San Marino og imponerede heller ikke mod Nordirland (1-0) eller Slovenien (1-1), så derfor bør det blive mere intenst end underholdende søndag aften i Finland. Gå efter maksimalt to scoringer.

Spil Leanders Lette til odds 1,75* (spilbar til 1,67)

Leanders Listige – søndag d. 10. september kl. 18:00

Finland – Danmark: Rasmus Schuller (FIN) får kort til odds 2,75 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Det er ikke uden grund, at Rasmus Schuller er nummer et på Bet365s liste over favoritter til at få kort søndag aften.

Djurgården-midtbanespilleren er finnernes mest oplagte bud på en central skraldemand, der ikke er for fin til at stoppe en omstilling eller smadre i gennem i tacklingerne. I 12 europæiske starter for Djurgården de sidste to sæsoner har Schuller set kort forrykte syv gange, bla. to gange mod Luzern i denne sæsons Conference League-knockout-kampe.

I Allsvenskan har Schuller seks gule kort i 16 starter denne sæson, og selvom det ikke er blevet til kort på landsholdet endnu, så Schuller gult tre gange i seks VM-kvalifikationskampe i 2021, hvor det bla. blev til gult kort i begge krævende hjemmekampe mod Bosnien og Frankrig.

Stærk betaling på gul billet til finnernes nummer 11.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – søndag d. 10. september kl. 18:00

Finland – Danmark: Danmark vinder med 1-0 eller 2-1 til odds 3,68 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Hvis man placerer 43,33% af sine indsatser på 2-1 til Danmark til odds 8,50 og 56,67% af de resterende indsatser på 1-0 til odds 6,50, får man effektivt odds 3,68 på spinkel, dansk sejr.

Overskudslagrene er VIDT forskellige hos finnerne og danskerne – mens sidstnævnte knap fik græs på knæene af at slå San Marino med alt for smalle 4-0, så måtte finnerne kæmpe hårdt og vedholdende for til sidst at nedbryde Kasakhstan med en spinkel 1-0 sejr til følge.

For finnerne venter der tilmed en lang tur hjem til Helsinki for at gøre sig klar til den tidlige gruppefinale mod Danmark, og af den grund er det svært ikke at se danskerne som markante favoritter på det olympiske stadion i den finske hovedstad.

Finnerne giver sig dog aldrig uden kamp på eget græs – holdets har ikke tabt med mere end to mål på hjemmebane siden 0-3 mod Rusland helt tilbage i 2009, og siden har otte ud af 12 nederlag i kval-kampe været på 0-1 eller 1-2. Man har knebet uafgjorte kampe mod Bosnien, Island, Wales og Grækenland, men tabt hver gang der har været kvalitet indblandet fra Kroatien, Italien, Frankrig, Spanien, Sverige og Holland.

Danmark virker fortsat offensivt ustabile, og derfor giver det fin mening at spille på dansk sejr med mindst mulig margin i stedet for den almindelige sejr til omkring odds 1,75.

Spil Leanders Langskud til odds 3,68* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar