18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til FINALEN ved VM i Dart 3. januar

De startede 96. Nu er de to tilbage. Peter Wright og Michael Smith skal duellere om titlen som verdensmester i dart mandag aften. Benjamin Leander er klar med sine tre bedste spiltips til kampen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – mandag d. 3. januar kl. 21:00

Peter Wright – Michael Smith: Under 11,5 sæt i kampen til odds 1,55 ved Nordicbet*
VM i Dart, Finale

Siden man i år 2000 gik over til først-til-syv-sæt formatet, er 16 af 22 finaler endt med maksimalt 11 sæt, ligesom otte af de sidste 10 finaler er det samme.

Det har været en generel tendens, at den ene finalist ganske enkelt har haft “tom tank” – noget, som måske også kan være tilfældet i aften og som bliver uddybet under Leanders Langskud.

Procentuelt bliver man nødt til at give odds 1,55 en skilling i forhold til, at det er ganske overskueligt at finde mindst 67% chance for sejrscifrene 7-0, 7-1, 7-2, 7-3 eller 7-4 til en af de to kombattanter.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – mandag d. 3. januar kl. 21:00

Peter Wright – Michael Smith: Over 33,5 180’ere i kampen til odds 1,90 ved bet365*
VM i Dart, Finale

Michael van Gerwen og Gary Anderson har rekorden for flest 180’ere i en VM-finale med 42 af slagsen, men den rekord bør stå for fald i aften.

Peter Wright var majestætisk godt spillende søndag aften i semifinalen mod Gary Anderson, hvor han fyrede rekordhøje 24 180’ere af sted, og Michael Smith har også hamret 180’ere af sted efter behag med 16 styk mod både Gerwyn Price i kvartfinalen og James Wade i semifinalen

De to finalister har for vane at spille jævnt tætte kampe mod hinanden, og det er svært at se andet end et sandt attentat mod Triple-20 feltet og mindst 34 180’ere

Spil Leanders Listige til odds 1,98* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – mandag d. 3. januar kl. 21:00

Peter Wright – Michael Smith: King of The Oche: Smith vinder, laver flest 180’ere og har højeste checkout til odds 6,00 ved LeoVegas*
VM i Dart, Finale

Det kan lyde besynderligt, men det er hårdt at spille dart. Peter Wright var decideret udmattet og fortalte efter semifinalen søndag, at han pådrog sig en skade i knæet undervejs i kampen. Der er ingen tvivl om, at han nok skal komme sig, men det er faktisk relativt nyt, at der ikke er en hel hviledag mellem semifinale og finale, og her har Wright altså noget mindre restitutionstid end Michael Smith.

Smith er gjort til underdog i kampen, men har spillet blændende kontinuerligt under hele slutrunden og ligner ikke en mand, der som tidligere bukker under for presset ved at stå i en finale.

Selvom Wright lavede fænomenale 24 180’ere i går er Smith også en 180’er maskine og specialist i store checkouts, så her bør der altså være værdi i at gå efter total dominans fra Michael Smith og en nykronet verdensmester med både højeste checkout og flest 180’ere.

Spil Leanders Listige til odds 6,00* (spilbar til 5,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar